kızlar gunaydın hepinize
4 aylık evlıyım çalışan bır bayanım ve hamıleyım
ev işlerine yetişemıyorum yemeklere yetişemıyorum kendıme bakamıyorum paspal mı paspal bıri oldum kendıme cok guzel elbıseler makyaj malzemelerı alıyorum ama hamılelık dolayısıyla kendıme yakıstıramıyorum
sabah işe gelırken erken kalkıp makyaj yapmak cok zor gelıyor
cumartesı gunu çamaşırları yıkıyorum küçük bır boş odam var asıyorum ve o oda hep öyle kalıyor içimden toplamak gelmıyor
önceden hiç böyle bırı degıldım aldıgım elbıselerı gıyınıp guzel şık bır hamıle olmaktansa ben yıkayıp yıkayıp aynı şeylerı gıyıyorum
saçlarımı taramak bıle gelmıyor ıcımden eşimle hiç bir problemım yok ama bu gıdısle fırtınanın kopması an meselesı offf ben nasıl eskısı gıbı olucam[/QUOTE
bende aranıza yeni katıldım yazını okudum ve en güzel ğünlerin dedimm çok yenii evlisin ,pırılpırıl bir genç hanımefendisiniz birde anne adayıı , onların hepsi zamanla rayına oturacakk ,,ama asla kendini salma bu şimdi degil zaman la eşine yansıyacakk, oyüzden kendine dikkat ett .....ya ben neyapayım evli iki erkek çocuğu olan birde işhayatında olan bir anne. bir eşim ,her sabah 6ta kalk kahvaltıydı okula yetiştirmeydi eşi doyurmaydı işe süslenmeydii bir çıkıyorum evden rüzgargibi birde akşam dönüşü yemekti derstiii çayıydı ertesiğüne neğiyecem derdi çamaşır bulaşık.vs . birde bu yogunlukta yüksek lisans yapıyorumm oyüzden biran önce toparlannnnnnnnnnnnnnnnnnn