yeni evli kızlardan ve tecrübeli hanımlardan yardım beklıyorum

kocanız başak burcumu eğer değilse sorunlu bence kusura bakmayın ama hem yardım etmiyo hemde kılıf takıyo

Neden öyle dedin canım başak burcumu diye çünkü benim eşimde başak burcuu
başak erkeği titiz olur diyorlar amaa benim eşimle alakası yok ev dağınık olsun 1 hafta ellemiyeyim birşey demez amaa dosyalarına kağıtlarına çok düzenlidir

eşinin yükseleni farklıdır o zaman ben başak kadınından da erkeğindende koşarak uzaklaşma taraftarıyım :)

kocanız başak burcumu eğer değilse sorunlu bence kusura bakmayın ama hem yardım etmiyo hemde kılıf takıyo

yok başak burcu değil.Arada bazen yardım ediyor o süpürüyor ben siliyorum yerleri yada akşam işten gelince yemek yoksa beraber yaparız yardım eder ama takıntı derecesinde düzenli benide paranoyak yaptı.neyseki söylediklerine tepki göstere göstere bu huyundan arındırmaya başladım ilk zamanlara göre çok daha iyi şimdi.söz verdi zamanla hiçbirşeye karışmayacakmış.inşallah öyle olur.hem çalışıp hem ev işlerini yürütmek zor gerçekten ama diğer arkadaşlarında dediği gibi planlı programlı olmak lazım herşeyi haftasonuna bırakırsak iş hiç bitmez her akşam mutlaka bir süre evle ilgilenmek lazım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

eşinin yükseleni farklıdır o zaman ben başak kadınından da erkeğindende koşarak uzaklaşma taraftarıyım :)

bir başak kadını olarak alındım valla :)
canım biz öle kaçılacak insanlar değiliz evet topluyumdur düzenliyimdir ama öle temizlik manyağıda değilim yeteri kadar yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…