Yeni evli olanlar, sorular ve sorunlar...

sergüzeşt10 CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE SANA BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM.KİMSEYE SORAMADIM UTANDIM:utangac: O YÜZDEN SİZLERE SORMAK İSTEDİM.İÇİMİ FERAHLATTIN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH KISA ZAMANDA ALIŞIRIMDA TADINI ÇIKARMAYA BAKARIM...:utangac:

fazla kastığın için oluyo cnm zamanla alıştıkça kendiliğinden geçer.ne kadar rahat olursan o kadar rahat edersin.mutluluklara.s.
sergüzeşt10 CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE SANA BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM.KİMSEYE SORAMADIM UTANDIM:utangac: O YÜZDEN SİZLERE SORMAK İSTEDİM.İÇİMİ FERAHLATTIN TEŞEKKÜR EDERİM.İNŞALLAH KISA ZAMANDA ALIŞIRIMDA TADINI ÇIKARMAYA BAKARIM...:utangac:

bir araştirmanin sonuçlari vajinanin içi gerektiği gibi uyarildiği takdirde yoğun bir orgazma neden olan bir noktanin bulunduğunu ortaya koydu.
Bu noktaya araştirmaya katilan jinekologlardan ernest grafenbergin adi verildi.
Granfenberg noktasi ya da "g" noktasi döl yolunun bitişinde ön duvarda bulunur.skene bezi denilen bir dokuyla kaplidir.erkeklerdeki prostatin karşiliği olabileceği düşünülen bu bez orgazm sirasinda belirli noktalar uyarildiğinda erkeklerde prostatin ürettiği salgiya benzer bir tür salgi üretir.bu sivi vajinayi kaygan hale getiren sividan farkli bir sividir.orgazm sirasinda büyük bir güçle vajinadan dişariya fişkirdiği tespit edilmiştir.

Tahrik edilmediği takdirde çok ufak olan bu noktaya dokunulduğunda yoğun bir işeme güdüsü hissedilmekte ancak ilk on saniye içinde bunun yerini cinsel güdüler almaktadir.

çoğu kadin bu işeme güdüsünü bastirmak için psikolojik olarak kendini çok fazla kasmakta ve bu nedenle cinsel güdülerinide bastirmaktadir.sonuç olarak kadinlarin bir çoğu "g" noktasinin uyarilmasindan mahrum kalmaktadir.

Bu noktanin bulunmuş olmasi vajinal orgazm mi yoksa klitoral orgazm mi tartişmasina yeni bir boyut getirmiştir.döl yolunun tamamen duyarsiz olduğu yolundaki düşüncenin yanlişliği ortaya konmuş orgazmin aslinda dölyoluyla klitorisin ortak ürünü olduğu somut ipuçlariyla ortaya konmuştu.
Ancak son yillarda bazi uzmanlar g noktasi diye bi noktanin olmadiği konusunda yeni tezler ileri sürmüştür...

canım kırmızı yerde yazıyo sorun sanırım bu
umarım faydalı olmuştur..

bir araştirmanin sonuçlari vajinanin içi gerektiği gibi uyarildiği takdirde yoğun bir orgazma neden olan bir noktanin bulunduğunu ortaya koydu.
Bu noktaya araştirmaya katilan jinekologlardan ernest grafenbergin adi verildi.
Granfenberg noktasi ya da "g" noktasi döl yolunun bitişinde ön duvarda bulunur.skene bezi denilen bir dokuyla kaplidir.erkeklerdeki prostatin karşiliği olabileceği düşünülen bu bez orgazm sirasinda belirli noktalar uyarildiğinda erkeklerde prostatin ürettiği salgiya benzer bir tür salgi üretir.bu sivi vajinayi kaygan hale getiren sividan farkli bir sividir.orgazm sirasinda büyük bir güçle vajinadan dişariya fişkirdiği tespit edilmiştir.

Tahrik edilmediği takdirde çok ufak olan bu noktaya dokunulduğunda yoğun bir işeme güdüsü hissedilmekte ancak ilk on saniye içinde bunun yerini cinsel güdüler almaktadir.

çoğu kadin bu işeme güdüsünü bastirmak için psikolojik olarak kendini çok fazla kasmakta ve bu nedenle cinsel güdülerinide bastirmaktadir.sonuç olarak kadinlarin bir çoğu "g" noktasinin uyarilmasindan mahrum kalmaktadir.

Bu noktanin bulunmuş olmasi vajinal orgazm mi yoksa klitoral orgazm mi tartişmasina yeni bir boyut getirmiştir.döl yolunun tamamen duyarsiz olduğu yolundaki düşüncenin yanlişliği ortaya konmuş orgazmin aslinda dölyoluyla klitorisin ortak ürünü olduğu somut ipuçlariyla ortaya konmuştu.
Ancak son yillarda bazi uzmanlar g noktasi diye bi noktanin olmadiği konusunda yeni tezler ileri sürmüştür...

canım kırmızı yerde yazıyo sorun sanırım bu
umarım faydalı olmuştur..

Çok teşekkür ederim canım beni aydınlattığın için korkulacak bi durum yokmuş çok şükür.Diğer yorum yazıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.a.s.

benım ılk cınsel deneyımım berbattı cunkım esım resmen saldırmıstı ondan sonrakı 1 ayt sızlandım durdum ıcıme gırdıgınde sankı afedersınız arkadan bısey cıkıyo cok canım yanıyodu amna zamanla gecıyoookaydirigubbakcemile4

bence pozisyondan da kaynaklanıyor olabilir...

İlk başlarda bende öyle olduğunu düşünmüştüm ama bir kaç farklı pozisyon denedik hepsinde aynı his oldu.Bunu eşimlede paylaşmadım çünkü öyle değişik biridir ki canımın yandığını söylersem canımı yakmamak için bi süre ilişkiye bile girmez.:utangac:

hayırlı olsun

okurken ben de ilk zamanlarımıza gittim:)
evet ben de benzer hislere kapılmıştım demek ki olabiliyor alışınca geçer:)

selam kızlar :utangac:

ben 08.08.08 tarihinde evlendim ilk gecede olmadı hem yorgundum hemde çok korktum ertesi gün o iş oldu:utangac:

ilk defada az bir kanama ile atlattım fakat ikincide 3 carşafdan geçdi..
düğünden 3 gün sonra balayına çıkdık orda denize girdim ve mikrop kaptım
şimdi antibiyotik alıyorum fakat ne istediğim gibi tahrik oluyorum nede ilişkiden zevk alıyorum bu durum benim canımı çok sıkıyor kendim için değil ama eşim o kadar caba gösteriyor beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ve hiç bir zevk almadığımı görünce bana belli etmek istemesede üzülüyor bunun farkındayım:çok üzgünüm:

ben ister istemez göz yaşlarına boğuluyorum:a015:
bu yaşadıklarım normalmi yoksa değilmi bana bir aklı verin ne olur..
şimdi bir süre için ara vermeye kara verdik çok canım yanıyor ilişki esnasında evli bayanlar hep sık sık yapmam gerekdiğini yoksa ilk gecedeki gibi girişin daralabileceğini söylüyorlar şaşırdım kaldım...

kendi sağlık sorunumda var hormon düzensizligim var petibelle diye bir korunma hapı kullanıyorum ayrıca hormonlarım içinde faydalı acaba diyorum buda zevk almamı engellermi yoksa içimde yaramı oluşdu mikroplardanda beslenerek bilmiyorum çok çaresizim evliliğimi etkiliyebilir diye çok korkuyorum tamam eşim sağolsun çok anlayışlı benide destekliyor herşeyin cinsellik olmadığını söylüyor ama ben yinede çok üzülüyorum :a015:

şimdi hapı bırakdım adet görmem lazım yani bir 8-10 gün kadar bu yüzdende ara veriyoruz belki iyi gelir diye vede dinimizce adetliyken ilişkiye girmenin günah olduğunu duymusdum ve bence hiç hijyenik değil..

rica ediyorum bilgi bayanlar veya aranızdaki kadın doktorları bu yazıyı okuyan ve bana yardımcı olabilecek herkes lütfen beni bilgilendirin...

yurtdışından gelin geldiğim için istanbulda k.çekmece bildiğim doktorda yok ailem düğünden sonra berline döndü hem yalnızım hemde çaresiz yazılarınızı bekliyorum:a015:

slm canım öncelıkle bu kadar karamsar olma bende 1 yıllık evlıyım senın yasadıklarını bende yasadım ama o canın yanmasından sonra zevk almaya baslarsın ama bana sorarsan ara verme derım sonra sancılı ilişki yasarsın bıraz dışini sık .evlılıgınız cok yenı bunlar normal.ayrıca bende d.kontrol hapı kullanmıstım ısteksızlık bende de olmustu dr sordum normal dedı.yanı zamana bırak hersey yoluna gırecek emin ol.

ayrıca alısana kadar o acıyı yasamak zorundasın ama fazla uzun sürmez bu sana baglı canım yanacak dıye kasma kendını olurmu?bu arada esınle bir ömür mutluluklar dılerım...

kendini kasmaman gerek. rahat olmalısın.
evli bayanların dediği doğru değil bence,ilk günlerde kendini çok zorlama. daralma olmaz.

özellikle temizliğine çok dikkat et. sistit olmuşsun sanırım. bol bol su içmelisin.ilaçlarına devam et.

kendini sıkma, acı ise iltihaptan olabilir. bende 2 aylık evliyim. ilk gece zor geçmedi hatta beklediğimden daha kolaydı. ama sonra bir sabah vajina yanında şişlik ile uyandım. o gün birlikte olduğumuzda çok canım yandı. doktor ilişkiye girmemizi bir hafta süre ile yasakladı. hap tedavisi ile durum normale döndü. biraz daha sabır ile normale döner senin durumunda.

selam kızlar ben bişeyler duydum ama ne kadar dogruluk payı var ne kadar yok b ilemiyorum birde size danışayım dedim umarım bilginiz vardır:kahve:

banada yengem anlattı şimdi korunmak için yeni birşey çıkmış, ufak tefek amelyatsız kesiksiz metalik bir spryl gibi birşey takılıyormuş sağ kola dirseğin az yukarısına kolun iç tarafında incekde ediliyormuş yanılmıyorsam bence korunmak için muhteşem birşey bu:dance:

ayrıca 3 sene 100% garatiliymiş yani 3 sene boyunca hamile kalma riski 0 mış 3 sene sonra çıkartıkdan 1 sene sonra hamile kalabiliyormuşsun yan etkisi yokmuş yani kilo alma cilt bozulması hormon bozuklugu adet düzensizliği gibi şeyler yokmuş zararsız sadece yararlıymış ama emin olamadım takdırması 350 ytl özel hastaneler takıyormuş yanılmıyorsam acaba aranızda bilgisi olan veya bu takdiği uygulayan varmıııııyerimseniben

yazılarınızı bekliyorummm şimdiden tşk ederim iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5

Back
X