E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mucizem5322
Canım benim bence ara vermek en mantıklısı. Ancak çok uzun bir ara olmamalı bu. Benim zarım yırtılsın diye 1 hafta uğraştık nerdeyse. Artık bana fenalık gelmişti. Hatta eşime boşver biz böyle giriş yapmadan idare edelim falan diyordum. :roflol: :roflol: :roflol: Daha sonra şehir dışında yaşayan eşimin ailesinin yanına el öpmeye gittik ve iki gün orada birbirimize dokunmadık. Eve dönüşte hem birbirimizi özledik, hemde ilişkiye kendimizi dahada hazırladık ve dönüşte hiç acı olmadan rahatça beraber olabildik. Alışsın diye arka arkaya hiç ara vermeyince insan kendini daha çok kasıyor, acıyacak duygusundan kendini alamıyor ve açık yara haline gelen kızlık zarı daha çok acıyor. Açıkçası iki günlük mola çok ii geliyor. Bu arada zevk alma meselesine gelince kafanızı sadece zevk almaya modlarsanız, bunu hissedemediğinizde olayın akışına kendinizi kaptıracağınıza daha çok panik yapıp neden ben zevk alamıyorum sendromuna giriyorsunuz. Ben bu duygu durumundan dolayı tam 7 senemi kaybettim. Daha bu konuya yeni odaklanmaya başladım. Beni öpüyorsa eşim, beni öpüşünden keyif almaya çalışıyorum yani, sonuçta orgazm olacakmıyım endişesini taşımadan. Kendimi sonuca modlamıyorum. Hafif hafif bişiler hissetmeye başladım. Canlarım benim, taze gelinler benim düştüğüm bu duruma düşmemek için ufak arar vermelerin arkasında psikolojinizi keyif almaya yönlendirerek eşinize yönelmeniz. Bence en mantıklısı bu. Bunu yapmadığım için harcadığım yıllarıma yanıyorum şimdi. sevgiyle kalın. a.s. a.s. a.s.
herkeste aynı şekilde olmuyo tabi ki..
mesela ben ilkinde ne acı duydum ne kan geldi.. ama korkuyodum tabii.. yani ilki bi şekilde yapılıyo nasılsa da ikincisini yapamayacağım gibi geliodu, ilkinden sonra devamı gelemeyecek diye korkuyodum.. onun için ikincisi için zaman geçmesini beklemedim, nerdeyse peşpeşe oldu.. zaten ilk ilişkide orgazm olmuştum, o da ikincisini yapmaya cesaret verdi gerçekten.. sen 7 sene kaybetmişsin ama sonunda o da olmuş, demek ki kişiden kişiye değişiyo işte..