• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli olmak böylemi _?

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Kızlar selam, çok merak edıyorum yenı evlılık bumu oluyor_? Konu şu ki, henuz 1 yılımız olmadı eşimle bazen küçücük birsey dağ oluyor ve eski konularımızı acıyoruz nısanlılık ve sevgılılık dönemi sen şöyle yaptın ben böyle yaptım vs.. Uzadıkca lastık gbı gıdıyor hafta sonu aynı şeyı yasadık tartışma şiddetle arttı ses tonları ağlamalar sankı bır patlama.. Ve o gun bnm ıcın çok özel bır davet vardı haftalar öncesi hazırlanmıştım kıyafet vs. Tartıştıktan sonra eşim dışarı cıktı aradım ağladım telefonda 20dk sonra fln geldi eve geldi braz daha sürdü sonra anıden gelip sarıldı :( hiç birsey yapamadım bu arada o gece gıttı salonda yattı :((( bnde ona cok kızdım sarıldı barıstık ,hazırlandık ve davete gıttık !! Gece cok guzeldi. Vucudumuzda ınanılmaz sinir ve stres yaratıyor sonra bır ıkı tatlı şeye siliyoruz herseyi.:26::25:

yeni evlilikte çok net değilim ama kendi açımdan gözlemlediğim kadarıyla yeni evliyken birbirimizi tanımaya çalışıoruz ne kadr uzun süre flört ve nişanlılık yaşasakta aynı evde olunca herşey daha farklı oluyo bizdede var bu sorunlar konuşa konuşa çözmeye çalışıoruz arada ani çıkışlarımız oluyo ikimizde sakinleşene kadar susuyoruz sonra konuşup şikayetlerimizi sevmediğimiz tavırları konuşup düzeltmeye çalışıyoruz evlendiğimizin ilk 3 ayıyla şuanki arasnda baya bir yol katettik umarım sizde konuşarak daha iyi anlamaya çalışarak orta yolu bulursunuz ayrı yatma olayına gelince kavga etseniz dahi aynı yatakta küs uyumamaya gayret edin

Kızlar selam, çok merak edıyorum yenı evlılık bumu oluyor_? Konu şu ki, henuz 1 yılımız olmadı eşimle bazen küçücük birsey dağ oluyor ve eski konularımızı acıyoruz nısanlılık ve sevgılılık dönemi sen şöyle yaptın ben böyle yaptım vs.. Uzadıkca lastık gbı gıdıyor hafta sonu aynı şeyı yasadık tartışma şiddetle arttı ses tonları ağlamalar sankı bır patlama.. Ve o gun bnm ıcın çok özel bır davet vardı haftalar öncesi hazırlanmıştım kıyafet vs. Tartıştıktan sonra eşim dışarı cıktı aradım ağladım telefonda 20dk sonra fln geldi eve geldi braz daha sürdü sonra anıden gelip sarıldı :( hiç birsey yapamadım bu arada o gece gıttı salonda yattı :((( bnde ona cok kızdım sarıldı barıstık ,hazırlandık ve davete gıttık !! Gece cok guzeldi. Vucudumuzda ınanılmaz sinir ve stres yaratıyor sonra bır ıkı tatlı şeye siliyoruz herseyi.:26::25:

tatlım bu yeni evlilik değil ki.. bu ilişki:D yani her ilişkide böyle olur. güzel gider sonra bir an birşeylere kızarsın bağırırısın çağırırsın sonra öpüşürsün koklasırsın barısırsın:d yani ne bilim sadece evlilikle bağdaşmaz bu. nişanlıyken sevgililiği, evliylen nişanlılıgı, çocuk oluncaçocuksuzlugu özler arada hatırlar konusur atısırsınız:d olur yanı böle seyler rahat ol:DD

Açma o zaman eski konuları.O açacak olsa kapatalım lütfen birbirimizi kırmayalım de.

eski konuları acarsanız yeni konulara yer kalmazki.
evlilik nişanlılık flörttede acılsa eski konular hiç fark etmez.
sen bunu ettin ben bunu ettim demek cekilmez bişey... bence acmamaya gayret edin. ve eşinizede söyleyin.
eskileri acıp kendinizi güzel günlerinizi yıpratmayın:29:

Yeni evliliklerde saçma sapan şeylerden patlamalar normaldir. Birbirinize aynı evde yaşamaya çalışmaya çalışırsınız flört nişanlılık gibi değildir. Eskileri açmanın hiç gereği yok yani hani eski kız arkadaşlarından konu açıyorsanız güvenmiyorsanız ya da o açıyorsa eskilerden bize ne evlendik artık deyin geçin artık bu konuların açılmasını istemiyorum deyin yani gereksiz gerçekten. Nereden konu açılıyor nedir bilmem ama geleceğe bakmanız lazım ve özellikle bir taraf sinirliyken bir tarafın susmayı başarması lazım düzene girer merak etmeyin.

Öncelikle oturun ve eski şeyleri açmayacağınıza bundan sonra yeni bir sayfa açacağınıza söz verin.

Kavga tırmanıyorsa biriniz başka bir mekana gitsin 1 saat sonra kavgaya istiyorsanız devam edin. -İnan ki istemeyeceksiniz.-

Onun hakkında aslında düşünmediğiniz şeyleri kalp kırmak için söylemeyin. Siz unutsanız da karşınızdaki insan asla unutmaz ve altında gerçeklik payı arar.

İlk birkaç kavgada zorlansan da sonrasında hayatın stressiz ne güzel olduğunu gördükçe gülüp geçeceksin. Ufak tefek şeyler için keyif kaçırmaya değmez.

yeni evliliklerde saçma sapan şeylerden patlamalar normaldir. Birbirinize aynı evde yaşamaya çalışmaya çalışırsınız flört nişanlılık gibi değildir. Eskileri açmanın hiç gereği yok yani hani eski kız arkadaşlarından konu açıyorsanız güvenmiyorsanız ya da o açıyorsa eskilerden bize ne evlendik artık deyin geçin artık bu konuların açılmasını istemiyorum deyin yani gereksiz gerçekten. Nereden konu açılıyor nedir bilmem ama geleceğe bakmanız lazım ve özellikle bir taraf sinirliyken bir tarafın susmayı başarması lazım düzene girer merak etmeyin.

tesekkur ederım :30:

öncelikle oturun ve eski şeyleri açmayacağınıza bundan sonra yeni bir sayfa açacağınıza söz verin.

Kavga tırmanıyorsa biriniz başka bir mekana gitsin 1 saat sonra kavgaya istiyorsanız devam edin. -inan ki istemeyeceksiniz.-

onun hakkında aslında düşünmediğiniz şeyleri kalp kırmak için söylemeyin. Siz unutsanız da karşınızdaki insan asla unutmaz ve altında gerçeklik payı arar.

Ilk birkaç kavgada zorlansan da sonrasında hayatın stressiz ne güzel olduğunu gördükçe gülüp geçeceksin. Ufak tefek şeyler için keyif kaçırmaya değmez.

evt cnm haklısın :17:

Kızlar bir derdim var konusundaki kpss motivasyon yazıma bakın kuzenımın ıhtıyacı var şuan bırlıkteyız

Biz yeni evliydik
Öyle 6 aylık filan değil bildiğin yeni, ilk hafta da olabilir
Neyse işte
Bana demez mi kısa elbise giyme
Efendim dedim :53:
Kısa elbise giyme dedi

Ortada ne elbise var ne bişey evde pijamalarla oturuyoruz. Dedim kendine gel, kısa elbise nerden aklına geldi. Ha sen beni de böyle tanıdın sürpriz değil. Durduk yere bunu diyosan buna insan keklemek denir, önce niye demedin. Şimdi imzaya mı güveniyosun öyleyse bileyim de bi imza daha atayım. Ben kimse için alışkanlıklarımdan vazgeçmem bir gün vazgeçersem de o Allah rızası için olur.

Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi

Biz yeni evliydik
Neyse işte
Kısa elbise giyme dedi

Ortada ne elbise var ne bişey evde pijamalarla oturuyoruz. Dedim kendine gel, kısa elbise nerden aklına geldi. Ha sen beni de böyle tanıdın sürpriz değil. Durduk yere bunu diyosan buna insan keklemek denir, önce niye demedin. Şimdi imzaya mı güveniyosun öyleyse bileyim de bi imza daha atayım. Ben kimse için alışkanlıklarımdan vazgeçmem bir gün vazgeçersem de o Allah rızası için olur.

Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi

Kadının gücü:46::46:

canım 2 yılım hep boyle gectı..yenı oturdu evlılıgım dıcektım kı aksam kavga ettım :1::1: adam gece 2 de geldı neymis arkadaslarıyla takılmıs bıktım arkadaslarından neyse :37: senın konuna donersek duzelıcek..aynı evde annenle kardesınle anlasamıyorsun elın oglu nekadar asık olursan ol olmaz.ayrı karakterlersınız kavgalar cıkıcak ottan b.ktan sebeblerden evlılıgın sekıllenmesı bu sürecte oluyor..sevgılılık donemınde kı ılgı alakayı göremeyebılırsın alttan almalar azalır sasarsın o yalvaran adam nerde dıye...düzelicek zamanla ve durulucak ılıskınız ınan bana..ama sabretmen lazım..trip kavramını hayatından cıkarman lazım ılıskınızı zedeler..kavga ettınız sesler yukselmeden tartısmak ıstemıyorum de ve baska odaya gec..sonra sakınlesınce hadı konusalım demen lazım haklı yada haksız farketmez..konstukca haklı oldugun konuda bıle aslında senınde anlayıssız oldugun yerlerı göreceksın zaten..ve o kunuyu zarar görmeden asacaksınız.yataga kus gırmemeye calıs ama konu önemlıyse küs gırdın dön arkanı yat ama asla ve asla yatak ayırmayın asla...bunun hayatınızda kılıt nokta olması lazım ıstersen agla sızla aynı yatakta uyu..kolay gelsın cnm

evliliğimin neredeyse 5.yılındayım...ilk yıllarda kedi köpek gibiydik..Allahım ben napıcam bu adamla dıyordum? çok kavga ettik,çok üzüldüm,çok üzüldü.ama zaman gectıkçe birbirimizi daha ıyı anladık..ha yıne olmuyor mu tartısma oluyor ama dediğim gibi zaman gectıkce rayına oturuyor..

Biz yeni evliydik
Neyse işte
Kısa elbise giyme dedi

Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi

ağzını yediğimin çekirgesi, :)))
aynen öylee,,,bir imza ya bir imza daha eklenir, adam keklemeye kalkanlar için

Ben de 1bucuk senedir evliyim. Evet evliliğin başlarında bu tür tartışmalar oluyor. Ne kadar sevsen de ne kadar bırbırını tanısanda ufak şeyler gözünü korkutuyor ve bu korku ufak şeyleri çok şiddetli tartışmaya neden oluyor. Biraz moralini bozacak bir durum yaşasan hemen geçmişteki yaşananları da konuşmaya başlıyorsun. . Biz de ilk 3 4 ay ara ara bu dönemi yaşadık ama erken farkettik çok şükür hata yaptığımızı ve düzeltmek için çözüm bulalım dedik. Oturduk konuştuk. Bugünden sonra eskide olanları kimse ağzına almayacak. Özellikle çok can sıkan konuları ve değiştirme şansımız olmayan yaşanmışlıkları bır daha ikimiz de açmayacagız dedik. Yıne sorun yaşarsak sadece o sorun üzerinde konuşup tartışacagız dedik. Ve en önemlisi de yatak ayırmama kararı aldık. O gün bugündür hayatımız daha düzenli daha mutlu şükürler olsun.

İkimizde kurala uyuyoruz geçmişi açmıyoruz. Sorun yaşarsakta kesinlikle yatak ayırmıyoruz ıkı ayrı uçta da olsa aynı yatakta yatıyoruz. Hatta bi gün yıne tartışmıştık eşim salonda yatıyodu ben yatak odasına geçtim yattım kısa süre sonra geldi yanıma yattı sırf kuralı bozup haklıyken haksız konuma düşmemek için geldim dedi arkasını döndü yattı:)) Sonra tabı sabah yanımda uyanınca ister istemez yanaştı:)

Gerçekten bu kararı alın geçmişi artık kapatın göreceksiniz çok farklı olacak evliliğiniz.

Biz yeni evliydik
Neyse işte
Kısa elbise giyme dedi

Dondu kaldı
Daha da bişey diyemedi

ben eşime bunu desem elbiselerimi bi güzel keserdi herhalde :D yine şanslıymışsın !
ben hep idare etmeye çalısıyorum ama skıldım cok fazla hemde.. yazın tatilde skıntı olmuyor ama gunluk hayatımda hatta gecen dugun vardı bı elb beyendım dızlerın gozukmesın dedı hayatta tahammul edemıyor. bunun adı kıskanclık mı dıne baglılık mı bılmıyorum ama bana kolelık gıbı gelıyor :/

Back
X