sizinde işiniz yok beni takip ediyorsunuz .ben nişanlıydım ayrıldım 6 ay sona tekrar nişanlandım.ve şimdi evliyim
2ay oldu .sizin gibi insan lar çevremde olduğu için bu topiğe geldim ama burdada beni buldunuz yazık acıyorum size boş insansınız
Takip edilecek işler yapmamış olsanız; takip etmezdim emin olun.
Sizin gibi boş konularla insanları meşgul edenleri bulup çıkarmak pek de boş iş olmasa gerek.
Acımayın kimseye acıncak hale düşersiniz ki; zannımca öylesiniz zaten. Her yazınız bir ayrı, tutarsız. Tamam nişanlıydınız ve ayrıldınız; peki neden profilinizdeki düğün fotoğraflarınız 1 sene önce eklenmiş ve ayrıca düğün fotoğraflarınızı eklediğiniz tarihten 40 gün sonra kadar; 1 aylık nişanlıyım diye yazdınız?
Marifet saldırmak değil; marifet açıklığa kavuşturmak. Alnınız açıksa sorularıma adam gibi, saldırmadan net yanıt verirdiniz.
Siz böyle yalan-yanlış hikayelerle konu açtığınız müdettçe ve ben de bunu gördüğüm müddetçe; insanları boşyere meşgul etmemeniz adına evet yine takip edicem sizi, kk sitesini de kirletmemeniz adına gerekirse yöneticilerle de iletişime geçicem.
Lütfen forumu ciddiye alın.