yeni evli ve mutsuz

Sevmiyorsam çekemem. Bu benim yapım, kişiliğim tabi. Ama burdan bakınca hiç mutlu bir evlilik gibi gelmedi bana sevgi yok, paylaşım yok; mutlu etmiyorsa evli olmanın anlamı ne ki??

Sevmeden yapılan her evliliğe mantık evliliği deniliyor galiba. Hayret! Kredi çeken sen, evin kırasini ödeyen sen, evde hizmet eden sen ... gerçekten çok mantikliymis.
Rest çek bakalım . Kendi isteklerini on planda tut daima . Sonucu da gör

Bu siteyi hep takip ediyodum okuyodum. kendi derdimi yazmak bugüne kısmetmiş.
ben 40 günlük evliyim. tanığım bi insandı ama severek yapılan bir evlilik değildi. mantık evliliğiydı. ama hayatımın hatasını yaptığımı düşünüorum artık.
1. ve en büyük sıkıntı cinsellik. güya yeni evliyiz ama eşim hep kendini tatmin etme rahatlatma derdinde benim isteklerim umrunda bile değil. ( hiç öpüşmedik bile düşünün) ne dogru düzgün dokunma ne de sevme var sadece kendini rahatlatıyo o kadar. hiç zevk almıyorum ve bu yüzden kendimi ona ait hissetmiyorum ve baglanamıyorum.

2. si ben çalışan bi kadınım. fakat eşim ev kadınıymışım gibi hizmet bekliyo. oturduğu yerden şunu getir bunu getir diye sürekli istek. hafif sesim yükselse bana sesini yükseltme diye uyarıyor. ben sigara kullanmıyorum ve rahatsız oldugumu biliyo uyarmama ragmen yatak odası dahil heryerde sigara içiyo benim düşüncelerim umrunda değil.

3. sorun ise maddiyat. evlenirken krediyi ben cektım.(o krediden biraz bekarlık borcu ödendi) evin 6 aylık kirasını ben verdim. esyalar benım kredi kartından alındı. bi düğün salonu kalmıştı sadece yarı parasını yine ben verdim geri kalanı için takılan bilezikleri istedi. vermeyince kavga çıktı. şu an boşanma aşamasındayız.
boşanma maddi gibi gözükse de ben ilk günden itibaren pişman oldum bu evliliğe. sadece mantıkla olmuyormuş. hersey gözünüze batıyor. benım ailem benım arkamda kararımı destekliyo onun ailesi boşanma olmasın istiyor.
bazen ani mi karar verdım diyorum ama ben bu şekilde bi evlilikten mutlu değilim...
Bu yazdıklarınıza göre mantık evliliğini siz değil eşiniz yapmış. 1. madde işin özeti olmuş ve boşanmak için en önemli neden.

Mantık evliliği yapmışsınız fakat mantıksız olarak yapmışsınız.
Neden bu kadar maddi külfetin altına tek başınıza girdiniz ki?
Bu tavırlarını evlenmeden önce de muhakkak bir şekilde sergilemiştir.
Keşke daha önceden fark etseydiniz.

Ancak cinsellikten tutunda (ki en önemli nokta o bence) ev yaşantısına kadar saygı görmüyorsunuz bence.
Ben öncelikle "saygı duyması" konusuna yönelirdim.
Oturur konuşur, evliliğin böyle birşey olmaması gerektiği yönünü ona göstermeye çalışırdım.

Ve evet baktınız olmuyor tabii ki boşanabilirsiniz.
Geçimsizlik, huzursuzluk, cinsel anlamda tatminsizlik, tek taraflı fedakarlıklar bunlar bir ömür çekilecek şeyler değil.
Allah yardımcınız olsun...

Boşanmakla kendinize iyilik edeceksiniz gibi..

bu mantık evliliği değil aşk evliliği olsa ancak bu kadar sorun olurdu mantıklı hiçbir tarafı yok ki. evlenmeden önce bu sorunları görmediniz mi? eşiniz çok düşüncesiz ve bencil bir insan ayrıca da mantık evliliğini o yapmış. boşanacaksanız da bütün harcadıklarınızı geri alın yalnız 1 yıl geçmeden olmuyor diye biliyorum boşanma

paranı yiyor, sevgi yok aşk yok, hizmetçi gibi kullanıyor, cinsellik desen o da yok...adam egoistin teki. evli olmanın sana hiçbir faydası yok. sepetle gitsin.

Çok üzüldüm durumuna insan ne hayallerle yuva kuruyor. Rabbim insallah hakkında ne Hayırlısı yla onu versin

Back
X