Yeni evli

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar merhaba.yeni evliyim.lutfen yadirgamayin soracak kimsem yok.ilk deneyimi gerceklestirdik. Bu aksam 4.aksam prezervatifle denedik.daha once ayni pozisyonda acirken aci hissi duymadim fakat suan yanma hissi var ve tekrar tekrar hafif kanamam oldu.bu aci hissi alerjimden dolayi mi (esim durex tirtikli almis gidip :) ) yoksa zorlamadan kaynakli mi ? Prezervatif cesitini mi degistirmem lazim.halbuki cok daha rahat oldu gibi gelmisti prezervarifle ama sonrasinda yanma hissi olustu.uyuyamadim resmen yanma, sanci hissinden

Son düzenleme:
Vulva etrafı tahriş oluyorsa jinekoloğa danışıp krem alabilirsiniz.
Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz vajende tahrişe bağlı kanamaları azaltmak için.

Vulva etrafı tahriş oluyorsa jinekoloğa danışıp krem alabilirsiniz.
Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz vajende tahrişe bağlı kanamaları azaltmak için.
Ilk kez oldugunda bu his yoktu.sanirim tahris etti prezervatf bir de jelle deneyeyim tskler

Konu yanlış yerde bu birincisi. Tavsiye verecek olursam daha alışma sürecinde vajinayı zorlayacak şeyler kullanmayın ince prezervatifler var kayganlaştırıcılı onlardan kullanın derim.

Benim tavsiyem 4-5 gün ara verin. Tahriş olmuştur.

Bir hafta kadar ara verin ve o çeşit prezervatifi de kullanmayın. İlk deneyimden sonra 1 hafta ara vermiştim ve hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Yara iyileşmeden sürekli ilişkiye girmek doğru değil.

Tahriş olmuş ama canım kayganlastiriciyi öyle kafana göre alma.bi jinekologa git derim.cunku ben kafama göre aldım,o bölgenin doğal florasini bozdu enfeksiyon oluştu.ayrıca rahim ağzı yarası olmuştu.dikkat et

Tirtikli mi esin fantazi pesindeymis yau
Tatlim en incesinden alip kullaman lazim ilk gunlerde ya da hic kullanma cunku o daha cok yakar.

bi kaç gün ara verin zorlmayın. nasıl olsa sorunsuz olarak ilkini yapmışsınız

Bir hafta kadar ara verin ve o çeşit prezervatifi de kullanmayın. İlk deneyimden sonra 1 hafta ara vermiştim ve hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Yara iyileşmeden sürekli ilişkiye girmek doğru değil.
Canim tesekkurler.Zaten ilk asamada cok sorun olmadi insallah o inceleri de tahris yapmaz halbuki onunla daha rahat ettim gibi gelmisti ama sonrasinda yanma hissi olustu

Tirtikli mi esin fantazi pesindeymis yau
Tatlim en incesinden alip kullaman lazim ilk gunlerde ya da hic kullanma cunku o daha cok yakar.
Prezeevatifle daha bile rahat oldu derken sonradan olustu yanma hissi : ) ben de dalga gectim tirtikli ne ya diye ama erkekler iste :))) acik acikta soyleyemedim alirken yaninda degildim asacagiz insallah :)

Ilk 1 ay aci hissi hep oldu
2.ayda normallesmeye basladi
Hatta dusunmustum hep bole aciyacak mi diye ama geciyor
Kanamada az az 2 hafta surmustu

Ilk 1 ay aci hissi hep oldu
2.ayda normallesmeye basladi
Hatta dusunmustum hep bole aciyacak mi diye ama geciyor
Kanamada az az 2 hafta surmustu
Kanamaya takilmadim zaten.4.gun prezervarifle olurken daha bile rahat diye seviniyordum ama sonrasi yanma hissi olustu.insallah cesitindendir diyorum.

İlk zamanlarda yanma hissi olur, hemen kalkıp duş alın beklemeyin öyle. Düzgün kurulanıp pamuklu çamaşır kullanın.

Biri tırtıklı mı dedi,yoksa benim gözlerim benimle alay mı ediyor
Tırtıklı nedir abi cips mi bu
Allahım öldürme beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…