Canlarım 5 dk lığına geldim,sabahtan bugün epeyce işim olduğunu yazmıştım.Şimdi başka bir kuruluştayım,gizlice girdim net e :)))))))1 saat sonra sizlerleyim inşallah.
Çakırcım kabak mücver in kötü olmasına üzüldüm acaba nerde hata yaptın?Tamamen börek tadında birşey çıkıyor ortaya halbuki.Gelince değerlendiririz artık.Şimdilik bye
kızlar ben geldim,dışarı çıkamadım zaten dışarı buz buz,şimdi bile ayaklarm donuyor.çakırım kabak mücverini mi diyorsun ben hiç yapmadım,mısra gelsin anlatır.aç kalmamıştır canım çorbayı çok koysaydın:jeyyar:,
bende yemekleri artık günlük yapmaya çalışıyorum kızlar eğer kalırsada yiyoruz ama az olursa akşam hemen puding,kek vs.yapıyorum.eşim çok yemek yemiyor.pazar çorba yaptım yedik.arttı biraz.dünde evde değildik,bugün yiyeceğiz,çok sinir oluyorum buduruma malesef
ama yemeğin hepsini ısıtmam,yiyebileceğimiz kadar ısıtıyorum,siz nasıl yapıyorsunuz kızlar.çok büyük sorun benim için yemeğin artması.
selaaaam,
hastayım ben hala yerimden kalkıcak halim yok, üstelik bugün aşkımın doğum günü senağlama
ne planlarım vardı, çoğu yattı bişe yapamıyorumki senağlama
ama bu halimle bile sabah erkenden kalktım, kahvaltı hazırladım, yatağına götürdüm, müzikle uyandırdım, bi mutlu olduki sormayın, aşkım benim yaaaa senağlama
geçmiş olsun canım
inş. en kısa zamanda iyileşirsin
negüzel yapmışın inş. her gününüz böyle olur.
kızlar ben geldim,dışarı çıkamadım zaten dışarı buz buz,şimdi bile ayaklarm donuyor.çakırım kabak mücverini mi diyorsun ben hiç yapmadım,mısra gelsin anlatır.aç kalmamıştır canım çorbayı çok koysaydın:jeyyar:,
bende yemekleri artık günlük yapmaya çalışıyorum kızlar eğer kalırsada yiyoruz ama az olursa akşam hemen puding,kek vs.yapıyorum.eşim çok yemek yemiyor.pazar çorba yaptım yedik.arttı biraz.dünde evde değildik,bugün yiyeceğiz,çok sinir oluyorum buduruma malesef
ama yemeğin hepsini ısıtmam,yiyebileceğimiz kadar ısıtıyorum,siz nasıl yapıyorsunuz kızlar.çok büyük sorun benim için yemeğin artması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?