Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haha hiç aklıma gelmemişti.yemekli tariflere baktıkça içim gidiyodu zaten,kesinlikle bunu yapıcam diyordum.şimdi haftasonu gazeteler ekinde yemek tarifleri kitabı veriyor.onlardan alıyorum.:dance:,
canım çok güzel birşey tanımadığın bir şehirde yalnız,memleketine dönünce çalışmayı düşünüyormusun.canım bölüm hemşirelik değildi sanırım teknisyenlik yada teknikerlik gibi değil mi yanlış mı hatırlıyorum.

canım infanta işten çıktı aramızda yok ne yazıkki :1no2:

evet canım inş çalışmayı düşünüyorum tabi bu krizde iş bulursamradyoloji teknikeriyim canım doğru hatırlıyorsun

kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz hava alayım sonra görüşürüzz öpüyorumm

dirim'cim gerçekten çok saçma
hadi msn, chat siteler yasaklanir da yemek sitesine ne oldu ki ?
Allahim yaa
ben dua ediyorum ki KK hiç bir zaman yasaklanmasin
Kuzularim, dun Misraa'cimin verdigi tost ustu sos vardi ya, iste onu yaptim
8 tane falan yaptim denemek için Allaha sukur esim uçurdu hepsini
ay harika oldu gerçekten hemde 2 dk da kizardi hemen
resmen tadi damagimda kaldi
yine yapicammm !!!!

Ha birde dun yemekteyiz programina baktim
O agzini yayarak konusan kiza çok kizdim yaa...hayret birsey
yemegi yapanda amma yalanciymis habire atti valla
bu arada belkim o kadin KK da dolaniyor ne komik ama gelse de burda konussak
acep onun yapacagi yemekler nasil olacak

neysem ben bi sigara molasi veriorum
sonra yemek molasi
sonra geliorum )

optummmmmmmm

cssa canım inşallah bulrusun.çok sayıda sağlık kuruluşu var.gez bakalım ben bugün dışarı çıkmıyorum.hava soğuk ve hastayım
canım hangi kız esmer olan mı?mağaza müdürü olan,programın başında ayakkabılarını gösteriyordu kaydirigubbakcemile3,yemeği yapanıda pek beğenmedim.habire pantolonunu çekiştiriyordu ,yemekleride güzel değildi,canım o ekmekler çok güzel oluyor,annem yeşil biber,sucuk ve kaşar koyuyor sadece oda güzel oluyor,yaralım patates pizzayı da dene oda güzel oluyor,kimyon çok yakışıyor.ben patates omlet yapıyordum ona benzer,patatesleri küp küp doğrayıp kızartıyorum,üzeirne kekik,pulbiber,karabiber ekleyip yumurtasını kırıyordum.mısracım çok becerikli canım

mrb kızlar nasılsınız
ayy çok yorgun bir haldeyim
yine çarşıya gittim
işleri hallettim
inş. yarın sabah evinde olacagım
hava çok güzel burda.
akşam ptlıcan yemegi yapacagım

kızlar dün mısranın verdiği fırında kabak yaptım
ama eşim pek begenmedi
bende pek yiyemedim
biryerde bir yanlış yaptım ama
nerde
üzüldüm de ya adam işten geldi aç aç kuru kuru bir çorba işti.
inş. patlıcan yemegi güzel olur.

Canlarım 5 dk lığına geldim,sabahtan bugün epeyce işim olduğunu yazmıştım.Şimdi başka bir kuruluştayım,gizlice girdim net e :)))))))1 saat sonra sizlerleyim inşallah.

Çakırcım kabak mücver in kötü olmasına üzüldüm acaba nerde hata yaptın?Tamamen börek tadında birşey çıkıyor ortaya halbuki.Gelince değerlendiririz artık.Şimdilik bye

kızlar ben geldim,dışarı çıkamadım zaten dışarı buz buz,şimdi bile ayaklarm donuyor.çakırım kabak mücverini mi diyorsun ben hiç yapmadım,mısra gelsin anlatır.aç kalmamıştır canım çorbayı çok koysaydın:jeyyar:,
bende yemekleri artık günlük yapmaya çalışıyorum kızlar eğer kalırsada yiyoruz ama az olursa akşam hemen puding,kek vs.yapıyorum.eşim çok yemek yemiyor.pazar çorba yaptım yedik.arttı biraz.dünde evde değildik,bugün yiyeceğiz,çok sinir oluyorum buduruma malesef
ama yemeğin hepsini ısıtmam,yiyebileceğimiz kadar ısıtıyorum,siz nasıl yapıyorsunuz kızlar.çok büyük sorun benim için yemeğin artması.

selaaaam,

hastayım ben hala yerimden kalkıcak halim yok, üstelik bugün aşkımın doğum günü senağlama
ne planlarım vardı, çoğu yattı bişe yapamıyorumki senağlama
ama bu halimle bile sabah erkenden kalktım, kahvaltı hazırladım, yatağına götürdüm, müzikle uyandırdım, bi mutlu olduki sormayın, aşkım benim yaaaa senağlama

tamam canım
kolay gelsin sana
valla bilmiyorum eşim yiyemedi
ama inan bende yiyemedim.

bende de çok artıyor
daha elimin ayarı olmadı.
ama benim şöyle bir şansım oluyor 1-2 tabak artıyor
genelde bende onu eşim işteyken
öğlen yemeginde yiyorum.
böyle bir çözüm buluyorum yani.

infa işten ayrılmış yeni öğrendim
acaba yeni iş buldudamı ayrıldı
evdemi yoksa şuan.

geçmiş olsun canım
inş. en kısa zamanda iyileşirsin

negüzel yapmışın inş. her gününüz böyle olur.

daha gidemedim ben kahvaltımıda edemedim bari size bakıyım dedim kızlar

mısra cım bence sen verdiğin kiloları çok çalışmandan dolayı verdin çok koşturuyon hem evde hem işte belkide ondandır dimi

dirim cim artık yemek konusu bazen dediğin gibi sinir bozuyo bazende imdada yetişiyo .. ama bende senin gibi pek sevmiyorum açıkçası elim azada gitmiyor yaparken özellikle misafir ağırladıktan sonra çok artıyor. sanki az yaparsam i
nsanlara az yiyin diyomuşum gibi geliyo 4 kişilik yapacağıma 8 kişilik yapıyorum sonrada yede ye ufff.. dediğin gibi heralde yeni evlilerde en çok tüketilen pasta börek sütlü tatlılar cıss onlarda tabi..

çakırgözlüm sende çok koşturuyon bu günlerde kolay gelsin kabak mücverin neden olmadı bende merak ettim şimdi tüh

yaralımda gelmiş oh miss ay canım yan malesef bizim evde o yemek proğramlarını izlemek yasak (kendini bilmez insanların olduğu gerekçesiyle) eşim yasakladı uyus oluyo cinler tepesine çıkıyo :) aksine bende zevk alıyorum izlerken ama eşimi sinir edip tadımı kaçırmaktansa izlememeyi tercih ediyorum..

huulya cım geçmiş olsun canım ya ama yinede ne güzel yapmışsın güzel jestler benim eşiminde doğum günü 9 unda ne, yapcağıma karar bile vermedim

hülyacım geçmiş olsun inşallah tez zamanda ayağı kalkarsın
çakır gözlü ben önceden abartıyordum şimdi daha az yapmaya başladım ama yinede artıyor işte.ya çok az yapıyorum yada fazla.
evet infanta işten ayrıldı evde şimdi.arkadaşlara selam söyle demişti.

Canim, o sorun bende de var
artmis yemeklerim de yemiyor esim sevmiyor ama napalim...atamayiz ki yazik gunah yani
arttigi zaman saklama kaplara koyuyorum eger gozume kesiyorsa bitiririz diye hepsin isitiyorum eger artar diye dusunuyorsam az ayirip isitiyorum ama genelde hepsi isiniyor bende cunku esim koca bogaz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…