Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kısslar günaydın

Günaydın canım.Nasılsın

Gıı 4 hamiş mi ?

Pamukşeker le Aybikeyi biliyorum diğerleri kim kiCADIARZU

Bu arada çok sancım var :çok üzgünüm:Acayip kötüyüm bugun nasıl bitecek ya :1no2:

günaydın canım iyi valla güzel ve mübarek günhihoyyyt
hey kısslar ben hamile değilim ama -tatlicadiarzu-
bu durumda hala 2 tane bulmamız gereken hamile var ?delikafadulden

bu arada geçmiş olsun sanada neyin var neden sancılısın?

günaydın canım iyi valla güzel ve mübarek günhihoyyyt
hey kısslar ben hamile değilim ama -tatlicadiarzu-
bu durumda hala 2 tane bulmamız gereken hamile var ?delikafadulden

Kim çıkardı la 4 hamile olduğunu hemen çıksın ortaya kaydirigubbakcemile

He ar olan sancı canım ama bu sefer çok fena mirmirmirmir

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun

Günaydın canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

kimse üstünede almıyor görüyomusun :sm_confused:sengözlerimebaksanab
valla ben böyle şaka yaparken görücem anyayıda neyse :jeyyar:
kociş askerede gitmedi.zaten ben askerdeyken sen hamiş ol diyo,oldu canım dedim,istersen doğumdan sonra git dedim.uykusuzlukta çekmessin,bütün zorluğunu be çekerim dedim :dilcikar: iyi demişim dimi,aklınca beni gıcık edecek Çok üzgünüm çoook

hı kızlar bu arada dün kocişle sinemaya gittik.benjamin button,hoş bir film tavsiye ederim.milyonere de gitmeyi düşünüyoruz haftasonu.giden varmı?

Günaydınnnnnnnnn dostlarrrrrrrrr!!
Bugün izinliyim evdeyim,birazdan kahvaltı edeceğiz eşimle,sonra dışarıya çıkacağız.
Dirimcim biz bebek düşünmüyoruz ne yazık ki cnm 2 yıl sonra görünüyor tabi halen ben yumurtlayabilirsem :)))))

ah bu kocakar ahhklava:
ne onlarla ne onsuz

hı kızlar bu arada dün kocişle sinemaya gittik.benjamin button,hoş bir film tavsiye ederim.milyonere de gitmeyi düşünüyoruz haftasonu.giden varmı?

Tatlım geçen gün akşam ben buradan film tavsiyesinde bulunmuştum.Benjamin Buton u çok beğendim,farklı bir kurgu.
Milyoner ise hani Kim 500 Milyon İster Yarışması var ya orada zengin olan bir çocuğun hikayesini anlatıyor.Tabi çocuğğun asıl yarışmaya katılma sebebi farklı.Acaba nedir?Anlatmayayım,gidin izleyin.
Sinemaya gitmeden önce filmleri bana mutlaka sorun şekerlerim,ben birçoğunu gösterime girmeden önce izleyebiliyorum

Günaydın cocita hihoyyyt:1rolleyes:
mısracım aslında milyonere gidecektik ama geç başlıyordu.malum dün kurtlar vadisi vardı eşim çok sever klava:
geçen hafta sen tavsiye etmiştin benjamin buttonu hatırlıyorum.dedim.benjamine gidelim diye.mısracım oynayanlarada bakmamıştım yaşlı adam dönüşünce şeye şok şok
fazla ayrıntıya girmeyim.seyredecek olanlar için.ama gidecekseniz kimler oynuyomuş diye bakmayın sakın,bence büyüsü bozuluyor.:lepi:

Kızlar istemeden kulak misafiri oldum size ama bencede Benjamin Button harikaydı. Hele de o motosikletli sahnesi

Son düzenleme:
canım benim demek kulak misafiri oldun :dilcikar::1rolleyes:sositososito
evet motsikletli hali maşallah,ama yaşlanmış artık be canım a.s
yaralım nerde acaba bu saatlerde gelirdi,
pamukla çakır mutfakla uğraşıyorlardır.:çok üzgünüm:
neyse canım sabah sabah açlık moduna girmeyim.kendimi çok acındırdım cokacimcoook

kızlar merak edıorum bu sıtede kaç ay kala şafak saymaya basladınz?
ben 10 ay varken saymaya basladım mesela suan 7 ay kalmıs gecermı yaa..bende ekım yanı sonbahar gellını olcam Allah kısmet ederse..
bıde evlılık zormu?ben yemek yapmasını sızce örenebılırmıyım?senağlama

canım kolay olmadığı kesin :jeyyar:,yemek yapmayı tabi öğrenirsin.bişey yok ki.hepsi aynı zaten.bende bilmiyordum öğrendim.ben sadece ailemden ayrılmanın zorluğunu yaşıyorum.azcık da ev işleri zor geliyor bana.tek başına hayatta çekilmez.eşin yardım edecek yani.
cocita evet yaşlanmış ama doğru yinede süper.hihoyyyt

Minilyacım aslında yemek yapmak zor değil biraz el alışkanlığı edinmen gerekiyor bunun içinde şimdiden denemeler yapsan iyi olur.İlK denemelerde başarısız olsan bile sakın moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…