Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ben bir yere borcum olmasindan yanayim
gider ne kadar banka varsa gorusurum, en dusuk faiziyle anlasirim
en azindan bir yere borcum alir her ay yavas yavas oderim
haaa faizler çok fazla ise, o zaman taksit taksit alirim
bisey dicem
evini esyalarla doldurma, hele ki kirada olacaksan
herseyin olmamasi normaldir, yavas yavas
zorlamayin hiç birseyi, lukse de kaçma
tamam bir kere evleniyorsun ama sonrada onun bedelini sen oduyorsun
zor bebem zor
az olsun, guzel olsun, cici olsun,
sizide fazla yormasin
zaten biz bu dunyaya borç odemeye gelmisiz

Asil zevk orda bebem çignemicen
bak ne kadar kibariz, yormuyoruz insanlari
çignemeden yutturuyoruz yemeklerimizi :roflol::roflol::roflol:
annem enfes yapar arabas çorbasini
o lezzet, o tad, Allahim anam gibi usta olmama yardim et beee
ama itiraf edeyim bende hiç bi anlam veremedim o hamura
ama bizim sulale hastasidir arabasa da hamuruna da :lepi:

yaralım ara verilen o 7 gündede koruyormu

Normalde korumasi lazim
Ben bi gun sormustum da doktor bana, eger 12 saati geçmezse merak etme bisi olmaz ama dikkatli ol demisti
haa benimkisi 12 saati geçmedi ki aldim bu sabah
iki tane hapim kaldi sonra beklicem bakalim regl olcam mi
ufffffff çakirim kafamçokkarıştı

canımcım benim annemde güzel yapar,hamurun görünüşü süper,ağzına aldığında helede çiğnersen hayal kırıklığına uğruyorsun
biz gelde yılbaşılarında çok yaparız

Heeee senin bugunde misafirin var dimi ???
ne hazirliyon bakem ?
cokacimcoook

Şimdiii yumurtalı makarna nasıl yapılır yazayım.Miktar yok yalnız bende biliyorsunuz göz kararı.

Makarnamız burgu olursa güzel oluyor.Çabuk pişmesi nedeniyle,çubuk makarna olmuyor karıştırmanız gerekeceği için .

Hadi başlayalım;

Yarım paket diyelim burgu makarna.
Tenceremize yada teflon derin bir tavamıza sıvı yağımızı koyuyoruz margarinde olabilir.Sonra makarnanın yarısını döküyoruz yağda kavuruyoruz kahverengimsi oluyor,ocağın ateşi çok yüksek olmasın yanar yoksa.Sonra kalan makarnalarımızı ekliyoruz,üstünede pilav pişirdiğin miktarda sıcak su.Hemen 1 yumurta kırıyoruz,makarna miktarı çoksa yumurta sayısını artırıyoruz.Hızlı hızlı iyice karıştırıyoruz,yumurtalar pişince tuzumuzuda ekleyip ağzını kapatıyoruz.Suyu çekince pişip pişmediğini kontrol edip altını kapatıyoruz su yeterli gelmemişse tekrar sıcak su ekliyoruz.
Servis tabağına iki renkli olan makarnamızı alıp karabiber serpiştirerek yiyoruz.
Afiyet olsun

Patatesli çorbaya gelince;

3-4 adet kabuklarını soyduğumuz patatesi rus salatasının içindeki gibi küçük-küp küp doğruyoruz.Tenceremize alıp sıcak su döküyoruz ne kadardır su düşüneyim 3 su bardağı olabilir.ıçine evde varsa şayet yarım yemek kaşığı kadar tereyağı koyabiliriz.Patatesler pişerken sarımsaklı yoğurt hazırlıyoruz.Sonra tavada tereyağı ve naneyi kavuruyoruz.Servis tabağına aldıktan sonra arzu edilen miktarda yoğurt ekliyoruz karıştırıyoruz.Üstünede mis gibi kokan yağımızı.Afiyet olsun.

Bunun üstüne kıymada eklenebilir kanımca ben sevmediğim için koymuyorum.Kıymasız hali bile inanın mantı tadında oluyor.

Yaralım hangisi?

yumurtali makarna da olabilir patates çorbasi da
ya açikça konusiyim inan buzdolabimda, evimde pek pisecek bisi yok dostum
geçen hafta alisveris yapmadim pek
bu haftada gitmem de haftaya artik
ne var...makarna, bulgur, pirinç, kirmizi haslanmis fasulye, mercimek, yumurta, havuç :roflol::roflol::roflol:

Mavrulam canim aldigindan cok cok daha fazla odemektense ayri ayri yerlere borcun olsun oyle yatir, sirf ayni yere yatirayim diye fazla para da odeme.
Ve herseyini en bastan alacagim diye zorlama canim benim basta cok cazip gelebilir 4-4 bir ev ama sonra cok sikintisini cekersin canim benim, bak ben 7 aylik evliyim yemek masam yok yazin alacagiz diger taksitler bitmis olacak ozamana kadar ben bu sekilde memnunum her ay acaba nerden kisabilir de bu borcu odeyebilirim diye kara kara dusunmektense.

Yogurt corbasindan vazgectim bende tepside kumpir yapacagim, mutfagimi camlarimi sildim hic halim kalmadi bildik birsey yapayim onu da suzme yogurt alip ta baska bir gun yapayim en iyisi.

Himmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aciktmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook
tesekkur ederim canim benim yaaa hihoyyyt

canımcım benim annemde güzel yapar,hamurun görünüşü süper,ağzına aldığında helede çiğnersen hayal kırıklığına uğruyorsun
biz gelde yılbaşılarında çok yaparız

Bizde bizde hihoyyyt
12den sonra içilir bizde zaten
ohh beee canim çekti
ya niye bizim sohbetlerimiz hep yemeklere dogru yonleniliyor ?
diyet bacilarim diyetttttttttttttt :çok üzgünüm:

Heeee senin bugunde misafirin var dimi ???
ne hazirliyon bakem ?
cokacimcoook

canım hiç fırsatım olmadı tavuklu çorba var,yanına kıymalı pide yaptırıcaz,eve gidince salata yapıcam.ayran,turşu,çayın yanınada börek,pasta,kek okadar,misafirleri biz alıcaz,dünde misafir olunca yapadıminsanız sonuçta

daha ne olsun dirimcim
yemeklerin gayet iyi
sende buğünlerde yoğunsun misafir yönünden
.

canım hiç böyle makarna yapmadım kavurduktan sonra sıcak suyu koyuyoruz öyle mi,sıcak suya yumurta atmak bana göre değil,çok korkuyorum,pasta kreması yaparken her defasında yumurta haşlanıyor:1shok:,
canım patates yemeğinde salça yok sanırım.değişik kaydirigubbakcemile2acıktımcokacimcoook

Misracim benim esim de makarnanin her turlusunu sever bi ara bende senin tarifini deneyim. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…