Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hoşbulduk canlar benimde bugünlerde enerjim epeyce düşük çok halsiz,yorgun hissediyorum kendimi.

benimde yaaa
moralim hep bozuk suratım asık ağlamaklıyım hep(

hayret ya hadi geline anlayışsız kötü davranıyolarda oğullarına neden böle yapıyolar anlamıyorummlmaz:

Yani,aman işte hep bana hep bana.Düşüncesiz insanlar maalesefff:umursamaz:

evet ciciş
önemli olan kociş
gerisi boşş

Aynen öyle canımcımzemuszemus
opuyorumnanaktan

mesela benim kayınbabam ve kayınvalidem çok anlayışlı ve incedirler anlatırım hep bilirsiniz. durumlarıda çok iyidir yani. görümcemin düğününde elbiselerimizi ayakkabılarımızı hatta görümceme takacağımız takıya kadar onlar aldılar. kayınvalidem her geldiğinde eli boş gelmez en ufak bi tişört alır gelir. burada evi dolabı doldururlar...
ama aynı zamanda o kadar nazlıdırlar ki hep nazıyla oynucaz yani.
en ufak örneği anlattım işte iyi geceler demedim diye 2 ay küstük . sonra tatildeyken yemek yiyorduk ama arılardan bıktık bi günde yine yemek yerken dedi ki kociş. anne şu yemek saatlerini yarım saat ileriye alsak arılardan kurtulsak falan dedi...
aman onu bi uzattı kayınbabam sizde herşeyi uzatıyosunuz hiçbişeyden memnun olmuyorsunuz diye sonra kalktı gitti masadan( kociş babasına bişey dememişti halbuki sonrada kayınvalidem oğlum işte abartmasan konuşmasan nolur ben sabahtan beri sizin için hazırlık yaptım kızarttım bilmem ne deyip durdu. sonra baya bi suratını astı da 2 3 saat sonra yatmaya yakın normale döndü.
şimdi ne var ki bunda ama işte nazlılar yani...

Herkes aynı canım....Artık herşeyleri yaptıkları için mi bu nazı çok rahat yapıorlar bilmiyorum yani:umursamaz:

Herkes aynı canım....Artık herşeyleri yaptıkları için mi bu nazı çok rahat yapıorlar bilmiyorum yani:umursamaz:

bilmiyorum ki
ama mesela ben gelinleriyim dimi yanımda oğullarına karşı bira daha hassas davranabilirler hala çocuk gibi azarlıyolar
sonra ben bişey dedim mi veya ikimiz kavga ettikmi bu seferde oğulları kıymetli oluyor
dicem lan sen daha 2 gün önce oğlunu benim yanımda azarlıyodun dicem ama olmuyor işte
şimdilik sabır diyorum başka bişey değil:uhm:

çok nazlılar ya bende 2 gün uğramasam annenizi unuttunuz diyor hemen diğer yandan kendi annem beni unuttun diyor arada çok kalıyorum ya

benimde yaaa
moralim hep bozuk suratım asık ağlamaklıyım hep(

hayret ya hadi geline anlayışsız kötü davranıyolarda oğullarına neden böle yapıyolar anlamıyorummlmaz:
bi bilsem canımm

işte buda hiç çekilmiyor ki bitanemyaa bide yaşlarından ötürü daha anlayışlı ve nazik olmalarını beklersin ama nerde
en ufak bir şeyi büyütmede üstlerine yok nerdeyse
yazık sizede eşin kötü birşey dememişki sonuçta

Ben de diledim diledim...Çatladı sabır taşı:umursamaz:

çok nazlılar ya bende 2 gün uğramasam annenizi unuttunuz diyor hemen diğer yandan kendi annem beni unuttun diyor arada çok kalıyorum ya

Aynen canım....En iyisi hiç takmamakkaydirigubbakcemile5

Şimdi daha mı iyi oldu....lmaz:

evet bitanem yazık bize(
halbuki babası okumuş etmiş adam gayet çağdaş görüşlü düzgün bi adamdır kimyager yeni emekli ama işte bunlarla olmuyor iş.
bu iş başka iş ve her baba yiğidin harcı olmayan iş.
yaşıda daha 57 yani. :umursamaz:

oldu gözlerim doldu
lmaz:
sinirlendim şimdi akşam üstü

bende bekliyorum dirim hafta sonunu benimde çok yoğun ya
İnşallah biran önce geçer canım ya
hatta inşallah biran önce kış da geçer:Saruboceqpuyorumnanaktan

Canım kıyamam:teselli:

Haftasonu kocişin yanına mı gidiyorsun canım benim
hayır canım daha gitmeme 24 gün varopuyorumnanaktan

Az kalmış canım...opuyorumnanaktan

galiba biz gelinlere sabır etmek kalıyo ben çok sessiz ve çekingenimdir gücüm sadece ağlamaya yeter ama hep kaybederim

Benim karşı tarafla görüşmüyor olmama bir kez daha sevindim sizin yazdıklarınızı okuyunca :))))

Aman jnazcım herkesin canı sıkılıyor zaten ayrıcana senin o topiklerde ne işin var bakiyim,üzüleceksin kızımız etkilenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…