Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam canım,haftaya pazar benim için uygun.yer için ortak biyer belirleriz...benim aklıma bahceli falan geliyor,yada büyük alışveriş merkezlerinden birinde bi cafede de olur,ankamall,armada gibi....

Ben bilmiyorum da:kedi:

İnşallah becerebilirim canımcım.
becerirsin becerirsin bende korkuyodum oldu valla
bende şişko sarmalara bayılırım oyüzdende annem beğenmezdi koçişte ince severmiş ama şişkoda fena değilmiş dedi, heralde kırılımayım diye opuyorumnanaktan

inşallah atlatırız be dirim artık bu konuda konuşmaktan bile sıkılıyorum 3 yıldr ayrıyım kavuşmak haram oldu sanki bize, 5 yıldır birliktelik var ama 3 yılı ayrıydı :gitme:
inş tayin konusunda allah yüzümüze bakar, allah hepimizn yardımcısı olsun

Sabah acilen çıkmam gerekti haberde veremedim kusura bakmayın arkadaşlar.
Neler konuştunuz acep geçmişide okuyamadım

Ben geldim canlarımopuyorumnanaktan

Ankara buluşuyor valla ne güzelsenağlama Keşke ben de Ankara'da olsaydım:gitme:

Ben Pazar günü sarmaya başlarım sabahtan akşama ancak biter zaten.kaydirigubbakcemile3Pazartesi de pişirip foto koyarım.Aslında bir kez anneme yardım etmiştim.Beceriyor gibiydim;ama sarması beter yemesi kolay bişi sarmakaydirigubbakcemile3

valla başka bi öneriniz varsa ben uyarım....
bennde öneri yok valla :) ama attıkçada uzuyo oda ayrı, kızlar ne diyo kimseler bişey dememiş ki amaaa hadi kızlarrr
Bakkkkkkk ya kıskanç mısra şimdi ne okudu buluşacak mısınız :sinifsinif:
Ben de gelcemmmmmmmmmmmmmmmm

gel bacım gelll kalırsın birimizdede, bizim ev boş götürürüm seni akşamada yatmya :))

bayram sarması mı yapıyorsunuz hayırdır
konunun başını okumayınca fransız kaldım
zaten topiğe de dalıverdim öylece :kedi:

gel hayatım...başımızın üstünde yerin var...akşamda bizde kalırsın birlikte sarılır yatarız....melihte salonda yatar.....:))))))))

İznim olsa gelirdim inan ne kadar güzel olurdu ancak bu şartlarda mümkün değil:sinifsinif:

Ayrıca sır gibi sakladığın şu güzel evinide görmüş olurdum :)

hımm anladım
yaparsın yaa bi başla
çok zor bir şey değil
zeytinyağlı mı, kıymalı mı olacak

Canım hem zeytinyağlı hem de kıymalı düşünüyorum.Zaten ben fıstık,kuşüzümü falan koymam,sevmeyiz. Fazla yapıp dolaba da koymayı düşünüyorum.

Aslında bulabilirsem sarma makinesi alayım diyorum.Kullanan var mı sarma makinesi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…