Zeynep cim hoşgeldin cnm,umarım Akrep in iyilerindensin yoksa hiç çekilmezsinkaydirigubbakcemile3
Dirimcim o sarma makineleri 3-4 yıl kadar önce pazarlarda falan satılıyordu epeydir görmüyorum.Züccaciyelerde olabilir belki.
Ay Dirimcim seninde şu kilo takıntın öldürecek beni senin en az 7-8 kg alman lazım zaten
Çakırcım tekrardan gözün aydın demek oğlun olacak.İnşallah sağlıkla gelir anneciğinin kucağına.Çok erken bir soru ama İsmi ne olacak?BEN KIZ İSTİYORUM BANANE BANANEEEE
Bende kız İstİyorum mısraa adıda hazır
hayır cnm çünkü sevdiğim insanla evlendim ama baba evinden çıkarken kötü olmuştum ağlamaktan
canım angel dişçiye gitti diye biliyorum fisfisfisbu gece sahura kalkacağız angel hazırlıkları yapıyordur şimdi
sarma makinasını jazmin soruyodu canım,güzelse bende alırım :kedi:Zeynep cim hoşgeldin cnm,umarım Akrep in iyilerindensin yoksa hiç çekilmezsinkaydirigubbakcemile3
Dirimcim o sarma makineleri 3-4 yıl kadar önce pazarlarda falan satılıyordu epeydir görmüyorum.Züccaciyelerde olabilir belki.
Ay Dirimcim seninde şu kilo takıntın öldürecek beni senin en az 7-8 kg alman lazım zaten
Çakırcım tekrardan gözün aydın demek oğlun olacak.İnşallah sağlıkla gelir anneciğinin kucağına.Çok erken bir soru ama İsmi ne olacak?BEN KIZ İSTİYORUM BANANE BANANEEEE
kÜÇÜK İYİ YOLA GELDİN AFERİN SANAdelikafadulden
canım angel dişçiye gitti diye biliyorum fisfisfis
sarma makinasını jazmin soruyodu canım,güzelse bende alırım :kedi:
kime kızın olacak dediysem oğlu oldu
ters tepti sanırım,ama mısra senin kızın olacak sanki,şirin mi şirin
adıda güzelopuyorumnanaktan
mısracığım almam gereken kiloları hamilelikte almayı düşünüyorum
hem aldım azcık düğün gününe göre
alınyazımsın beni gördü opuyorumnanaktan
akşam olsada gitsek
bugün erken çıkacaktın dimi mısracığım
canım ben korku duymadım amaevlenirken korku duydunuz mu?
canım noldu ki :sm_confused:Kızlar bunaldım artık...Böyle herşeyi yakasım varmafoldumben
neden korkuyorsun zeynepciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?