Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bence de saçma ilk defa duyuyorum
yaralım yaralım nerdesin,burdaysan çabuk çık ortaya :dance:kaydirigubbakcemile3

Misracim ne diyecegimi sasirdim vallaha cok tsk ederim.
Evdekilerine bakarak sanirim irmik tatlisi, rondo tatlisi ve kek yapabilirim tarifleri hemen aliyorum canim cok tsk ederim. :1hug:a.s.

eeeh bende zorlandığımı söylenek isterim,akşam bayağı bir yazmışsınız mısracım,
yaralım huuu
sensicim ağlayan kek ağır olmaz mı ki?bir kere yemiştim tam hatırlamıyorumda.ban hazırkeki çok seviyorum,hem pratik hemde lezzetli,insanın ekmek gibi yiyesi geliyor,:jeyyar:

ben revaniyide çok severim,geçen gün yedim çok güzeldi,portakal kabuğu rendelemişler,mis mishihoyyyt

Heeeee vallaha geçmisi okuyordum oyle
Allahim ne guzel, sabah sabah geliyorsun, tarifler hazir ! !
Gunluk burcun yazilmis ! !
Oh ohhhh tesekkurler guzeller guzeli dostum
Dirimim geldim bebemmmm
Ya nasilsiniz bakiyim ? erkenden sohbete baslamissiniz ne guzel masallah masallah
Canlarim, inanmayacaksiniz...dun eve gittim yemek yaptim yedik, bulasiklari yikadim tam çayi koydum, sigara yaktim ki zil çaldi. (aslinda oturup pijamayla yaprak dokumune bakicaktik)
bi çift arkadasimiz...surprizzzzzzzzz geçiyorduk ugradik, e hosgeldiniz sefa getirdiniz...
sabha 3.30 a kadar...dokuluyorum resmen...

Yaralım senin bu arkadaşlar çok fenaaaaaaaaaa, düşsünler bir süre yakanızdan.Hem habersiz geliyorlar hem de geceyarılarına kadar oturuyorlar iii valla.Bence sen onları uygun bir dille uyar,ben espiryle karışık söylerdim doğrusu.

Sensicim bişey değil cnm.

Ben kekine bol sut katiyorum ozaman hafiflesiyor ama misranin yazdigi kek de aklima yatti.

Yaralim yuh bukadar olur ancak, musait misin degil misn birde gece yarisina kadar oturmuslar ertesi sabah calistigin halde. :1shok:

Espri yaptim ama anlamadilar :1no2:
offffffffffff nasil yorgunum beeeeeeee mirmirmirmir
ozledim sizi ben yaaaaa :1rolleyes:

Yaralim nasil olsun iyim canim ya sizin misafirlere sinir oldum nasil rahatlarmis oyle insan cekinir degil mi. klava:
Misracim bugun konumuzu sen ac. kaydirigubbakcemile2

kızlarrr bende geldimmm sengözlerimebaksanab gerçi birtek sensiyi tanıyorum burda bende yeni evliyim hoş 10 ay bitti ama yinede yeni sayılırım naniknanik

kızlarrr bende geldimmm sengözlerimebaksanab gerçi birtek sensiyi tanıyorum burda bende yeni evliyim hoş 10 ay bitti ama yinede yeni sayılırım naniknanik

Hoşgeldin cnm.Yeni gelenleri şu sorularla karşılıyoruz.

Nerden geldin?
Kaç yaşındasın?
Çalışıyor musun?
Mutlu musun?
Hamişlik var mı?

hoşgeldin canım aramıza
ay mısra çok yemişim be üf kafamçokkarıştı,artık bugün yemeklerden bahsedemem heralde kafamçokkarıştı,
yaralım canımcım aksilik dün yaprak dökümü vardı bende biraz sonuna bakabildim.sonra da saat 10 da uyudum,misafirler erken gitti :1rolleyes::1closedeyes:
hihoyyyt

Bende kurumda çıkan yemeği yemedim etli tğrlü ve oatatesli börek vardı.Bir kase yoğurdun içine bulduğum tüm baharatları doldurup iki dilim kepekli ekmekle yedim

Hosgeldin nezihemmm, kayseri topicten buraya cagirdim kendisini. kaydirigubbakcemile3

Kizlar vallaha cok cektiriyorsunuz kendinize uzuluyorum gercekten sizi bu halde gorurken. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…