maalesef dirim eşimde artık dayanamıyoki arada kalıyo benim haklı olduğumdan fazlasıyla emin ama ailesinede laf ettirmek istemiyo kıyametler kopuyo, o gerizekalı teyzesiyle annesiyle defalarca konuştu ama işlemiyo nasıl insanlar anlamadım, dediğini yapmadığıma sonradan pişman oldum keşke teyzesini dediğini deseydimcanım ayıp etmişler
de keşke teyzesinin konuştuklarını duyduğunu belli etseydin.......
gelmeyi isterdim ama bana yer yok sanırım felan
vs.deseydin
eşinde ailesini haklı çıkartıyor sanırım
çok umursama onları ya,sen değer verdikçe,üstüne düştükçe
böyle sıkıntılar çok olur canım
demekki ailesinin yapısı böyle,değişeceklerini hiç sanmıyorum :sm_confused:
yasakkelime
kaçıncı ayıpları mısraaa, iyilikleride çoktur ama söz konusu kardeşiyle yeğenleriyse ben hep hiçe sayılırımAY BENİMDE CNM IZGARA ÇEKTİ ŞİMDİ NAPCAZ ANGEL?Ankaraya da ışınlanamam ki((((((((
aLINYAZIMSIN gerçekten çok ayıp etmişler cnm.
Kızlar ben çok kötüyüm.Sanırım bu evlilik bana göre değil...Yürütemicem..mafoldumben
benide öldürdüler haktan sorma tam tamına 24 aydır hayatımda bu insanlar ve artık nefret etmeye başlaım daha direnemiyorum,
Ben kötü niyetle birşey dememişken,o hemen takar kafaya büyütür de büyütür.Tamam derim;ama uzatmakta üstüne yok...Ben mi hep alttan alan taraf olmak zorundayım anlamıyorum.
jAZMİNCİM erkeklerin geneli böyle ne yazık ki buna inan benim eşimde çokkkkkkk inatçıdır boğalığını hemen gösterir.
Şayet ben sakin ve uzun uzun açıklamalar yapan biri olmasam bizde çok tartışırız.Yapacak bişey yok hepimizin mutlakaki bazı eksileri vardır.
Lütfen iyi düşün klişeleşmiş bir laf ama yinelemekten çekinmiyorum 'BİR YUVA MADDİ MANEVİ ÇOK ZOR KURULUYOR.NE BADİRELER ATLATMIŞ OLMASIN BİR DÜŞÜN CNM BENİM.'
jazminciğim neye takmış durumda eşin?
bu aralar ailelerden kaynaklanan sıkıntılarda vardı,belki üst üstte gelmiştir.
maalesef dirim eşimde artık dayanamıyoki arada kalıyo benim haklı olduğumdan fazlasıyla emin ama ailesinede laf ettirmek istemiyo kıyametler kopuyo, o gerizekalı teyzesiyle annesiyle defalarca konuştu ama işlemiyo nasıl insanlar anlamadım, dediğini yapmadığıma sonradan pişman oldum keşke teyzesini dediğini deseydim
kaçıncı ayıpları mısraaa, iyilikleride çoktur ama söz konusu kardeşiyle yeğenleriyse ben hep hiçe sayılırım
katılıyorum sana canım ve maalesef çok pişman hemde bu kladar kısa süre içinde.eşim yanımda olsaydı belki bu kadar zor atlatmazdım ama gerçekten pişmanım eşimden değil ailesinden, tanısaydım ailesini evlenmezdimde, maalesefki eşimle hemfikir olduk bu konuda :gitme:
canım takmamaya çalış sen elinden geleni yapıyosun zaten için rahat olsun
bırak onlar istedikleri gibi davransın çok takma kafana eminim onların dışında kalmak sana hiçbişey kaybettirmeyecektir
sen saygını yitirme gerisi boş...
canım sakin ol herşey üstüste geldi biraz ondan atışıyosunuzdur
birinden biri mutlaka alttan almalı alttan almadan ilişkiler yürümüyo malesef
iyi düşün hayatım
kafası bişeye takılıdır eşinin ondan
erkekler garip bu konularda biliyosun
sakin olmaya çalış
bilmiyorum canım ama artık dayanamıyorumalınyazımsın çok üzüldüm canım ya pis kaynana nie üzüo senii cadıı
aynen bizdede böyle ama bendede çok fazla hatalar var ben alttan alamıyorum çoğu zaman eşim alıyo ama bizim sebeplerimiz baştan sona ailesi, kendimizle ilgili tartıştığımızı hatırlayamıyorum bileBen kötü niyetle birşey dememişken,o hemen takar kafaya büyütür de büyütür.Tamam derim;ama uzatmakta üstüne yok...Ben mi hep alttan alan taraf olmak zorundayım anlamıyorum.
aynen bizde o şekildeyiz, hafta 3 defa muhtemel kavgamızı yaparız, eksik olana ne acaba jazmin biz mi beceremedik bu işiMısracım sağol canım;ama evlendiğimiz günden beri 2 gün tartışmıyorsak 3. gün muhakkak tartışıyoruz.Yıprandık...Maddi olarak,manevi olarak şu son 2 aydır kötüyüz...Ve eşim takmış durumda bu da haliyle bize yansıyor maalesef.Madem ben onu bu şekilde üzüyorum ve ikimize de yazık ediyorum ayrılmak en mantıklısı...Yani sakız gibi sürekli ağza alınır bi laf olması hoş değil;ama yıprandım.Hem de çok.Sürekli alttan almaktan,onu birşeye memnun edememekten,onunla nasıl sohbet edeceğimi bilememekten yıprandım.
aynen öyle canım, başka zaman olsa umursamamcanım evet bir yanın kırık olduğu için
onların sana karşı daha anlayışlı olmasını istiyorsun ki haklısın aslında
başka zaman olsa hiç umrunda olmaz değil mi?
çok sık gidip gelme sende,davranışlarınla bişeylerden rahatsız olduğunu belli et
bu şekilde hep sen yıpranırsın
eşin neden sana destek vermiyor anlamıyorum
aman neyseki görümcenden kurtuldun artık
olaya iyimser bakalım ama değil mi?
canım sana ne oldu? :1no2:
alınyazım üzülme cnm onlar seni kabullenemiyorsa sende boşver cnm yıpranıyorsun ancak
canım sana niye gelmedin vs.derlerse yer sıkıntısı vardı dersinmaalesef dirim eşimde artık dayanamıyoki arada kalıyo benim haklı olduğumdan fazlasıyla emin ama ailesinede laf ettirmek istemiyo kıyametler kopuyo, o gerizekalı teyzesiyle annesiyle defalarca konuştu ama işlemiyo nasıl insanlar anlamadım, dediğini yapmadığıma sonradan pişman oldum keşke teyzesini dediğini deseydim
kaçıncı ayıpları mısraaa, iyilikleride çoktur ama söz konusu kardeşiyle yeğenleriyse ben hep hiçe sayılırım
katılıyorum sana canım ve maalesef çok pişman hemde bu kladar kısa süre içinde.eşim yanımda olsaydı belki bu kadar zor atlatmazdım ama gerçekten pişmanım eşimden değil ailesinden, tanısaydım ailesini evlenmezdimde, maalesefki eşimle hemfikir olduk bu konuda :gitme:
yok canımh,içbişey kaybettirmez zaten eşimin hatrına gidiydum belki biyerde yakınlaşırız diye ama kendi istemiyocanım takmamaya çalış sen elinden geleni yapıyosun zaten için rahat olsun
bırak onlar istedikleri gibi davransın çok takma kafana eminim onların dışında kalmak sana hiçbişey kaybettirmeyecektir
sen saygını yitirme gerisi boş...
sakin olmaya çalış
bunu söylemek gerçekten çok acı jazminim ama maalesef böyl,Orası öyle mısracım;ama artık öyle bir şeye geliyorsun ki...Yeter diye bağırıyorsun...
[I
Aynen canım bizdesenağlama
yok öyle deme bence canımbilmiyorum canım ama artık dayanamıyorum
aynen bizdede böyle ama bendede çok fazla hatalar var ben alttan alamıyorum çoğu zaman eşim alıyo ama bizim sebeplerimiz baştan sona ailesi, kendimizle ilgili tartıştığımızı hatırlayamıyorum bile
aynen bizde o şekildeyiz, hafta 3 defa muhtemel kavgamızı yaparız, eksik olana ne acaba jazmin biz mi beceremedik bu işi
aynen öyle canım, başka zaman olsa umursamam
artık bende gitmicem zaten baya azaltmıştım gitmelerimi şimdi telefonuda kescem
annemede dedim yeter artık anne aç o ağzını tepeme bindikleri yeter
kendini en iyi kayınvalidelerden görüyo
aramayacağım onu arayacak destek olacaktım muhtemelende o beni arayacak
diyorum aradaığında senin bana ihtiyacın yok deyim kötü olurmuki
acaba ne yüzle gelecek benim evime, eşim geldiğinde,
bu kızı adam yerine koymadık nasıl evine ayak bascaz diye düşünmezmi
ben olsa sırf bu sebeple ilgilenirdim gelinimle
am ben böyle bi kayınvalide olmayacağım inş allah bana bi erkek evlat veririse
jazminciğim bazen bende çok söylerim bu cümleyiBazen diyorum ki...Keşke hep çocuk kalsaydım ve evlenmeseydim.Rahat mı battı sana kızım diyorummafoldumben
yok canımh,içbişey kaybettirmez zaten eşimin hatrına gidiydum belki biyerde yakınlaşırız diye ama kendi istemiyo
ve ben kayınvalideme dedim anne beni çok ihmal ediyosun kardeşinle yeğenine verdiğin değeri bana vermiyosun dedim olurmu hiç sen bu evişn kızısın onar dışarda dedi ama hareketleri öyle demiyo işte
artık ityice nötrleşcem kesin kararlıyım
bunu söylemek gerçekten çok acı jazminim ama maalesef böyl,
dün eşimle ilkgünlerimiden buyanaki vakitlerimiz geçti gözümden, nelere müğcadele ettik ediyoruzda,herkes imrenerek bakardı siz herkese örneksiniz dirayetinizle sevginizle sabrınızla diye,ağladım o anların yok olmasından dolayı
neden böyle oldu, ben biliyorum, hep ailesi herşeyiyle hayatımızı mahfettiler
yok öyle deme bence canım
haksız duruma sen düşersin
canım sıkkın dersin niye derse
söyleme
üzerine düşsün boşver
jazminciğim bazen bende çok söylerim bu cümleyi
ama hayat onlarsızda olmuyor
ufak tefek hepimizin tartışması oluyor
zamanla oturacak sanırım
bilemiyorum
haktancım canım hoşgeldin
kızlar ben durumu özette anlatayım, yine ufak tefek sebebpler ama kişilik analizi yapılacak bi durum(
haftasonu cumartesi günü görümcemi yollayacaktık, yurtdışına gidiyolar ve bir daha dönmeyecekler iş dolayısıyla.bende onlara gittim görümceme yani, eşimi temsilen.görümcemdede kaynıvalideyle eşimin teyzesi vardı.görümcemde eşimle konuştu ağlamaya başladı duygulanmış falan görümcem.neyse ablasına demişki beni temsilen eşim orada o seni yollayacak diye.neyse çıkış vakti geldi araba sıkıntısı var, uyuz teyzesi oğlunu çağırdı oda evli, oğlu soruyo yer varmı yoksa gelmeyim diye, teyzeside sessizce benim gelmeyeceğimi söylüyo ki ben onlara öyle bişey dememiştim.sustum, gidecektim aslında, sonra kayınvalidem formaliteden sordu gelcenmi diye?yok dedim ben ayrılıklara dayananmam çok ayrılık gördük dedim bahanem oldu.oda tamam dedi, kızım sen artık ailemizdensin seninde oğlumu temsilen bulunmam gerekiyo falan diyecek sandım ama yok nerdee.kayınbiraderimle kayınpederimde gelmiyomusun dediler yok dedim tabi onlarda gel teklifinde dahi bulunmadılar,ablasıda bozuldu tabi bişey demedi.bizim aabaya teyzesi eniştesi kuzeni kardeşi annesi babası doluştu gittiler.bende aklımca onlarda kalayımda akşam teselli edeyim diyodum, ama kadın evine bile gelme tenezzülünde bulunmadı tabi meğer aklına koymuş ailecek kardeşinde kalacaklarmış, ve bizde eşimle tartıştık hep beni dışlıyolar falan diye, gerçektende öyle kayınvalidem kardeşiyle yeğeniyle olsunda gelin falan umrunda olmaz ama biz birbirimizi yedik, bide kayınvaşide hanım diyo benim canım gidiyo tek evladımdı o benim, sanki oğulları evlat değil 2 tane olunca üzülünmezmiş kızı bitaneynmiş, bide bana zamanında benim 2 kızım oldu diyodu yalancı, ama o lafı ona yedirtmesinide ben bilirim artık yeter ya yaptığı 1 değil 2 değil her fırsatta atıyo beni, yüzüme güüker iyidir ama asla beni böyle zamanlarda adam yerine koymaz
Kızlar ben çok kötüyüm.Sanırım bu evlilik bana göre değil...Yürütemicem..mafoldumben
Mısracım sağol canım;ama evlendiğimiz günden beri 2 gün tartışmıyorsak 3. gün muhakkak tartışıyoruz.Yıprandık...Maddi olarak,manevi olarak şu son 2 aydır kötüyüz...Ve eşim takmış durumda bu da haliyle bize yansıyor maalesef.Madem ben onu bu şekilde üzüyorum ve ikimize de yazık ediyorum ayrılmak en mantıklısı...Yani sakız gibi sürekli ağza alınır bi laf olması hoş değil;ama yıprandım.Hem de çok.Sürekli alttan almaktan,onu birşeye memnun edememekten,onunla nasıl sohbet edeceğimi bilememekten yıprandım.
Ben kötü niyetle birşey dememişken,o hemen takar kafaya büyütür de büyütür.Tamam derim;ama uzatmakta üstüne yok...Ben mi hep alttan alan taraf olmak zorundayım anlamıyorum.
Alınyazımsın valla inan bilmiyorum mutlu ve kavgasız çiftlere öyle imreniyorumki...Biz herşeyden tartışıyoruz.Ayrıntıcı benim kocam herşeyi takar ve olmadık sonuç çıkartır olaylardan..
jazmincim sürekli alttan almak insanı yorar biliyorum ama sakin davranmaya çalış
yalnız kalmayı deneyin bi müddet
ama her kavgada ayrılmak ıstıyorum deme
her yuva o kadar zorluklarla kuruluyoki evlilik oturana kadar çok badireler atlatılıyo
bak karaların yerine oturması için sürekli depremler oluyo
evlilikte böyle bişey yerine oturana kadar depremler olur
kestirip atmadan önce iyi düşün canım benim
canım içeriğini bilmediğim için çok da bişey söylemek istemiyorumCanım zamanla oturacak belki de ama o zmna kadar biz ilk zamanki gibi kalırmıyız acaba...
Canım yanıyor,içim acıyor..Ben de mutlu olmak istiyorum....Kaç kez gece uykularımdan ağlayarak kalktım ben ne iftiralar attı zamanında bunlar içimde...En ufak birşey de bana olan güveninden şüphe ediyor...Şunu söylerim melek gibidir;ama bu takıntıları varken bizim sonumuz yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?