Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

maalesef dirim eşimde artık dayanamıyoki arada kalıyo benim haklı olduğumdan fazlasıyla emin ama ailesinede laf ettirmek istemiyo kıyametler kopuyo, o gerizekalı teyzesiyle annesiyle defalarca konuştu ama işlemiyo nasıl insanlar anlamadım, dediğini yapmadığıma sonradan pişman oldum keşke teyzesini dediğini deseydim
AY BENİMDE CNM IZGARA ÇEKTİ ŞİMDİ NAPCAZ ANGEL?Ankaraya da ışınlanamam ki ((((((((

aLINYAZIMSIN gerçekten çok ayıp etmişler cnm.
kaçıncı ayıpları mısraaa, iyilikleride çoktur ama söz konusu kardeşiyle yeğenleriyse ben hep hiçe sayılırım
Kızlar ben çok kötüyüm.Sanırım bu evlilik bana göre değil...Yürütemicem..mafoldumben

katılıyorum sana canım ve maalesef çok pişman hemde bu kladar kısa süre içinde.eşim yanımda olsaydı belki bu kadar zor atlatmazdım ama gerçekten pişmanım eşimden değil ailesinden, tanısaydım ailesini evlenmezdimde, maalesefki eşimle hemfikir olduk bu konuda :gitme:

benide öldürdüler haktan sorma tam tamına 24 aydır hayatımda bu insanlar ve artık nefret etmeye başlaım daha direnemiyorum,

canım takmamaya çalış sen elinden geleni yapıyosun zaten için rahat olsun
bırak onlar istedikleri gibi davransın çok takma kafana eminim onların dışında kalmak sana hiçbişey kaybettirmeyecektir

sen saygını yitirme gerisi boş...

Ben kötü niyetle birşey dememişken,o hemen takar kafaya büyütür de büyütür.Tamam derim;ama uzatmakta üstüne yok...Ben mi hep alttan alan taraf olmak zorundayım anlamıyorum.

canım sakin ol herşey üstüste geldi biraz ondan atışıyosunuzdur
birinden biri mutlaka alttan almalı alttan almadan ilişkiler yürümüyo malesef
iyi düşün hayatım
kafası bişeye takılıdır eşinin ondan
erkekler garip bu konularda biliyosun
sakin olmaya çalış

Orası öyle mısracım;ama artık öyle bir şeye geliyorsun ki...Yeter diye bağırıyorsun...

jazminciğim neye takmış durumda eşin?
bu aralar ailelerden kaynaklanan sıkıntılarda vardı,belki üst üstte gelmiştir.

Canım orası öyle;ama ben de patlayayım ona.Hoş birşey mi anlattım uzun uzun sırf tartışmayalım diye;ama kim dinler...

Aynen canım bizdesenağlama

Canım benim hep hep hep alttan alan ve bunaldım gerçekten...

alınyazımsın çok üzüldüm canım ya pis kaynana nie üzüo senii cadıı
bilmiyorum canım ama artık dayanamıyorum
Ben kötü niyetle birşey dememişken,o hemen takar kafaya büyütür de büyütür.Tamam derim;ama uzatmakta üstüne yok...Ben mi hep alttan alan taraf olmak zorundayım anlamıyorum.
aynen bizdede böyle ama bendede çok fazla hatalar var ben alttan alamıyorum çoğu zaman eşim alıyo ama bizim sebeplerimiz baştan sona ailesi, kendimizle ilgili tartıştığımızı hatırlayamıyorum bile
aynen bizde o şekildeyiz, hafta 3 defa muhtemel kavgamızı yaparız, eksik olana ne acaba jazmin biz mi beceremedik bu işi
aynen öyle canım, başka zaman olsa umursamam
artık bende gitmicem zaten baya azaltmıştım gitmelerimi şimdi telefonuda kescem
annemede dedim yeter artık anne aç o ağzını tepeme bindikleri yeter
kendini en iyi kayınvalidelerden görüyo
aramayacağım onu arayacak destek olacaktım muhtemelende o beni arayacak
diyorum aradaığında senin bana ihtiyacın yok deyim kötü olurmuki

alınyazım üzülme cnm onlar seni kabullenemiyorsa sende boşver cnm yıpranıyorsun ancak

acaba ne yüzle gelecek benim evime, eşim geldiğinde,
bu kızı adam yerine koymadık nasıl evine ayak bascaz diye düşünmezmi
ben olsa sırf bu sebeple ilgilenirdim gelinimle

am ben böyle bi kayınvalide olmayacağım inş allah bana bi erkek evlat veririse

Bazen diyorum ki...Keşke hep çocuk kalsaydım ve evlenmeseydim.Rahat mı battı sana kızım diyorummafoldumben

canım sana niye gelmedin vs.derlerse yer sıkıntısı vardı dersin
insanları değiştirmek çok zor
sende bu şekilde kabul et onları
sık gidip gelmeyerek daha az üzülebilirsin

Canlarım şayet aileler her daim böylesine huzurunuzu kaçırıyorlarsa görüşmeyin lütfen.Ben öyle yaptım şimdi eşimle mutluyum.

Alınyazımsın valla inan bilmiyorum mutlu ve kavgasız çiftlere öyle imreniyorumki...Biz herşeyden tartışıyoruz.Ayrıntıcı benim kocam herşeyi takar ve olmadık sonuç çıkartır olaylardan..

yok canımh,içbişey kaybettirmez zaten eşimin hatrına gidiydum belki biyerde yakınlaşırız diye ama kendi istemiyo
ve ben kayınvalideme dedim anne beni çok ihmal ediyosun kardeşinle yeğenine verdiğin değeri bana vermiyosun dedim olurmu hiç sen bu evişn kızısın onar dışarda dedi ama hareketleri öyle demiyo işte

artık ityice nötrleşcem kesin kararlıyım
Orası öyle mısracım;ama artık öyle bir şeye geliyorsun ki...Yeter diye bağırıyorsun...

[I
Aynen canım bizdesenağlama
bunu söylemek gerçekten çok acı jazminim ama maalesef böyl,
dün eşimle ilkgünlerimiden buyanaki vakitlerimiz geçti gözümden, nelere müğcadele ettik ediyoruzda,herkes imrenerek bakardı siz herkese örneksiniz dirayetinizle sevginizle sabrınızla diye,ağladım o anların yok olmasından dolayı
neden böyle oldu, ben biliyorum, hep ailesi herşeyiyle hayatımızı mahfettiler

yok öyle deme bence canım
haksız duruma sen düşersin
canım sıkkın dersin niye derse
söyleme
üzerine düşsün boşver

Bazen diyorum ki...Keşke hep çocuk kalsaydım ve evlenmeseydim.Rahat mı battı sana kızım diyorummafoldumben
jazminciğim bazen bende çok söylerim bu cümleyi
ama hayat onlarsızda olmuyor
ufak tefek hepimizin tartışması oluyor
zamanla oturacak sanırım
bilemiyorum

Senin elinde aile faktörü var canım;ama biz de aileler %10luk bir kısım...Bizim ki kişilik çatışması resmen...Benim ak dediğime o kara diyor.Orta yolu bulmaya çalışırız ve o da cicim ayları gibi sürer zaten.Ve bir bakmışım ki yine eski biz.Kendimizi kandırıyoruz aslında kimseyi değil...

jazmincim sürekli alttan almak insanı yorar biliyorum ama sakin davranmaya çalış
yalnız kalmayı deneyin bi müddet
ama her kavgada ayrılmak ıstıyorum deme
her yuva o kadar zorluklarla kuruluyoki evlilik oturana kadar çok badireler atlatılıyo
bak karaların yerine oturması için sürekli depremler oluyo
evlilikte böyle bişey yerine oturana kadar depremler olur

kestirip atmadan önce iyi düşün canım benim

Canım zamanla oturacak belki de ama o zmna kadar biz ilk zamanki gibi kalırmıyız acaba...

Canım yanıyor,içim acıyor..Ben de mutlu olmak istiyorum....Kaç kez gece uykularımdan ağlayarak kalktım ben ne iftiralar attı zamanında bunlar içimde...En ufak birşey de bana olan güveninden şüphe ediyor...Şunu söylerim melek gibidir;ama bu takıntıları varken bizim sonumuz yok..

off canım ya nedir bu böyle senin çektiklerin
en iyisi gelip gitme bi daha
kes ilişkini kökten olsun bitsin
mısranında dediği gibi bak o kesti şimdi rahat kafası aileler karışamıyor en azından
şu kaynanandan da teyzeden de nefret ediyorum sana böle davrandıkları için
ama sabret canım
sabır iyidir mukafatını alıcaksın hiç merak etme...

Kızlar ben çok kötüyüm.Sanırım bu evlilik bana göre değil...Yürütemicem..mafoldumben

Alınyazımsın valla inan bilmiyorum mutlu ve kavgasız çiftlere öyle imreniyorumki...Biz herşeyden tartışıyoruz.Ayrıntıcı benim kocam herşeyi takar ve olmadık sonuç çıkartır olaylardan..

off bitanem ya sizin nedir ki derdiniz
aslında saman alevi gibi kavgalarınız ama bugünlerde üstüste geldiği için böle düşünüyosun sen

ayrıca bitanem mutlu ve kavgasız bir çift yok emin ol.

Evet orası öyle haktancım.Şimdi mailleşiyoruz ok ben kapadım konuyu tartışmak istemiyorum dedikçe üstüme geldi...Mutsuzmuşşş ben çok mu mutluyum yaniii...Çok mu hoşuma gidiyor.Sadistçe davranmak beni mutlu mu ediyor yani;ama anlamıyor bunu bile anlamıyor yani...

canım içeriğini bilmediğim için çok da bişey söylemek istemiyorum
ama bir süre konuşma
belki hatasını anlayıp yanına gelir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…