Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Mutlukızcım valla ben artık senin babana birşey diyemiyorum o midesiz teyzene zaten hiç bir sıfat yakıştıramıyorum.Çünkü onu anlatacak sıfat daha bulunamamıştır..Allah'ından bulsun her ikisi de...

kızlar bu arada avatarım çok şirin olmuş dimi :asigim:
benim gibi opuyorumnanaktan

Mutlukızcım valla ben artık senin babana birşey diyemiyorum o midesiz teyzene zaten hiç bir sıfat yakıştıramıyorum.Çünkü onu anlatacak sıfat daha bulunamamıştır..Allah'ından bulsun her ikisi de...

bende bulamıyorum jasminciğim yıprandım artık kilo bile alamıyorum cnm bişey yemek istemiyor bayramdan sonra izmire geleceğiz eşimle belki biraz kafa dağıtırım orda çok bunaldım artık cnmmafoldumben

gerçektende ayıpları büyük, bilmiyorum öbür tarafta annen affedermi? annen affetse rabbim affedermi? ama ağlayanın malı gülene hayır vermez, elbette ikiside çekecek, helede baban siz çocuklarının ahınıda çekecek, allah annene bolca sabır versin inş

amin alınyazım öbür tarafta çeksinler canım allaha havale ediyorum zaten onları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın cnm her ikisinide

kızlar bu arada avatarım çok şirin olmuş dimi :asigim:
benim gibi opuyorumnanaktan

Evet çok şeker...Size bir link vereyim bakın oradaki benim:kedi:

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/246258-nostaljik-fotograflarimizi-paylasalim-43.html

bende bulamıyorum jasminciğim yıprandım artık kilo bile alamıyorum cnm bişey yemek istemiyor bayramdan sonra izmire geleceğiz eşimle belki biraz kafa dağıtırım orda çok bunaldım artık cnmmafoldumben

Canım bence kendini yıpratma canım.Yazık size en mutlu olmanız gereken günleriniz...Gelin canım gerçekten değişiklik olur sizin içinkaydirigubbakcemile5

jazminciğim ben yorum yapamıyorum göremediğim için
ama arkadaşlar yaparsa sevinirm
meraktan çatlıyorum çünki :kedi:

avatarın çok güzel olmuş dirim tıpkı senin güzelliğin gibi
opuyorumnanaktan
sana kucak dolusu öpücükler yolluyorum canım benim
ama geçen hafta saçlarımı kestirdim
okadar mutsuzum ki
iğrenç oldu,kısacık :çok üzgünüm:

inşallah değişiklik olur jasminciğim eşime de yansıyor bu durum genelde kavgalarımız hep bu yüzden oluyor
canım tatil sana iyi gelecek
biraz kafa dağıtırsınızyerimseniben

amin alınyazım öbür tarafta çeksinler canım allaha havale ediyorum zaten onları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın cnm her ikisinide
AMİN CANIM ZATEN ALLAH İNSANLARA CEZAYI ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKŞLDE VERİYO,
bir hadiste derki efendimiz;
hiç bir kimse yoktur dünyada kınadığını ve yaptığını çekmeden ölsün, herkes hem bu dğnyada hem ahirette yaptığının karşılığını görecek
:kedi:
şirinlik yapim dedim :1rolleyes:
şirin olmuşsun ama zemuszemus

jazmincim çok tatlısın maşallah ama hala benziyo sana çocukuğun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…