:kedi:Şeniz
canım benim annenin her türlü güvencesi var,bırak baban düşünsündirimciğim annemin emekli maaşı var cnm evde annemin üzerinde tatlım
Mutlukızcım valla ben artık senin babana birşey diyemiyorum o midesiz teyzene zaten hiç bir sıfat yakıştıramıyorum.Çünkü onu anlatacak sıfat daha bulunamamıştır..Allah'ından bulsun her ikisi de...
:kedi:dirim ne tatlı olmuş avatarın öyle :)
kızlar bu arada avatarım çok şirin olmuş dimi :asigim:
benim gibi opuyorumnanaktan
bende bulamıyorum jasminciğim yıprandım artık kilo bile alamıyorum cnm bişey yemek istemiyor bayramdan sonra izmire geleceğiz eşimle belki biraz kafa dağıtırım orda çok bunaldım artık cnmmafoldumben
jazminciğim ben yorum yapamıyorum göremediğim için
ama arkadaşlar yaparsa sevinirm
meraktan çatlıyorum çünki :kedi:
opuyorumnanaktanavatarın çok güzel olmuş dirim tıpkı senin güzelliğin gibi
canım tatil sana iyi gelecekinşallah değişiklik olur jasminciğim eşime de yansıyor bu durum genelde kavgalarımız hep bu yüzden oluyor
:dance:Albüme koyarım canım.yeter ki sen göropuyorumnanaktan
:dance:
çok heycanlandım canım koyda bende bakim Şeniz
AMİN CANIM ZATEN ALLAH İNSANLARA CEZAYI ÇOK GÜZEL Bİ ŞEKŞLDE VERİYO,amin alınyazım öbür tarafta çeksinler canım allaha havale ediyorum zaten onları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın cnm her ikisinide
şirin olmuşsun ama zemuszemus:kedi:
şirinlik yapim dedim :1rolleyes:
Evet çok şeker...Size bir link vereyim bakın oradaki benim:kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/246258-nostaljik-fotograflarimizi-paylasalim-43.html
Canım bence kendini yıpratma canım.Yazık size en mutlu olmanız gereken günleriniz...Gelin canım gerçekten değişiklik olur sizin içinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?