bende iyiyim canım,sadece biraz halsizlik varhoşbuldum canım sağol
midem bi garip, halsizim ve uykusuzum
hepsi ramazan rahatsızlıkları işte onun dışında çok şükür
sen nasılsın canım?
doğrudur canımdirimciğim sakin olun cnm özlediği için sana sitem yapıyordur cnm üzmeyin birbirinizi
anladım canım,kansızlık,dirimciğim ben aynı zamanda üşütmüşüm cnm ondan migdem bulanıyormuş cnm kansızlıktan değil tatlım
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız ?
ben iyiyim canım sağoldzcel hoşgeldin cnm nasılsın??
ben iyiyim canım sağol
rahatsızlanmışsın galiba çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin biraz daha
bende dayanamam ararım ama bu sefer içimden gelmiyor :sm_confused:dirim inatçı birisin anlaşılan.bende öle durumlarda aramıycam derim ama dayanamam yine ararım:)
canım siyah çekirdekli üzüm,keçiboynuzu da iyi geliyorsağol dirimciğim pekmez bal ceviz ye cnm kansızlık için bunları öneriyorlar birde salçalık biber oluyor ya pazarda o kan yapıyormuş cnm ayrıca bir kere alttan alda ara eşini canıncığım o asker olduğu için senden uzak olduğu ve özlediği için sitem yapmış canım sana
moltoferi biliyorum canımbana ilaç verdi dirimciğim maltofer diye şurup gibi aynı cnm sen yinede eğitimi bitince ara boşver o askerde ya alttan al canımcığım gelince açısını çıkarırsın
ramazan başlayalı 6 gün oldu ama şu yorgunluk halsizlik geçmiyor bi türlü ya
kolumu kaldırcak derman bulamıyorum kendimde
:kedi:nasıl istersen dirimciğim sen üzülmede
iyiyim canım sağol ya işler yoğundu yine giremedim o yüzdendzcel epeydir yoktun nasılsın ne var ne yok ?
mutlukız keçiboynuzu kansızlığa acayip iyi geliyo, yani neredeyse duvara tırmandıracak adar direnç veriyo, ama bi yan etkisi var, cinselliği hat safaya taşıyo kadın erkek farketmez, ilaç zatten yeterli ama doğal yollarıda ihmal etme, bendde var kansızlık , 1 ay kara üzüm çekirdeği yada keçiboynuzu yersem yanaklarım bil al al oluyo
dirimcim canım bende senin gibi düşünüyorum ama boşver askerlik döneminde sen alttan al, gelince tepesine binersin, inanki onların sıkıntısı bekleyene göre 2 kat daha fazla, onlar orada neler geçiriyo akıllarından bunun için evli olmak çocuklu olmak bile çözüm değil, senin bakmayacağını bilse bile peşine düşen biri mi var hayllerine kapılıyolar hemen
:1shok:dzcel epeydir yoktun nasılsın ne var ne yok ?
mutlukız keçiboynuzu kansızlığa acayip iyi geliyo, yani neredeyse duvara tırmandıracak adar direnç veriyo, ama bi yan etkisi var, cinselliği hat safaya taşıyo kadın erkek farketmez, ilaç zatten yeterli ama doğal yollarıda ihmal etme, bendde var kansızlık , 1 ay kara üzüm çekirdeği yada keçiboynuzu yersem yanaklarım bil al al oluyo
dirimcim canım bende senin gibi düşünüyorum ama boşver askerlik döneminde sen alttan al, gelince tepesine binersin, inanki onların sıkıntısı bekleyene göre 2 kat daha fazla, onlar orada neler geçiriyo akıllarından bunun için evli olmak çocuklu olmak bile çözüm değil, senin bakmayacağını bilse bile peşine düşen biri mi var hayllerine kapılıyolar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?