Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbuldum canım sağol
midem bi garip, halsizim ve uykusuzum
hepsi ramazan rahatsızlıkları işte onun dışında çok şükür
sen nasılsın canım?
bende iyiyim canım,sadece biraz halsizlik var
ramazandan dolayı :sm_confused:

dirimciğim sakin olun cnm özlediği için sana sitem yapıyordur cnm üzmeyin birbirinizi
doğrudur canım
ama ben aramıcam inat ettim :umursamaz:

dirimciğim ben aynı zamanda üşütmüşüm cnm ondan migdem bulanıyormuş cnm kansızlıktan değil tatlım
anladım canım,kansızlık,
halsizlik,yorgunluk vs.yapar zaten
geçmiş olsun tekrar
sıcak şeyler içmeye çalış

günaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın canım
ben idare ederim
sen nasılsın?

dirim inatçı birisin anlaşılan.bende öle durumlarda aramıycam derim ama dayanamam yine ararım:)

sağol dirimciğim pekmez bal ceviz ye cnm kansızlık için bunları öneriyorlar birde salçalık biber oluyor ya pazarda o kan yapıyormuş cnm ayrıca bir kere alttan alda ara eşini canıncığım o asker olduğu için senden uzak olduğu ve özlediği için sitem yapmış canım sana

ben iyiyim canım sağol
rahatsızlanmışsın galiba çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin biraz daha

evet rahatsızlandım cnm kan şekerim düştü kansızlık çıktı üşütmüşüm birde hepside beni bulmuş biraz iyiyim hala elim ayağım bir tuhaf ama iyiyim düne göre cnm çok teşekkür edeeim:1hug:

dirim inatçı birisin anlaşılan.bende öle durumlarda aramıycam derim ama dayanamam yine ararım:)
bende dayanamam ararım ama bu sefer içimden gelmiyor :sm_confused:

canım siyah çekirdekli üzüm,keçiboynuzu da iyi geliyor
karaciğer,kırmızı et vs...,
bende hergün pekmez içiyordum
ama kansızlığın fazla ise demir hapları var ferrosanal vs.gibi
ancak ilaç normal seviyeye yükseltiyor
bu saydığımız besinler sadece koruyor
dediğim gibi şuan içimden gelmiyor aramak
zaten şimdi eğitimleri vardır

bana ilaç verdi dirimciğim maltofer diye şurup gibi aynı cnm sen yinede eğitimi bitince ara boşver o askerde ya alttan al canımcığım gelince açısını çıkarırsın

ramazan başlayalı 6 gün oldu ama şu yorgunluk halsizlik geçmiyor bi türlü ya
kolumu kaldırcak derman bulamıyorum kendimde

bana ilaç verdi dirimciğim maltofer diye şurup gibi aynı cnm sen yinede eğitimi bitince ara boşver o askerde ya alttan al canımcığım gelince açısını çıkarırsın
moltoferi biliyorum canım
doktor bana 4 kutu yazmıştı
daha bir tanesini bile bitiremedim
berbat bir tadı var.
canım erkekleri alıştırmamak gerekiyor öyle hep alttan almaya
bu sefer kendini haklı sanacak
alışkanlık haline felan getirecek
neyse dayanamaz akşama arar heralde :kedi:

ya kızlar yemek yapmak falan zor oluyomu iftara nebileyim sahura kalkmak falan
öyle topic açılmış hatta yeni gelinler ramazanda zorlanıyomu falan diye bugün gördüm
yeni evliyken gerçekten zor oluyomuş hemde çalışırken dahada zormuş ya

dzcel epeydir yoktun nasılsın ne var ne yok ?

mutlukız keçiboynuzu kansızlığa acayip iyi geliyo, yani neredeyse duvara tırmandıracak adar direnç veriyo, ama bi yan etkisi var, cinselliği hat safaya taşıyo kadın erkek farketmez, ilaç zatten yeterli ama doğal yollarıda ihmal etme, bendde var kansızlık , 1 ay kara üzüm çekirdeği yada keçiboynuzu yersem yanaklarım bil al al oluyo

dirimcim canım bende senin gibi düşünüyorum ama boşver askerlik döneminde sen alttan al, gelince tepesine binersin, inanki onların sıkıntısı bekleyene göre 2 kat daha fazla, onlar orada neler geçiriyo akıllarından bunun için evli olmak çocuklu olmak bile çözüm değil, senin bakmayacağını bilse bile peşine düşen biri mi var hayllerine kapılıyolar hemen

iyiyim canım sağol ya işler yoğundu yine giremedim o yüzden
sen nasılsın ne var ne yok?

:1shok:
belki öğlen ararım yumuşarsam tabi :kedi:
ben artık kansızlığı saldım zaten
keçiboynuzu,üzüm,pekmez,ciğer böö geldi :kedi:
benimki ilaçla yükseliyor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…