inş canım tek dileğin ve isteğim bu zaten çünkü bu gidişle benimde sağlığım elimden gidicek:sinifsinif:
Allah ım yardımcımız olsun hepimizin
ama çok daraldım yani abartıyorum sanmayın ama ben evimden daha çok burda zaman geçiriyorum ve huzur olmayınca herşey kötü oluyor(
kızlar benim adetim 4 gün geçikti gelmedi hala
galiba iyiyim kaydirigubbakcemile3 ya mikrp ya önce adamın burnundan getiriyo sonra canımsın diyo, dengem bozuldu valla ya :bbo:
Canım aynı şeyleri ben yaşadım ki ben eşimle aynı işyerindeydim ve iş arkadaşlarımdan da çok memnundum;ama dediğim gibi birkez huzur gitti mi kim olursa olsun yerine gelmiyor:sinifsinif:
canım evin krem ağırlıktaydı hatılıyorum keşke bende krem ağırlıkta yaptırsaydım
Canım benim halılarım beyaz ve krem renkte ve yün de değil zaten %100 onun için birşey olacağını sanmıyorum;ama şimdiki yıkamacılarda öyle sorunlar olmuyor.
csaol mısra bende iyiyim çok şükür, inş başa dönmessek en sonki çözüm şeklimizde istikararla yüryelim diyoruz :)
canım dün Başbuğ Afyondaydı ve şehitliğe gitti, halkın kürt açılımındaki ve vatan hakkındaki düşüncesi ve tutumundan cidden etkilendim, birlik içnde gördüm inanki tüylerim diken diken oldu o duyarlılığa, Afyonlumusun bilmiyorum ama ,Afyonlu değilsende oranın düşüncesine ortaksnıdır anlamında dedim
aşk böcüğüm benim kaydirigubbakcemile3galiba iyiyim kaydirigubbakcemile3 ya mikrp ya önce adamın burnundan getiriyo sonra canımsın diyo, dengem bozuldu valla ya :bbo:
ya sorma mısramDirimcim sen yinede bir araştır cnm benim moralini bozma.O kadar parayı nasıl verdin şok oldum valla,evinide çok merak ediyorum niye resimlerini bizimle paylaşmıyorsun bunuda merak ediyorum :))))))
evet canım dün izledim vede şahit olsun, vatandaşlaerımız toprağına sahip çıkıyo gerçekten ama uzun zamandır böyle birlik görmemiştim sanırımalınyazım afyonluyum cnm doğma büyüme bende gurur duyuyorum afyonlu olduğum için küçük bir şehir ama tarihi efsaneleri çok fazla cnm seninde zafer bayramın kutlu olsun cnm
neden acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Aaaaa bu tiip bir kociş türü bana yabancı gelmiyorlaelaelaelaelae
Nedensekaydirigubbakcemile3
bende iyiyim bugün şükür, inş uzun sürerde :Saruboceq:[günaydın canım
ben aynıyım işte bıkkın sıkkın çaresiz:kedi:
sen nasılsın canım
yazdıklarınada katılıyorum
SENİNDE ZAFER BAYRAMIN KUTLU OLSUN BİTANEMMturkbayragi
sendede bitane var ozamankaydirigubbakcemile3Bende tanıyorum böyle bir kociş
ya canım acaba haplar geciktiriyo olabilirmi ?kızlar benim adetim 4 gün geçikti gelmedi hala
Sanırım benimde geliyor...Tam bugün 38.günmafoldumben
canım evin krem ağırlıktaydı hatılıyorum keşke bende krem ağırlıkta yaptırsaydım
benim kırmızı :kedi:
c
canım benim bende sana canı gönülden destek veriyorum yerimseniben
aşk böcüğüm benim kaydirigubbakcemile3
ya sorma mısram
ben bi salaklık edip koltukları kırmızı aldım,yastıklarıda kırmızı değil tabi çok şükür :bbo:
neyse haliyle koltuklara uygun bir halı bulmam bayağı bir zor oldu
genelde milas yada çin halısı diyorlar bu halılar uydu :bbo:
mecbur aldık yani
evimin resimlerini hiç koymadım dimi:kedi:
şuanda halıları kaldırdık,koltukların üzerini felan örttük,ev boş diye
ama eşim gelsin söz bende koyucam :kedi:
canım bide evin daha çok eksiği var,süs eşyası,fonlar, daha diğer odalara halı almadım
salondaki halılar beni mahvetti :kedi:
biraz da ondan koymadım yani,eksik çok diye :kedi:
bilmiyorumki ciciş olabilirmi acaba
evet tatlım
bakıyorum işte iş ilanlarına
kocişte arıyor
zaten en büyük aptallığı şu işe çocuk yapmayı düşünüyorum diyerek yaptım:1no2:
yoksa kesin iş benimdi ya :1closedeyes:
:kedi: :kedi: :asigim: :asigim::asigim::asigim:
hamişmisin yoksam
olabilirmi cicişşş
bencede yaa mirmirmirmirevet tatlım
bakıyorum işte iş ilanlarına
kocişte arıyor
zaten en büyük aptallığı şu işe çocuk yapmayı düşünüyorum diyerek yaptım:1no2:
yoksa kesin iş benimdi ya :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3 :asigim: opuyorumnanaktancanım benim bende sana canı gönülden destek veriyorum yerimseniben
aşk böcüğüm benim kaydirigubbakcemile3
ya sorma mısram
ben bi salaklık edip koltukları kırmızı aldım,yastıklarıda kırmızı değil tabi çok şükür :bbo:
neyse haliyle koltuklara uygun bir halı bulmam bayağı bir zor oldu
genelde milas yadakaydirigubbakcemile3 çin halısı diyorlar bu halılar uydu :bbo:
mecbur aldık yani
evimin resimlerini hiç koymadım dimi:kedi:
şuanda halıları kaldırdık,koltukların üzerini felan örttük,ev boş diye
ama eşim gelsin söz bende koyucam :kedi:
canım bide evin daha çok eksiği var,süs eşyası,fonlar, daha diğer odalara halı almadım
salondaki halılar beni mahvetti :kedi:
biraz da ondan koymadım yani,eksik çok diye :kedi:
benim kırmızı :kedi:
neden acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım gebelikten sonraki ilk adetin mi olacak ?
Evet benim tüm odalarım krem ve kahve ağırlıklı canım.Hem ferah gösteriyor evimi ben memnunum yani..Ama halılarım çabuk kirlendi maalesef.:gitme:
Boğa olduklarından olmasınkaydirigubbakcemile3
Evet canım gebelikten sonraki ilk adetim hafif gelmeye başladı;ama sanki ağrı yapacak gibi:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?