ne çığırtkan annem varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Hoşgeldin canım a.s.
Koptum ya :roflol:
Dirimcim inan o duyguyu yaşadığında korkuların kalmayacak:roflol:
canımcım hoş geldin nasılsın? evt verilmiyo sanırım ama netten baksana bi, olmadı akşam ver yada yarın niyetlenme öyle vercanlarım günaydınnnnnnnnnnn.. konumuz doğum şekillerimi bugün:)
yoksa hamile birilerimi var :))))) ????
jasmincim şimdi gidiyorudm tam randevu aldım dr den... ama aklıma son anda gelde oruçlu iken
kan verilmiyodu dimi yaaaa
hayır olsun canım diyeceğimde eşinde ayrısın ondan olsa geek ama bak sık dişin 1 ayınız var, bizde şafak bile yokbende aslında iyiyim ama bugün içim daralıyo oturdum ağlıyom şimdi
saol canı benim, barıştık inş uzun süerde bu kez istikrar gösteririz, benden beklentileini söyledi, bende ondan, inş o istekleri yaparsak bizden mutlusu olmaz :lepi:alınyazımsın iyi olmana sevindim canım.barıştınızmı kocanla:)
sağol canım hoşbuldum iyiyim çok şükürdzcel hoşgeldin cnm nasılsın???
canım hoşgeldin nasılsın?selam kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok?zemuszemus
canım ya en kötü ihtimal iş değiştirirsin ama ben onuda yapamam yerimseniben:kedi:
çok can sıkıcı nefret ediyorum hiç huzurum yokki(
amin canımın içi
Allah ım bi daha sana da göstermesin inş hiçbirimize de :Saruboceq:
ben tamamen bayılmak istiyorum ya
epidural den daha zor iyileşiyomuşsun
kocişin teyzesinin gelini oldu da
2 ay belini doğrultamadı(
ben yaptırdım canım
ameliyat zamanı
temiz çok şükür
zaten basit test yapımı da
ay dirim senin bu hassaslığın beni öldürcek valla:kedi:
:kedi:hoşgeldin simi naber?
galiba bildiğin gibi doğrususda :)
ya ben bide dirimle tanıştım ya, kız maşallah çok narin hassas, yani düşünüyorum ve gülüyorum, dirmim nazik nazik bağırır acı çeker canım benim kaydirigubbakcemile3
bide kendimi düşünürsem hastaneye ayağa kalkmış olur heralde
annem beim doğumumda çok bağırmış ertesi senede bi doğum yapmış ama bebek yaşamamış, geçen yılkii doktoru gelmiş demişki bu kadının bağırtısından tanıdım geçen sende gelmişti diye kaydirigubbakcemile3 annem gibi olurum korkarım
hoşgeldin canım :a015:slm kızlar herkesler iyimi?
konumuz doğum sanırım, bende korkuyom :1shok: belirtmeden geçemicem
pokocuğum hoşgeldin canım merakta bırakma haber ver bizi yerimsenibencanlarım günaydınnnnnnnnnnn.. konumuz doğum şekillerimi bugün:)
yoksa hamile birilerimi var :))))) ????
jasmincim şimdi gidiyorudm tam randevu aldım dr den... ama aklıma son anda gelde oruçlu iken
kan verilmiyodu dimi yaaaa
:kedi:canım topiğimiz en nazlı hamişi olcan kesin :))
ama bencede doktora danış,bende senin gibi düşünüyorum bence en doğrusu
hadi ya :1shok: bende çok korkağım ama neden korkmadım ki :bbo:
canım iyiyiz sen nasılsınız
hepimiz hem fikiriz sanırım dğum konusunda
ne çığırtkan annem varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım :a015:
konuyu değiştirmeyi teklif ediyorum :gitme:
kendimi kolonyaladım geldim çünki :gitme:
jazmincim haklısın dünyanın en tatlı varlıkları onlar
korktuğum halde, geçenlerde eşimin baba olmak için ne kadar heveslendiğini görünce bi anda çocuk doğurasım geldi kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Annen duymasın
aynen ya benim eşimde çok istiyor bebek :kedi:jazmincim haklısın dünyanın en tatlı varlıkları onlar
korktuğum halde, geçenlerde eşimin baba olmak için ne kadar heveslendiğini görünce bi anda çocuk doğurasım geldi kaydirigubbakcemile3
:kedi::roflol::roflol::roflol:
ne güzel demişssin inş allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canımcım.Allah o korkuyu alıp götürüyor.hem ne kadar korkarsak korkalım dünyanın en güzel varlığı gelecek ya
Hamişimiz yok canım...Hayır canım verilmiyordu.Sen de keşke tutmasaydın bugün.Adam alttan bile kontrol yapamaz yani:umursamaz:
I]Valla bende korkmazdım;ama bu ürkütücü geldi:bbo:[/I]
amin canım allah razı olsun hayırlı cumalar olsunalınyazım amin inşallah.rabbim daim eder.bu arada herkeze hayırlı cumalarr.
valla düşünmeli dirimim sen benden önce hamiş olursa bende senin dr.a giderim artık olmazmı :))canım hoşgeldin nasılsın?
:kedi:
öyle zaten yengemi doğum yaptıran bir doktor var bayan
erkek gibi ama bir görsen
gece bile olsa kaçta olursa olsun geliyormuş eşortmanlarıyla
bazı doktorlara parayı veriyosun,doğuma gelmiyoklava:
abimler çok memnun kaldılar
bizim iş yerinede yakın çalıştığı hastane yerimseniben
herşeyi düşünmek lazım ama dimi :kedi:
duymasın valla kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Annen duymasın
off bi tuhaf oldum, benim eşimde gelikten 8ay sonra falan olsun diyo, acayip ilgili çocukları kendimizinki olsunda onu sevelim diyo ama ben hayır diyorum çünkü hazır değilim bikezde haır değilken kötü anlar yaşamak istemem tabi çok geciktirmekte istemem ama bizim bebiş gelse gelse 2012 de gelir anca :gitme:jazmincim haklısın dünyanın en tatlı varlıkları onlar
kaydirigubbakcemile3
alınyazımsın biz aynı yerde doğum yapalım bence
ben bağıramıyorum ya
sen bağırırsın :kedi:
aynen ya benim eşimde çok istiyor bebek :kedi:
ya bide küçük küçük kızlar yapıyor doğum
kendimden utanıyorum :kedi:
bazen düşünüyorumda ilerde teknoloji gelişir
belki daha rahat doğum yaparız
hani 9 ay beklemeden,daha kolay bir doğum
pıt deyip çıksa felan :kedi:
ne güzel demişssin inş allah isteyen herkese nasip etsin
amin canım allah razı olsun hayırlı cumalar olsun
valla düşünmeli dirimim sen benden önce hamiş olursa bende senin dr.a giderim artık olmazmı :))
duymasın valla kaydirigubbakcemile3
off bi tuhaf oldum, benim eşimde gelikten 8ay sonra falan olsun diyo, acayip ilgili çocukları kendimizinki olsunda onu sevelim diyo ama ben hayır diyorum çünkü hazır değilim bikezde haır değilken kötü anlar yaşamak istemem tabi çok geciktirmekte istemem ama bizim bebiş gelse gelse 2012 de gelir anca :gitme:
hepimiz iiçin hayırlısı ne zamansa o zaman gelir inşallah bebişlerimiz :ecrin_bebek:ne güzel demişssin inş allah isteyen herkese nasip etsin
valla düşünmeli dirimim sen benden önce hamiş olursa bende senin dr.a giderim artık olmazmı :))
off bi tuhaf oldum, benim eşimde gelikten 8ay sonra falan olsun diyo, acayip ilgili çocukları kendimizinki olsunda onu sevelim diyo ama ben hayır diyorum çünkü hazır değilim bikezde haır değilken kötü anlar yaşamak istemem tabi çok geciktirmekte istemem ama bizim bebiş gelse gelse 2012 de gelir anca :gitme:
bende artık öyle düşünüyorum ama 2012 ye çoookkk var daha kaydirigubbakcemile3Canım valla ben de aynıyım hem korkarım hem doğururum modundayım şuankaydirigubbakcemile3
dirim bak pişman olmayasın bence çok iyi bi fikir ama sen benim bağırtılarımdan korkar doğurmazsın valla koçişlerde bizi öldürür ozaman, ama ben seninle doğum yaparsam biraz moral bulurum valla, eşim diyoki yazık hastanedekilere acıyorum ben, zaten ben bitttimde senin doğum anında diye, manyakmı ne bide tutturmuş senle doğuma gircem kameraya çekce diye, delimi ne yaa aaaaa tamam girip destek olsunda kamerA olmasın hanikaydirigubbakcemile3
alınyazımsın biz aynı yerde doğum yapalım bence
ben bağıramıyorum ya
sen bağırırsın :kedi:
ya bide küçük küçük kızlar yapıyor doğum
kendimden utanıyorum :kedi:
bazen düşünüyorumda ilerde teknoloji gelişir
belki daha rahat doğum yaparız
hani 9 ay beklemeden,daha kolay bir doğum
pıt deyip çıksa felan :kedi:
bende artık öyle düşünüyorum ama 2012 ye çoookkk var daha kaydirigubbakcemile3
dirim bak pişman olmayasın bence çok iyi bi fikir ama sen benim bağırtılarımdan korkar doğurmazsın valla koçişlerde bizi öldürür ozaman, ama ben seninle doğum yaparsam biraz moral bulurum valla, eşim diyoki yazık hastanedekilere acıyorum ben, zaten ben bitttimde senin doğum anında diye, manyakmı ne bide tutturmuş senle doğuma gircem kameraya çekce diye, delimi ne yaa aaaaa tamam girip destek olsunda kamerA olmasın hani
ya bencede 22 yaşında bi kız var bana hiç krkma abartıyolar diyo onla konuştum artık korkmuyorum bide 2. yi doğurdu düşünün
kızlar ben kaçtım az işim var dışardaaa
tamam canımne güzel demişssin inş allah isteyen herkese nasip etsin
kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3bende artık öyle düşünüyorum ama 2012 ye çoookkk var daha kaydirigubbakcemile3
dirim bak pişman olmayasın bence çok iyi bi fikir ama sen benim bağırtılarımdan korkar doğurmazsın valla koçişlerde bizi öldürür ozaman, ama ben seninle doğum yaparsam biraz moral bulurum valla, eşim diyoki yazık hastanedekilere acıyorum ben, zaten ben bitttimde senin doğum anında diye, manyakmı ne bide tutturmuş senle doğuma gircem kameraya çekce diye, delimi ne yaa aaaaa tamam girip destek olsunda kamerA olmasın hani
ya bencede 22 yaşında bi kız var bana hiç krkma abartıyolar diyo onla konuştum artık korkmuyorum bide 2. yi doğurdu düşünün
kızlar ben kaçtım az işim var dışardaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım öyle bir teknoloji gelirse bana da haber ver
İnşallah canım.Allah herkese nasip etsin.Kızlar biz korkuyoruz diyoruz;ama bu korkuyu göze alıpta bebişleri olamayanlar var..Onlar neler yapsın:gitme:Allah herkese nasip etsin,böyle bir duyguyu herkese yaşatsın Allah'ım bu mübarek ayda ve günde...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?