Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim.Allah nazarlardan korusun
İnşallah nice nice seneler beraber olursunuz hep böyle beraber ve mutlu olarak:Saruboceq:
Umarım kistin en kısa sürede geçer ve senden de hayırlı haberler alırız.

yaralım sağlık sorunların neler tatlım ciddi bişey yoktur inş

asagida da yazdim gulum...tuhaf birsey, hapi birakmistim
biliyorsun esim nasil çocuk istiyordu bende izine giderken hapimi birakmistim bir ay deneriz demistim...birakir birakmaz kist olustu...sancilarim felaketti...
kisti dusurmek için tekrar hapimi verdiler kullanmalisin bir ay en azindan dusmesi için dediler iyi dedim
hapima basladim reglimin ilk gunu...suan 3 hafta olacak regl goruyorum...tansiyonum da çok dusuk...
hapi ne zaman biraksam kist oluyorum
ameliyatta da etmiyorlar
benim çocugum nasil olacak ki bu durumda ?
bi ara esim ve ben çok uzgunduk hele hastaneden çiktigimiz gun ama artik bu konuyu konusmuyoruz...
:çok üzgünüm:
iste boyle guzelim yaa..

slm kızlar herkese günaydın gerçi öğle olmasına az kaldı ama
yaklaşık 2 saat sonra bi iş görüşmesine gidiyorum bana dua edin lütfennnnnnnnnnn
dzcelciğim hoşgeldin canım
inşallah iş görüşmen süper geçer opuyorumnanaktana.s.
canım benim kayınvaliden keşke girmese aramasa,duygu sömürüsü yapmasa:sm_confused:
eşine açık açık dile getir
sen benim arkamda olmadığın sürece biz çok kavga ederiz
evimizde hep huzursuzluk olur de
ikimizde mutsuz oluyoruz de
düğüne götüren insan uğurlamayada götürürdü
canım bide düğüne gitmek istemiyorsan da eşine söyle
eşinde kayınvalidene söylesin
madem anlamıyor:sm_confused:

yaralım çok teşekkür ederim cnm evet güzel bir üye adım var ama bana hiç mutluluk gelmiyor 9 temmuzda evlendim sorunlar biter evlenince diye düşündüm ama hyr eşimle sorun yok ama ailem sorun geçermi bu günler bilmiyorum yaralım allah şifa versin cnm sanada inşallah

canımcım annemde 1 ay aralıksız regl oluyodu biz menooz belirtisi sanmıştık ve kist varmış , geçmezse ameiyatla alınacaktı ve ilaçla geçti umarım seninkide öyle olur umudunu kaybetme sadece

eşinle iyi olmana okadar çok sevindimki allah nazarlardan saklasın inş vede hiç bozmasın, bunu sırrı nedir?heralde sende eşinin canını sıkmıyosundur konuşarak ve eşinde hatayı anayıp tekrar etmediğine göre mutluluğunuzun sırrı bu diyelimiş?benimde bu sırra ihtiyacım var çünkü

sağolun canlarım hepiniz..
yaralım h.g canım yoktun uzun zamandır, yapmışsın açıklamasını

alınyazımsın gerçekten zor bi dönemden geçiyosun, inşallah eşin geldiğinde herşey farklı olur çünkü uzaklık ister istemez problem yaratıyo kesinlikle sevginin azalması gibi şeylere kafanı yönlerdirme canım bak bir gelsin eşin nasıl yoluna girecek herşey üzme kendini

canım benim mutlu olmanıza çok sevindim
ama aynı zamanda hastalığınada çok üzüldüm ya
bende aynıydım
15 gün regl oluyordum canım,hatta şöyle 15 gün geçtikten sonra 1 hafta rahatım.1 hafta sonra tekrar 15 gün regl oluyordum.şimdi 6 ay hap kullandım
1-2 aydır da hap kullanmıyorum ama dün bugün acayip kasıklarım ağrıdı daha 1 hafta önce bitti,bende korkuyorum tekrarlayacak diye
neden tekrarlıyor canım nedeni yok mu?
araştırmıyorlar mı?
canım eşim askere gitti.139 gün sonra inşallah yanımda
evet annemlerde kalıyorum yerimseniben

cok saolun kizlar tesekkur ederim

Mutlukiz, senin sorunlarin ailenle mi ?

Alinyazimsin...guzelim benim...bi huzur vermediler gitti sana...Sir yok ki bitanem...ben ne yollardan geçtim biliyorsun, ne kadar zorunlu bir evliligim vardi, her gunum gozyasiyla geçti, unuttum mu ? hayir...kalbimin taaa derinlerinde bir yerde, ve biliyorum bir gun beni bu derecede aglatanlar hesabini odeyecekler...
Esime ben çok kustum, çok agladim, çok bagirdim, çok yirtindim ama iki gun anlayip uçuncu gun illa ki ailesinden dolayi kavgamiz oluyordu...ta ki Rabbim esime, ailesinin nasil bir aile oldugunu gosterene kadar
bana yaptiklari çirkin oyunlarini esime de yaptilar
su son zamanlarda onu çok uzduler, hakkini yediler, kuçuk dusurduler...esim sonra tamamen bana dondu
ve bana yapilanlarin ne kadar dogru oldugunu daha iyi anladi.
Simdi çok sukurler olsun çok çok huzurluyuz...gitmicekmiyiz ? tabiki ama suan koydugum mesafeyi koruyacagiz. Ben bir aileyim. ailemi yikmalarina izin vermem bir daha.
Guçlu ol bitanem...Inan bana bir gun geçecek bu gunler ama sabirli olmak lazim...
cok zor biliyorum ama ...yapmalisin...

slm kızlar uzun zamandır yoktum yeni geldm ramazanda halsiz oluyoum biraz birazda uykusuz ve adet oldum bende 29 unda gun aldım korucuk araştırmada perşembe 10 rahim film çekilcem dua edin şekerler öptm hepinizi :)

Hadi az kalmis sırnaşık şey
Allah kavustursun guzelim...
Zaten bizim kaderimiz ayni degilmiydi ? :1hug:
Insallah tekrarlanmaz guzelim...Cok zor bunun derdi yaa
Ben simdi randevu alicam tekrar gidicem bakalim ne olacak :uhm:

alınyazım üzülme cnm eşin yanına gelince temelli bütün bu kavgalar sıkıntılar bitecek tatlım sen yeterki üzülme eşin seni seviyor tatlım ama arada kalıyor galiba
beniim artık savaşacak gücüm takatim kalmadıki gelse neolur, evet arada fazlasıyla kalıyo zamanında konuşsaydı o pisliklerde bukadar tepeme binmezdi zaten, ben onları çok seviyodum ama şimdi nefretim ağır basıyo, ben beni kaybettikten sonra eşim sevmiş ne olur ki mafoldumben
canım umudunu kırma kimlerin çocuğu oluyıo senin neden olmasın vardır bi vakti ou bekliyo senin nazlı bebeğin inan bana
başka dr. denedinizmi?
neden sebebini yada çözümünü bulamıyolar, süreç uzun sürebilir dediyse biraz daha sabret ama öyle değilse başka dr.ları denesen tatlım ?

diyorum bunların hepsini bi aklı geliyo evet sonuna dek haklısın diyo bi aklı geliyo kadının her yaptığına bahane bulma bak sana annen gibi davranıyo diye, ve soruyorum annenin yaptıklarının farkındamısın diye , evet farkındayım diyo ama farkında olarak onun için benle kötü oluyo, bana ailemde sadece sensin ileride bu aileye 2 de evlat katıacak bile diyemiyosun diyorum , dedirtmiyosun diyo bana.peki bana neden katıcım demiyosun diyorum diyemiyorum benii okadar çok üzüyosunki diyo, benim seni üzme sebebbimin annen olduğunu bile bile neden onla kesin ve kati konuşmadığını soruyorum artık bi giriş yaptım bak diyo, ya ben napcam bilmiorum nefret ediyorum bu kadından,

ya kızlar ben eşime karşı artık çok sabırsız oldum sakin cevap veremiyorum bile, güzelce cevap verilecek konuşmalarda neredeyse bela anarak cevap veriyoprum

ya bana yardımcı olabilirmisiniz?napmalıyım sakinleşmek için nerden başlamalıyım en büyük sebep ben agresif olmam ama bu sn bundn sonra sakinim diyorum 3 gün süryo olamıyorum bi çözüm bulmazsam herşey çok daha kötüye gidecek

slm kızlar uzun zamandır yoktum yeni geldm ramazanda halsiz oluyoum biraz birazda uykusuz ve adet oldum bende 29 unda gun aldım korucuk araştırmada perşembe 10 rahim film çekilcem dua edin şekerler öptm hepinizi :)
selam canım
inşallah bir sorun olmaz canım :Saruboceq:

jasmincim aldatma değil bende onu diyorum kendisine... anlamıor. tatmin etme sadece

Hoşgeldin canım a.s.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım..:Saruboceq:

jasmincim aldatma değil bende onu diyorum kendisine... anlamıor. tatmin etme sadece

Canım benim eşimde bakıyor yani ben bu kadar takmıyorum.Anlamıyorum yani beni fiziken aldatmadığı sürece ben birşey demem.Sonuçta erkek ve kendini tatmin etmek isteyecek.Bu benim yetersiz olduğumu göstermez zaten;ama onlar gibi hergün yapamayız dimi:kedi:

jasmincim bi tutturmuş ben yetersiz geliyorum beni beğenmior onları beğeniyor..
kadınlık gururu kırılmış.. mahkeme bunu sölerse direk boşarmış zaten. off sabah sabah çok üzüldüm
kızcağıza ya..

erkeklerin bakması çok normal bende seninle aynı fikirdeyim...

neclacım hoşgeldin canım geçmiş olsun..

hemde ne zor bi dönem, bilmiyorum artık iyimi olur kötümü? ama dilerimki iyiye gider ama çok zor, gerçekten çok azaldı sevgim keşke evlenmeseydim beni hayatımı almak için beni huzursuz etmek için evlendirip gelin sahibi olmuşlar diye düşünüyorum ben artık allaha havale ettim dilerim 2. oğlundan çeksin bunu dememiştim ama artık diyorum dilerim 2.gelinindende gülmesin yüzü
inş bigün bu huzuru bende bulurum canım benim, ama benim eşimde öyle işte 2 gün hatalı derse 3. gün benim ailem diyo, takatim kalmadı nereye kadar sürer onuda bilmiuorum, ben zaten eşimden ayrıyken zorlanıyodum bide bunların yaptıkları 2 kez zorlaştırdı evliliğimizi, kayınvalide süper rol yaptığı için herkes onn melek olduğunu sanıyo,ya beni geçtim oğlu için mutsuz etmeseydi keşke amaaa neyse ya, son sabırlar kullanılıyo ya bakalım ne olacak sonucu
hoşgeldin canım inş herşey yolunda gider

merhaba arkadaşlar ben geldim... yine topiğimiz mutsuz bi günde:)
angel ve poka : ümitler öbür aya kaldı yani olsun biz bekleriz teyze olmayı:)
mutlukız: senin bu sıkıntılar öyle hemen bitmez, herşey birden süt liman olmaz, senin öğrenmen gereken artık senin bi yuvan var, bu yvayı başka sorunlarla sarsmamak, kendini çok yıpratmamak.. bu benim fikrim tabi..
benim haftasonum da güzel geçti buarada... eşimle dinlendik bol bol

Hadi az kalmis sırnaşık şey
Allah kavustursun guzelim...
Zaten bizim kaderimiz ayni degilmiydi ? :1hug:
Insallah tekrarlanmaz guzelim...Cok zor bunun derdi yaa
Ben simdi randevu alicam tekrar gidicem bakalim ne olacak :uhm:
inşallah canım
bizde kurtuluruz bu hastalıktan :Saruboceq:
az mı kalmış :sinifsinif:
yeğenime diyorum ki(8 yaşında)
soruyor ne zman gelecek diye
diyorum senin okulun açılacak,sınavların olacak,karne alacaksın ozaman
daha çok varmış hala diyor :gitme:

canım cevap vermeyerek tabi
telefonla bu konulara hiç girme,şöyle yap böyle yap deme
telefonda konuşurken öyle bir ses tonuyla konuşki
dargın olduğunu,canının sıkkın olduğunu hissetsin
annesi gibi ol,duygu sömürüsü yapıyor,eşin inanıyor bak
canım hazır cevap olma yani ya,tut biraz kendini
çok sık arama,bırak o seni arasın
ikinizdee bu şekilde konuşarak,tartışarak sakinleşemessiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…