E
EU2
Ziyaretçi
Iyi olmana çok sevindim bitanem...Allah hep mutlu etsin guzelim insallah
Jnaz için çok sevindim yaaa...ne guzel Allahim Allah isteyen herkese nasip etsin...
Mutlukiz, ne guzel bir uye adin var...ama hiç mutlu gorunmuyorsun be guzelim...bu gunler geçecek biliyormusun ? inan buna...sakin umutsuz olmaz...dirimimi dinle...hersey duzelecek insallah...
Amin amin cumlemize insallah
Evet saglik sorunlarim var insallah geçecek ama...bilmiyorum...
Kuzum naber ? esin nasil ? ne zaman donuyor ? annenlerdesin degilmi ? nasil gidiyor ?
evettt pamugum dogumuna az kaldi gerçekten rabbim yardimci olsun ya...
ne zamana dogum Allah nasip ederse ?
Jnaz'cim da hamileymis...oh ohh çok guzel
ilk dogacak bebislerimiz pamugumuzdan degilmi ? turkbayragi
ben iyiyim kuzum, çok sukur, esimle aramiz çok iyi
yaklasik 11 ayimizi doldurucaz yakinda evliligimizin birinci yilini kutlariz insallah
çok mutluyuz...bilmiyorum eski sorunlarin hayali bile kalmadi çok sukur
birde esimin ailesiyle ipler kopuk suan yani yaklasik 3 haftadir kimse kimseyi aramiyor
esim kizkardesi hakkinda bazi gerçekleri ogrendi çok sogudu annesi babasi da surekli onlari koruyup esimi kuçuk dusurdukleri için esim çok kizgin...
ne geliyorlar ne gidiyorlar ne ariyorlar esimde ayni gitmiyor aramiyor, çok kizgin.
ben çok guzel gunler geçiriyorum...annemdeydik dun yine çok guzeldi
annemlerde birlikte 3 gun tatile gittik amcama halama ziyarete çok guzeldi...
yanliz bir sorunum var...ben izine giderken hapimi bir ay birakmistim biliyorsun.
bir hafta sonra siddetli agrilar basladi bende
donunce doktora gittik tekrar kistim varmis...yine hap verdiler, hapa yeniden basladim, ve yaklasik 24 gundur reglim...fisfisfis
birde hapi birakir birakmaz kist olusuyor, kisti ne ameliyatla aliyorlar ne baska birsey hapi veriyorlar, esimde dedi her hapi birakinca kist olacaksa nasil hamile kalabilir ki dedi...simdilik cevap yok...simdilik iç hapini dediler...iste boyle guzelim...bilmiyorum ya Allah yardimci olur her zaman ama...
Canım eşinle aranızın iyi olmasına çok sevindim.Allah nazarlardan korusun
İnşallah nice nice seneler beraber olursunuz hep böyle beraber ve mutlu olarak:Saruboceq:
Umarım kistin en kısa sürede geçer ve senden de hayırlı haberler alırız.