negüzel canım sevindim senin adına
sen çalışıyorsun ama.
günaydın dirimcim.
hayır çakırcım kullanmıyorum ben eşim kullanıyo o sinir etmeye başaldı bugünlerde eskdien bukadar rahatsız olmuyordum. ama sinen koku midemi bulandırıyor şimdi. içmemeye çalışıyor garibim ama bi tanede içse bana batıyo açıkçası.
dirimcim günaydın nasılsın ne var ne yok
Nolsun be Pamuğum çalışıyorum,haftasonu annemler geldi,güzel geçti.söylemesi ayıptır ıspanaklı yaş pasta yaptım,çok sevdiler.hiçte zor değilmiş.a.s,
canım evde bir kişinin içmesi bile yeterli her yer sigara kokuyor canım :1no2:
çakırım,angel sizler nasılsınız,bayağı bir yazmışsınız ya oku oku bitiremedim.hiç yokluğumda anlaşılmamış sanırım senağlama
Nolsun be Pamuğum çalışıyorum,haftasonu annemler geldi,güzel geçti.söylemesi ayıptır ıspanaklı yaş pasta yaptım,çok sevdiler.hiçte zor değilmiş.a.s,
canım evde bir kişinin içmesi bile yeterli her yer sigara kokuyor canım :1no2:
çakırım,angel sizler nasılsınız,bayağı bir yazmışsınız ya oku oku bitiremedim.hiç yokluğumda anlaşılmamış sanırım senağlama
Gunaydin kizlar nasilsiniz.
Cakirim sende bi gorur gelirsin tekrar cok fazla oturmazsin.
Pamukcugum sende istersen biraz duygusal baski yap esine sigarayi biraksin,
iki gun sonra cocuga da zarar verir bu bahaneyle simdi birakirsa hem sana hem cocuga en cokta kendine faydasi olur canim.
Dirim sen nasilsin iyimisin canim yoktun kac gundur.
Angel sanirim mesafeli olmak en iyisi ozaman hersey daha iyi oluyor.
günaydın canım nasılsın?
evet mesafe iyi ama böylede herşey güllük gülistanlık sanıyolar yani hiç bi sıkıntımızın derdimizin farkında değiller anlıyorsunuz değilmi?
yani arıyoruz mesala nasılsın kızım iyiyim anneciğim sen nasılsın babacığım öpüyorum sizi kendinize iyi bakın falan şeklinde aslında bu da samimiyetsizlik
Rapor yazıyorum güya aklım burada olduğu için cümleleri toparlayamıyorum
Rapor yazıyorum güya aklım burada olduğu için cümleleri toparlayamıyorum
Gunaydin arkadaslar
Gunaydin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?