Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mutlu bak senin oradan teo:))))

hoş gelsdin teo nasılsınnnnnnn

benim kociş bjk li:) ben fb li:) gül gibi geçinip gidioz heheheehheheheee:)

walla ben fbli olsam hiç geçinemeyiz kız hiç sevmez fbyi :) siz iyisiniz yani arada kızdırıyorum on fbli olcam diye görümcemde fbli
ama ben beşiktaşlıyım kubracım malesef derken bu sene bizim takım kötü ondan malesef dedim yoksa beşiktaşklıyım :)kaydirigubbakcemile:lepi::sm_cool:

iyiyim çok şükür ya çok özledim sizleri ben gideli fazla birdeğişiklik oldu mu

Şekerim valla hamişlerimiz var aramızdaopuyorumnanaktan,hamiş olupta olmayanlarda var:gitme:

Sen bizi boşverde anlat bakalım neler yaptın?Nasıl geçti?

angel 3 veya 4 gün kalacağım hepinize 1 er gün vereyim olurmu küsme bitanem hepinizi görücem dirimi alınyazımı seni başka ankarada olan varmı

tamam o zaman buluşma ayarlayalım mutlucum
geldiğin hafta
sen ben dirim alınyazım haktan özi :))))

kızlar son durum :)

fb :4 (poka, alınyazım,birsam,kekula)

gs : 3 (angel,dirim, jasmin)

bjk : 2( mutlu, necla)
belki teoda galatasaraylıdır?
mısra hangi takımlı :kedi:

vavv ne güzel ben eşime hiç daha söylemedim:kedi:

kaydirigubbakcemile3
Allahtan eşimde gsliopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

Canım Ankara'da da tanıdıklarımız var;ama ben ne zmn gelirim bilmem ki:sm_confused:

Bizim tanıdıklar Yukarı Ayrancı ve Armada'nın arkasında.Eskiden orada bir Laila vardıkaydirigubbakcemile3
laila kapandı canım zaten restaurant açıldı yerine
hatta bu yaz düğüne bile gittik orda opuyorumnanaktan

Şekerim valla hamişlerimiz var aramızdaopuyorumnanaktan,hamiş olupta olmayanlarda var:gitme:

Sen bizi boşverde anlat bakalım neler yaptın?Nasıl geçti?

aa kimler hamile cok merak etme ben napim ya 20 gün antalyada 10 gün kendi anamın yanımda cok şükür iki gün eşimle başbaşayım yazminim:1hug:

Kızlar merhaba hepinize evlilik teklifiniz eşleriniz size ne zaman yaptı?Ben nişanlıyım ve evlilik muhabbeti var ortada ama hala evlilik teklfi yok?Evlilik teklifinin bir zamanı var mı?Düğün tarihi konmadan yapcakta ne zaman bilmem yani???????Bekliyorum ben.

Yaaaa bence daha iyi olmuş canım.Maşallah benimde bilmediğim yok:kedi:

aa kimler hamile cok merak etme ben napim ya 20 gün antalyada 10 gün kendi anamın yanımda cok şükür iki gün eşimle başbaşayım yazminim:1hug:

Canım Çakırgözlü ve jnaz hamile...:ecrin_bebek:
Benim de başımdan geçti;ama Allah nasip etmedi şekerim...mafoldumben
Oh Allah içine sindirsin canımcım.Dinlenmişsindir bayağıopuyorumnanaktanNasıl alıştın mı hayatım evine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…