Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Yamurum hosgeldin canim aramiza
Neredesin ?
Ne kadarlik evlisin ?

Kizlar, haftasonu geldi ohhh sinanayyyyyyyyy
guzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim
hepinizi çok çok operim
pazartesi gorusmek dilegiyle

Yamurum hosgeldin canim aramiza
Neredesin ?
Ne kadarlik evlisin ?

Kizlar, haftasonu geldi ohhh sinanayyyyyyyyy
guzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim
hepinizi çok çok operim
pazartesi gorusmek dilegiyle

sağol canım benim
sanada iyi haftasonları öpüyorum kocaman
görüşürüz :1hug:

canımıniçi çok sağoll geçmiş olsun babacığınada

yarın eşim çalışıyor benimde herhangi bi planım yok tatlım ama pazar günü arkadaşlarla çıkacağız yemekten sonra sinemaya gideriz büyük ihtimal

jnaz çok çok geçmişler olsun Allah korumuş ya bi sadaka ver bence şükür amaçlı
sağol tatlımm dediğini yapacağım bende ...

iyi akşamlar kızlarr bi geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim maşallah ne güzel sohbet etmişsiniz ...
hemen aklımdayken geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yaralım , sensi, zkyns Şeniz çok sağolun kızlarr
bende bugün kursa geç gittim biraz dolayısıyla dönmemde geç oldu 5 gibi eve bi geldim eşim gelmiş çok sevindim onu görünce acele tarafından soslu makarna ve salata yaptım yedik birazda tv izledik sonrasında da gitti geç gelmez inşallahh :asigim:
çok seviyorum ben kocişimii:asigim:
bu arada küs olan arkadaşlarımızda var galiba barışırsınız inşallah şekerler bazen bende çok sinirleniyorum ve arkamı dönüp yatıyorum ondada sinirleniyor aşkım ama içimden gelmiyo açıkçası ama gece uyku hali yine sarılıyo onada hayır demiyorum :)

Son düzenleme:
Biz iyiyiz hız sen nasılsın?Arada sırada giriyorsun bir soru sıruyorsun yokoluyorsun daimi olarak bekleriz cnm

merhabalar
misirdanin arkadasi ben

benide araniza alirmisiniz
hoşgeldin canım aramıza

canımyaa demek seninde eşin gidiyor askere Allah yardımcın olsun tatlım
benimde son günlerde tek düşündüğüm bu eşim gitmedi askere ve açıköğretimden tamamlıyor 3. sınıfta ve malesef ders çalıştıramıyorum eğer geçemezse bu sene askere gidecek ve tam 15 ay yapacak bu fikri atmaya çalışıyorum kafamdan kendimi tamamen 5 aya alıştırmıştım inşallah bu sene geçerde benimde sıkıntım biter :Saruboceq:
ve tek tartışma konumuzda bu konuşuyorum olmuyo kızıyorum ağlıyorum olmuyor bakalım söz verdi pazar gününden itibaren başlayacakmış

merhabalar
misirdanin arkadasi ben

benide araniza alirmisiniz

Hoşgeldin cnm aramıza.Sen demi Mısır dasın acaba?
Topiğin ilk sorgucu başı olarakta;
-Kaç yaşındasın?
-Ne zaman evlendin?
-Yaşın kaç?
-Eşin ne iş yapıyor?
-Evlilik nasıl gidiyor diye soruverdim hihoyyyt

ya arkadaslar sıkıntımı kimseye anlatamıyorummm.....
ya ben nişanlıyımm ve 5 sene bekleyip sonunda nişanlandıkkk...babam vermedi onun iş askerlik derken....5 yıl gectiii
ama mutsuzummmm...

cooooooooooookkkkk

Cnm dediğim gibi bizde çokkkk büyük badireler atlattık.Şayet aynı yol üzerinde huzurla yürüyeceğinize inanıyorsan bu yola çık.Yani genel olarak değerlendir ilişkinizi,şu anki durum geçici

ya gecicimi 1 haftadır böleyiz bundan 1 ay öncede beyaz esya için birbirimize girdik artık vala dayanamıyorum mısraaa

selam kizlar hayirli aksamlar nasilsiniz bakalim

hiz tutkunu arkadasim konusmalara soyle bi baktimda siz nisanliligin keyifli zamanlarini es gecip dugun ve hazirlik stresine acayip bogulmussunuz
yaa en keyifli zamanlariniz bunlar esya dedigin nedirki sizin mutlulugunuzdan daha onemli ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…