mısracım bu tarifte güzelmiş,olmadı ayrı ayrı da veririm,çok kıymetli eşim domates sevmiyor,sevse domateste koyarımYada Dirimcim tavuk butları önce çırpılmış yumurtaya,sonrada biraz tuz ekleyip harmanladığın galate ununa batır,yağda kızart.Mantarları yine sotele yanında ikram et.Birde pirinç pilavı yaparsan tamamdır.:)
canım okudum,annemle konuşuyordum,mantarları direk fırına verme dedi,pişmezmişannemde senin verdiğin tarifi verdi.mantarları kendi suyuyla kavuruyosun,sonra soğan,biber koyuyorsun,en sonda haşladığım tavukları atıyorsun,kekik,karabiber,pulbiber vs....
canım anladım bende didklemek istemiyorum zaten,but aldım onun için.ne bilim ben üf :1no2:,önce mantarları kavuruyorum.sonra soğan, salça,yeşil biber atıyorum.kekik,karabiber,kimyon.tavukların üzerine bunları döküyorum.sanırım fırında çabucak pişer.bunların içine uzun ince doğranmış patates eklersem olurmu pekiCADIARZU
mısracım bu tarifte güzelmiş,olmadı ayrı ayrı da veririm,çok kıymetli eşim domates sevmiyor,sevse domateste koyarımklava:
Bu çok kolaydır zaten buna domates koyulmaz cnm :))))))
Canlarım 3 aylık istatistik yapmam gerekiyor 1-2 saat yokum bilgilerinize
bu arada sen ne kadarlık evlisin canım çocuk varmı sende
haklısın canım sağlık ihmal etmeye gelmiyo inş bende buara gitmeyi düşünüyorum
ben 8 aylık evliyim canım henüz bebeğimiz yok ama çok istiyoruz ikimizde
dirim sen burayı okuma canım
eşim askerden gelince düşünüyoruz inş
dirimim yaa, sende olmasan kimse beni merak etmicek :dilcikar:
geldim bitanem burdayim iste, ya sabah istatistiklerim vardi onlari yaptim simdi biraz rahatim
bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz
bir yaramazlik yok sanirim okudum azicik geçmisi
misraa'cim, zorla doktora goturmemi istiyorsa, soyle, bi uçak bileti aliyim bak gidiyormusun gitmiyormusun gidincede haber ver mutlaka insallah kotu birsey çikmaz :Saruboceq:
dun aksam yemekli misafirim vardi, çok hos bir aksam geçirdik, guzelce yedik istik
bu aksam komsularim çaya çagirdilar ordayiz
yarin aksam, baska bir arkadas çagirdi çaya
sanirim persembe aksamini dort gozle bekliyorum uyumak için fisfisfis
ya aylardir ve bazilari için bir senedir sohbet ediyoruz...saglam bir dostlugumuz var
o kadar isterim ki hepinizi gormeye...ne iyi olurdu yaa...
çok uzagiz çok
haklısın canım sağlık ihmal etmeye gelmiyo inş bende buara gitmeyi düşünüyorum
ben 8 aylık evliyim canım henüz bebeğimiz yok ama çok istiyoruz ikimizde
dirim sen burayı okuma canım
eşim askerden gelince düşünüyoruz inş
selamlar kizlar bende geldim nasilsiniz bakalim
dirimim yaa, sende olmasan kimse beni merak etmicek :dilcikar:
geldim bitanem burdayim iste, ya sabah istatistiklerim vardi onlari yaptim simdi biraz rahatim
bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz
bir yaramazlik yok sanirim okudum azicik geçmisi
misraa'cim, zorla doktora goturmemi istiyorsa, soyle, bi uçak bileti aliyim bak gidiyormusun gitmiyormusun gidincede haber ver mutlaka insallah kotu birsey çikmaz :Saruboceq:
dun aksam yemekli misafirim vardi, çok hos bir aksam geçirdik, guzelce yedik istik
bu aksam komsularim çaya çagirdilar ordayiz
yarin aksam, baska bir arkadas çagirdi çaya
sanirim persembe aksamini dort gozle bekliyorum uyumak için fisfisfis
ya aylardir ve bazilari için bir senedir sohbet ediyoruz...saglam bir dostlugumuz var
o kadar isterim ki hepinizi gormeye...ne iyi olurdu yaa...
çok uzagiz çok
aşkolsun canım,ben ilk tarifinden bahsediyorum,okadar da değil canımkaydirigubbakcemile3
merak edip okudum canım :çok üzgünüm:
mısracım geçmişi bir okumanı tavsiye ederim muck muck :jeyyar::icecream:hihoyyytBi kerem seni ilk soran kişi benimklava:
Tatlım gülelim diye yazmıştım sanırım yalnış anlamışsın özür dilerim:1closedeyes:
aa ne zaman gdiyo eşin askere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?