Angel var napıyosun cnm?Ben bugün nöbetciydim,işçıkışı kocişle deniz kenarına gittik.Sonra birkaç gündür başgösteren ekmek yapma sevdam yüzünden halen mutfaktayım.Bir odaları tek tek temizleyip siliyorum bir mutfaktayım üstelik regl olmuşum(((((
Günaydın kızlar,haftasonu nasıl geçti,ben hiç dinlenemedim,temizlik te yapamadım.haftasonu hep dışardaydım
slm kızlarrr günaydınnnn
slm kızlarrr günaydınnnn
canım cumartesi tiyatroya gittik,suçlu yürekler konu olarak çok hoşlaşmadım,ama değişiklik oldu.pazarda sabahtan oyumuzu kullanıp,kayınvalidemgile ordan akrabaları dolaştık.kimi evlendikten sonra gelmedik diye küsmüş :dilcikar:
bugünde annem endoskopiye giriyor.reflü için.zaten reflüsü vardı ama bayağı bir rahatsız etmeye başladı artık.yarı uyutularak girecek.bende strese girdim.uyutmak iyi değil aslında
geçmiş olsun canım bende de reflü var çok fena rahatsızım 2 kere endeskopi olmaya çalıştım ama hortum boğazıma değdiği anda çıkardım eğer midem biraz daha fenalaşırsa bende mecbur uyutularak olcam
bişey olmaz korkma uyutulmakta bi şey yok zaten 10 dk halledip çıkarıyolar en geç bi saatte işiniz biter canımcım
canım benimde gastritim var.bende endoskopi oldum,iğrenç birşey kaç kere doktorun gözüne baktım,ne zaman bitecek diye kaydirigubbakcemile,izmirde sanırım öğretmen bir bayan endoskopiden çok korkuyormuş.uyutarak yapmışlar.ama kız uyanamamış.2 ay önceki haber,kız ölmüş.aklıma öyle şeyler getirmekte istemiyorum.birazdan girecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?