Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angel sen daha iyi bilirisn belki,
bu doğum kontrol hapını 4-5 saat sonra alsam bişey olur mu?hapım bitti,öğlen alacağım.(kist için bir sıkıntı olur mu?):uhm::çok üzgünüm:

evet canım mısranın dediği gibi 1 2 saatten bişi olmaz öğlen alıp içersin tatlım
bu arada bende dün hastalandım
perş günü hastaneye gidip film için gün alcam ama çok korkuyorumm :-((

kızlar bişey sorucam size haftasonu fotoğrafçımıza gittik slayt gösterisi için müzik seçmemiz gereikiyor sizinki neydiii

hım benimde öyle slayt gösterim yoktu fotoğrafçının özel yaptığı
ama kayınbabam yapmıştı bize düğün resimlerimizde oda düğün müziğimiz olan cenneti eklemiş fon müziği olaraktan:asigim:

evet canım mısranın dediği gibi 1 2 saatten bişi olmaz öğlen alıp içersin tatlım
bu arada bende dün hastalandım
perş günü hastaneye gidip film için gün alcam ama çok korkuyorumm :-((
canım adetin 4.günü mü gidiyorsun:uhm:

sağol mısracığım,hapı 21 güne tamamlamaya karar verdim :çok üzgünüm:

ya dirimcim çok özür diliyorum işine karışmak istemiyorum bitanem ama neden bu kadar önemli bu konuda doktordan akıl almak yerine kendince bişiler yapıyosun anlamadım cnm ya haklısın doktora git gel bıktın ama ne biliyim sen böyle söyleyince ben yinede yorum yapmaktan alamıyorum kendimi. bıkmaklada olsa keşke ama yinede çözüm onlarda bence

canım adetin 4.günü mü gidiyorsun:uhm:

ya muayene falan olmayacağım ya sadece gün alacağım
arkadaşım film çekilecek benim çekileceğimden onun yanında gidip deneyimlerinden faydalanacağım bakalım bana atıp tutuyor çok rahat canın acımıyor diye şimdi yanında olayım filmden çıkınca falanda görüyüm yüzünü gerçekten acımıyormu
önceden gidip gün alıyomuşsun ilaç falan yazıyormuş filmden 3 gün önce antibiyotiğe başlatıyomuş bi gece öncesinden ve bi saat öncesinden içmen için ağrı kesici yazıyomuş vede filmde o içine sıkılacak illet ilacı yazıyomuş onları ben kendim alıp götürecekmişim

canım bizim kurumun doktoruna gittim dün,hapı yarım bıramak olmaz dedi,hormonların bozulur vs.dedi.
mecburen 21'e tamamlıyorum.hapı bıraktıktan sonra adetliyken gideceğim.bakacak. :çok üzgünüm:

canım bizim kurumun doktoruna gittim dün,hapı yarım bıramak olmaz dedi,hormonların bozulur vs.dedi.
mecburen 21'e tamamlıyorum.hapı bıraktıktan sonra adetliyken gideceğim.bakacak. :çok üzgünüm:

hım anladım cnm
off bi kurtulsak şu işlerden
sendeki kistin cinsi ne cnm kaç cm

hım anladım cnm
off bi kurtulsak şu işlerden
sendeki kistin cinsi ne cnm kaç cm

angel inan hiç mutlu değilim bu aralar,canım hiç birşey yapmak istemiyor :1no2:
bir sürü de sıkıntı.kist,haplar bıktım artık :çok üzgünüm:
canım sağ over kisti 2.5 cm.di 2 ay önce şimdi ne oldu bilmiyorum.over yumurtalık demek sanırım.kistimin cinsi yumurtalık kisti mi yani bu cinsi mi oluyor onuda bilmiyorum.doktora sordum.sağ over kisti deyip duruyor.öyle işte.çikolata kistleri felanda oluyormuş,ama ben hiç birini bilmiyorum

kızlar ınşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz her ikinizde

teşekkür ederim inşallah canım,geçen sene bu zamanlar hiç bir problemim yoktu.düğünden önce çıktı inşallah düzelirler :Saruboceq:

Bendeki polikistik over dirimcim mesela

canım pcos ta deniyor,biliyorum bu hastalığı,seninde düzenli hap kullanman gerekiyor,infanta öyleydi hatırlıyorum.canım ben ultrasona girdim,doktor bana pcos yada çikolata kisti demedi,ama başka bir doktorada gitmeyi düşünüyorum

Ben geldim guzellerim
çok guzel bir tatil geçirdik esimle...4 gun boyunca ohhhh
annemlerde kaldik yatili, ailemle beraber geçirdik tatilimizi, mangal, yuruyus, sohbet, çay kahve keyfi...Allahim...morel deposu oldu bana
bol bol gezdik, harikaydi ya...
ve isdeyim simdi....adet oldum dun gece yuruyusden de ayaklarim patladi...yarali kus gibiyim ama kalbim ferah çok sukur
ve size kavusmanin mutlulugunu yasiyorum
geçmisi bi okuyayim

hoşgeldin canım,ne güzel tatil yapıp dinlenmişsin kaydirigubbakcemile3
ailenle vakit geçirmişsin hihoyyyt,darısı bize inşallah.hihoyyyt
okadar yorgunum ki,hiçbirşey yapmak istemiyorum :çok üzgünüm:,öğlen yürüyüş yapayım
artık yemekhaneden de yemek istemiyorum,yazın sıcakta hiç çekilmiyor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…