kızlar bişey sorucam size haftasonu fotoğrafçımıza gittik slayt gösterisi için müzik seçmemiz gereikiyor sizinki neydiii
angel sen daha iyi bilirisn belki,
bu doğum kontrol hapını 4-5 saat sonra alsam bişey olur mu?hapım bitti,öğlen alacağım.(kist için bir sıkıntı olur mu?):uhm::çok üzgünüm:
Öyle bir cd miz yok cnm,ne yazık ki yardımcı olamayacağım.
Düğün resimlerini beğenmedik almadık
Dirimcim 4-5 saat farkla bişey olmaz,bugün hapı içmememiş olsan bile yarın sabah çift içebilirsin
kızlar bişey sorucam size haftasonu fotoğrafçımıza gittik slayt gösterisi için müzik seçmemiz gereikiyor sizinki neydiii
canım adetin 4.günü mü gidiyorsun:uhm:evet canım mısranın dediği gibi 1 2 saatten bişi olmaz öğlen alıp içersin tatlım
bu arada bende dün hastalandım
perş günü hastaneye gidip film için gün alcam ama çok korkuyorumm :-((
PINARCIM Nilüferden ta uzak yollardan dı benim ki
sağol mısracığım,hapı 21 güne tamamlamaya karar verdim :çok üzgünüm:
canım adetin 4.günü mü gidiyorsun:uhm:
ya dirimcim çok özür diliyorum işine karışmak istemiyorum bitanem ama neden bu kadar önemli bu konuda doktordan akıl almak yerine kendince bişiler yapıyosun anlamadım cnm ya haklısın doktora git gel bıktın ama ne biliyim sen böyle söyleyince ben yinede yorum yapmaktan alamıyorum kendimi. bıkmaklada olsa keşke ama yinede çözüm onlarda bence
canım bizim kurumun doktoruna gittim dün,hapı yarım bıramak olmaz dedi,hormonların bozulur vs.dedi.
mecburen 21'e tamamlıyorum.hapı bıraktıktan sonra adetliyken gideceğim.bakacak. :çok üzgünüm:
hım anladım cnm
off bi kurtulsak şu işlerden
sendeki kistin cinsi ne cnm kaç cm
kızlar ınşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz her ikinizdeangel inan hiç mutlu değilim bu aralar,canım hiç birşey yapmak istemiyor :1no2:
bir sürü de sıkıntı.kist,haplar bıktım artık :çok üzgünüm:
canım sağ over kisti 2.5 cm.di 2 ay önce şimdi ne oldu bilmiyorum.over yumurtalık demek sanırım.kistimin cinsi yumurtalık kisti mi yani bu cinsi mi oluyor onuda bilmiyorum.doktora sordum.sağ over kisti deyip duruyor.öyle işte.çikolata kistleri felanda oluyormuş,ama ben hiç birini bilmiyorum
Bendeki polikistik over dirimcim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?