Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Gunaydin taze gelinler daha uyuyor musunuz sizi tembeller. kaydirigubbakcemile3

infanta canim gecmis olsun gercekten dikkat etmek lazim.
Dedigin gibi yedigin birsey tokanmis olabilir veya migdenizi usunutmus olabilirsiniz oda cok cabuk bulasir ikinizden biri usuttuyse digerine. Umarim simdi daha iyisindir canim. a.s.

evet canım bu gün daha iyim
ama dün o kadar kötüydümki eve zor gittim
bu günde iş pek yok kk da bütün bölümleri gaziyorum

Canim benim yaa
geçmis olsun :teselli:
hasta olmak çok kotu iste, geçen hafta benimde esim çok hastaydi ne yese ne içse kusuyordu cumartesi gunu eczaneden ilaç aldik geçti simdi
ben çok sukur en son yilbasindan bi kaç gun once çok hastaydim o gun bugun hastalanmadim. ama zaten yeterince olmustum evlendigimden beri
saglik olmayinca hayatin hiç bir tadi yok maalesef
:çok üzgünüm:
hepiniz dikkat edin dostlarim yeni evli olunca insan çok hastalaniyor gerçekten

Ben varim ben varim Sensi'cim
burdayimm
birazdan sefim gidecek oh bee gitsin birazcik ama
kizlar aksam ben bi arkadasimla kuafore gidecegim, saçlarimi siyaha boyatacagim tekrardan cunku tr deyken sari rofle yaptirmistim esim çok istiyordu yanliz begenmiyorum daha o yuzden aksami gidiyoruz kocalarimizi evde birakip
yasasin ozgurluk ! ! !

yaralim kusura bakma canim seni gormemistim.
Bugun rahatsiz ozaman desene.
Oh ne guzel git vallaha, benim de dibler icin gitmem gerekiyor ama useniyorum.

Yaralım diyet nasıl gidiyor benim çok ii valla evde nivea body aerobik cd sinden akşamları spor yapıyorum baya ii geldi ama daha tartılmadım evde tartım yokda ama bu haftasonu alcam çok merak ediorum hiç kilo verdimmi :)

slm kıslar
yaralim saçları sarıdan siyaha boyatacan demek
tenin her renge uyması ne kadar güzel
ben kınadan 1 gün önce röflemi tazelemek için kuaförüme gitmişdim aslında eşim bırakacaktı ama nedense oturup beklmeye başladı tam 3 saat boyunca kuaförde oturdu gelen bayanlar tip tip baktı
bende kalk git diyemedim çok komikti onu hatırldım

benimde iş yerimde mobilyalar yenilenecek ve burdaki her şey istanbula gitti
koca odada sadece ben ve bir masa kaldık yani bende rahatım

sesicim canım demek sen baya erken kalkıyon ne güzel
valla ben evde olsam eşimi yolcu ettikten sonra ev işini falan bitirip gezmeye giderdim
çok özeniyorum böle yaşamaya

yaralim kusura bakma canim seni gormemistim.
Bugun rahatsiz ozaman desene.
Oh ne guzel git vallaha, benim de dibler icin gitmem gerekiyor ama useniyorum.

Canim vallaha bende vakit bulamiyordum ama kararlastik arkadasimla gidecegiz insallah bu aksam hem iyi gelecek kocalardan ayri olmak hihoyyyt

Canim ya bende de yok o yuzden tam olarak kaç kilo verdim bilemiyorum yanliz pantolonlarim oluyor artik ve kotlarim bollasti o yuzden sanirim 4 kilo falan vermisimdir en azindan. diyet guzel gidiyor sadece bazen kaçiriyorum iste yiyorum cokacimcoook
ama çok dikkat ediyorum artik. eskisi gibi olmak istemiyorum ne çok salmisim kendimi yaa :1shok:

Infanta'cim guzelim nasilsin? senin saçlarin çok guzel rengide sana çok yakisiyor ben kinada bile çok begenmistim gerçi guzele ne yakismaz ki dimi yerimseniben
benim aslinda hiç sariya istegim yoktu ama esim çok istemisti simdi biktim arkadasim gidecekti bende geliyim yaptiriyim dedim ve siyaha boyatacagim iste, çok seviyorum siyah rengini ben
umarim yakisir yaa cunku aslinda benim ana saçimin rengi kahverengi
booya yapa yapa bozduk saçlari ya vallahi
ben erkende baslamamistim boyamaya ama beyazlarim çikti uni ye giderken mecbur kaldim :çok üzgünüm:

sesicim canım demek sen baya erken kalkıyon ne güzel
valla ben evde olsam eşimi yolcu ettikten sonra ev işini falan bitirip gezmeye giderdim
çok özeniyorum böle yaşamaya

Evet canim bende pek uyuyamiyorum esim gittikten sonra kalkiyorum
ev islerimi bitiriyorum sonra da ya kendi basima keyf yapiyorum evde yada biryerlere gidiyorum.
Ilk zamanlar zor alistim cok sikiliyordum ama simdi alistim ve kis olunca zaten insanin erkenden kalkip calisasi olmuyor, ama kismet is bulabilirsem bi muddet calismayi dusunuyorum bulamazsam karinca hayatima devam ederim ne yapalim hehe.
kaydirigubbakcemile3

voooo yazdıklarınızı okuyorumda canlar ıyı oldugu kadar kötu olan seylerde var.
Ben 7 Haziranda Yolcu .. Ben gibi cins insanlarda ev işi tamamenn bir fiyasko laelaelaelaelae
Netsem Evlenmesemmi acepp yawwwwwwwww delikafadulden

sensicim meslek nedir canım
ben hep işlerimi gazteden buluyordum şimdi nette çok iş ilanları var

yaralim nerdesin canım ya cuma mı ismail yk konserine gidecen ben bayılırım bu çocuga çok tatlı sesi falan bide kız kardeşinin sesini çok begeniyorum
yazın burda da konseri vardı ama eşim götürmedi o tür ortamlara girmez üffff halbüki ne zevkli olur yaaa

mısra dan ses çıkmadı heralde balayına çıktı :))))

çakır gözlümde yok bu gün

Muhasebeci canim, bende netten bakiyorum ama bu aralar cok fazla is yok.

Evet infanta bugun baya durdun topicimiz, jnaz ve pamuksekeri de yoklar.

Şimdi burdayım canlar,kociş evdeydi o yüzden bu saate kadar gelemedim.Birde kek yaparken alyansımı kaybetmiştim,tam bir saattir onu arıyordum.Nerden çıktı bilin bakalım?

Hehe ciddi misin? Oh oh ilk gunden boyle kekler mekler senin koca yasadi desene. kaydirigubbakcemile3

Kociş pasta börek hastası,düğünden birgün önce bile mutfaktaydım 4 çeşit pasta yaptım:)
Allahtan bende çok seviyorum mutfak işlerini yoksa zorlanırdım

Ençok çöpten şüphelenmiştik b şıkkı kekten çıktı
delikafadulden

o zaman pek kıymetli bir kek yapmışsın sen mısraa :roflol:
ama ne güzel bak evliliğinde ilk yaptığın kekin içine yüzüğün karışmış, süper bir anı.
hemen iyi bir dilekte bulunalım, evliliğiniz de o yaptığın kek gibi tatlı olsun her daim ve de o kek gibi bereketli olsun tabikaydirigubbakcemile3a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…