günaydın kıslar nedense akşamları daha çok yazıyorsunz
yaralim seni takdir ettim canım agzına saglık çok mantıklı ve çok saygılı konuşmussun
ilk adımı sen attıgın için kayınvalidenin agzı tıkandı ve eminim eşininde çok hoşuna gitti sonuçda kimseye aglamadan kendi hakkını aradın aferim çok begendim
kıslar bende geçen pazar temzilik yapmışdım sonra koçişin kurs çıkışına gittim kızılayda gezdik eve geldigimde çok yorgundum ve dün işde rahatsızlandım baş dönemsi migde bulanması falan bi ara şüphe bile ettim sonra eşimi aradım ben kötüyüm eve gidiyorum diye ayy oda aynı benim gibi
acaba pazar dışarda bişeyler yemişdik o mu dojundu dedik ama akşam ikimizde hasta kimseyede haber vermedik ben eşime baktım eşim de bana saat 7,30 uyumuşuz sabaha daha iyi uyandık hasta olmak çok kötü
kendinize çok dikkat edin kıslar hastalanmayın
yaralim kusura bakma canim seni gormemistim.
Bugun rahatsiz ozaman desene.
Oh ne guzel git vallaha, benim de dibler icin gitmem gerekiyor ama useniyorum.
Yaralım diyet nasıl gidiyor benim çok ii valla evde nivea body aerobik cd sinden akşamları spor yapıyorum baya ii geldi ama daha tartılmadım evde tartım yokda ama bu haftasonu alcam çok merak ediorum hiç kilo verdimmi :)
slm kıslar
yaralim saçları sarıdan siyaha boyatacan demek
tenin her renge uyması ne kadar güzel
ben kınadan 1 gün önce röflemi tazelemek için kuaförüme gitmişdim aslında eşim bırakacaktı ama nedense oturup beklmeye başladı tam 3 saat boyunca kuaförde oturdu gelen bayanlar tip tip baktı
bende kalk git diyemedim çok komikti onu hatırldım
sesicim canım demek sen baya erken kalkıyon ne güzel
valla ben evde olsam eşimi yolcu ettikten sonra ev işini falan bitirip gezmeye giderdim
çok özeniyorum böle yaşamaya
Şimdi burdayım canlar,kociş evdeydi o yüzden bu saate kadar gelemedim.Birde kek yaparken alyansımı kaybetmiştim,tam bir saattir onu arıyordum.Nerden çıktı bilin bakalım?
a) çöpten
b) kekten
c) bulaşıkların arasından
d) cebinden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ençok çöpten şüphelenmiştik b şıkkı kekten çıktı
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?