evet mayısın 16 sında bir ay kaldı kaydirigubbakcemile3snn düününe 1 ay mı kaldı:asigim:
hiç sorma canım bizde durduk durduk tam krizin ortasında düğün yapıyoruz -tatlicadiarzu-
ama 1,5 yıl oldu artık ya evimizi yuvamızı bilelim istedik yerimseniben
Kablosuz modemler çok zararlı cnm.Ben evde hergün tedirgin oluyorum,kaktüs alacağım bir türlü alamadım gitti
dirimcim hiç sorma ya şimdiye kadar gezip dolanırken harcadığımız paraları biriktirseydik borçsuz düğün yapmıştık kaydirigubbakcemile3ya canım zaten çıkarken bir dolu para gidiyor.bir cafeye bile otursan.valla çıkarken birsürü paramız gidiyordu.şimdi evlendik rahata erdik,artık buluşmak için evimize gidiyoruz,çay,kahve,meyve ne istersek onu yiyoruz :1rolleyes:
saunayı hiç sevmiyorum,kapalı havuzlarıda sevmiyorum,sıcak olduğu için daha çok bakteri ürüyor,bana otel kaç yıldızlı olursa olsun hiç girmek mantıklı gelmiyor:1no2:
çok pimpirikliyim valla :jeyyar:
ya canım zaten çıkarken bir dolu para gidiyor.bir cafeye bile otursan.valla çıkarken birsürü paramız gidiyordu.şimdi evlendik rahata erdik,artık buluşmak için evimize gidiyoruz,çay,kahve,meyve ne istersek onu yiyoruz :1rolleyes:
saunayı hiç sevmiyorum,kapalı havuzlarıda sevmiyorum,sıcak olduğu için daha çok bakteri ürüyor,bana otel kaç yıldızlı olursa olsun hiç girmek mantıklı gelmiyor:1no2:
canım anlamadığın bir yer vardı mısraya tekrar sor istersen,görmemiştir kesin anlamadığın yeriben geldimm kızlarrr hala resimleri yapamadımm
dirimcim hiç sorma ya şimdiye kadar gezip dolanırken harcadığımız paraları biriktirseydik borçsuz düğün yapmıştık kaydirigubbakcemile3
dirimcim hiç sorma ya şimdiye kadar gezip dolanırken harcadığımız paraları biriktirseydik borçsuz düğün yapmıştık kaydirigubbakcemile3
hiç sorma canım bizde durduk durduk tam krizin ortasında düğün yapıyoruz -tatlicadiarzu-
ama 1,5 yıl oldu artık ya evimizi yuvamızı bilelim istedik yerimseniben
afiyet olsun şimdiden cokacimcoook
Kızlar ben bişi sorcam özel sigorta yaptırdım;ama bnm doktorumda sanırım geçmiyo o sigorta. Yine de paramı alabilirim dimiiii???
Kablosuz modemler çok zararlı cnm.Ben evde hergün tedirgin oluyorum,kaktüs alacağım bir türlü alamadım gitti
ya canım zaten çıkarken bir dolu para gidiyor.bir cafeye bile otursan.valla çıkarken birsürü paramız gidiyordu.şimdi evlendik rahata erdik,artık buluşmak için evimize gidiyoruz,çay,kahve,meyve ne istersek onu yiyoruz :1rolleyes:
orası öyle canımama negezersen nişanlılık döneminde geziliyormuş ya
yani bizde öyle oldu.
evlendik evleneli sinemaya bile gidemedik.
gezdiğimiz yerlerde akrabalar oluyor.
evet sanırım öyle olucak kendimizi düzeltene kadar bir süresıkma canını canım
evlenince bir kapanırsınız eve hiç çıkmazsınız
dengeyi saglarsınız .
canım nereye kadar geldin takındın bir anlat bakalımyok anacım yok olmuyo beceremiyorummmmmmm
Allahtan eşimle aynı şehirdeydik,valla zor iş canım :1rolleyes:iyi yapmışsın canım demekki hayırlı olan zaman bu zamanmış
sağol şeker
alırsın ama şöyle canım
sen muayene parasını o doktora ödersin ve karşılığında faturanı alırsın
faturayıda sigorta şirketine gönderir ordan parayı alırsınyerimseniben
kaktüs niye canım:uhm:
bizdede kablosuz modem var
evet dirimcim çıkarken her günün her anın para
evlenince rahat erdik bisde
benim eşim o zaman istanbuldaydı her hafta sonu geliyordu cuma akşamından pazar gece eve gidiyodu hafatda 2 kere ist ankara otobüs parası burda ye iç gez bi sürü paraydı yanii
bende buğün bir yorgunluk var arkadaşlar ya
bahar yorgunluğumu ne bu böyle
uyusam akşama kadar uyurum yani.
ayy ne güzel bende çok istiyorum şöyle biyerlere gitmeyiorası öyle canım
biz ilk aylar pek çıkamadık ama şimdi yavaş yavaş gezmeye başladık,şimdide ev olayı çıktı bakalım,beypazarı,ürgüp göreme,yakın çevreyi gezmek istiyoruz a.s
evet mayısın 16 sında bir ay kaldı kaydirigubbakcemile3
evet canım.orası öyle canım
biz ilk aylar pek çıkamadık ama şimdi yavaş yavaş gezmeye başladık,şimdide ev olayı çıktı bakalım,beypazarı,ürgüp göreme,yakın çevreyi gezmek istiyoruz a.s
evet sanırım öyle olucak kendimizi düzeltene kadar bir süre
canım nereye kadar geldin takındın bir anlat bakalım
Allahtan eşimle aynı şehirdeydik,valla zor iş canım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?