Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hiç sorma canım bizde durduk durduk tam krizin ortasında düğün yapıyoruz -tatlicadiarzu-
ama 1,5 yıl oldu artık ya evimizi yuvamızı bilelim istedik yerimseniben

ya canım zaten çıkarken bir dolu para gidiyor.bir cafeye bile otursan.valla çıkarken birsürü paramız gidiyordu.şimdi evlendik rahata erdik,artık buluşmak için evimize gidiyoruz,çay,kahve,meyve ne istersek onu yiyoruz :1rolleyes:
saunayı hiç sevmiyorum,kapalı havuzlarıda sevmiyorum,sıcak olduğu için daha çok bakteri ürüyor,bana otel kaç yıldızlı olursa olsun hiç girmek mantıklı gelmiyor:1no2:
çok pimpirikliyim valla :jeyyar:

dirimcim hiç sorma ya şimdiye kadar gezip dolanırken harcadığımız paraları biriktirseydik borçsuz düğün yapmıştık kaydirigubbakcemile3

ama negezersen nişanlılık döneminde geziliyormuş ya
yani bizde öyle oldu.
evlendik evleneli sinemaya bile gidemedik.
gezdiğimiz yerlerde akrabalar oluyor.

ben geldimm kızlarrr hala resimleri yapamadımm
canım anlamadığın bir yer vardı mısraya tekrar sor istersen,görmemiştir kesin anlamadığın yeri
dirimcim hiç sorma ya şimdiye kadar gezip dolanırken harcadığımız paraları biriktirseydik borçsuz düğün yapmıştık kaydirigubbakcemile3

aynen,dzcel,benim eşimde paraları saça saça harcar,hiç eli sıkı değil.ben harcamayalım dedikçe,harcadı kötükedihüso
canım Allah düğün yapacakların yardımcısı olsun,yardımsız inan çok zor :Saruboceq:

sıkma canını canım
evlenince bir kapanırsınız eve hiç çıkmazsınız
dengeyi saglarsınız .

hiç sorma canım bizde durduk durduk tam krizin ortasında düğün yapıyoruz -tatlicadiarzu-
ama 1,5 yıl oldu artık ya evimizi yuvamızı bilelim istedik yerimseniben

iyi yapmışsın canım demekki hayırlı olan zaman bu zamanmış

afiyet olsun şimdiden cokacimcoook

sağol şeker

Kızlar ben bişi sorcam özel sigorta yaptırdım;ama bnm doktorumda sanırım geçmiyo o sigorta. Yine de paramı alabilirim dimiiii???

alırsın ama şöyle canım
sen muayene parasını o doktora ödersin ve karşılığında faturanı alırsın
faturayıda sigorta şirketine gönderir ordan parayı alırsınyerimseniben

Kablosuz modemler çok zararlı cnm.Ben evde hergün tedirgin oluyorum,kaktüs alacağım bir türlü alamadım gitti

kaktüs niye canım:uhm:
bizdede kablosuz modem var

evet dirimcim çıkarken her günün her anın para
evlenince rahat erdik bisde
benim eşim o zaman istanbuldaydı her hafta sonu geliyordu cuma akşamından pazar gece eve gidiyodu hafatda 2 kere ist ankara otobüs parası burda ye iç gez bi sürü paraydı yanii

ama negezersen nişanlılık döneminde geziliyormuş ya
yani bizde öyle oldu.
evlendik evleneli sinemaya bile gidemedik.
gezdiğimiz yerlerde akrabalar oluyor.
orası öyle canım
biz ilk aylar pek çıkamadık ama şimdi yavaş yavaş gezmeye başladık,şimdide ev olayı çıktı bakalım,beypazarı,ürgüp göreme,yakın çevreyi gezmek istiyoruz a.s

bende buğün bir yorgunluk var arkadaşlar ya
bahar yorgunluğumu ne bu böyle
uyusam akşama kadar uyurum yani.

yok anacım yok olmuyo beceremiyorummmmmmm
canım nereye kadar geldin takındın bir anlat bakalım
Allahtan eşimle aynı şehirdeydik,valla zor iş canım :1rolleyes:

Kızlar ben bıŞeyler yaptım ama resımlerım nerde bılmıyorum Özel albÜm dıye bıŞey oldu 3 resmım var nerden gÖreceksınız sız ben bılmıyorum

bende buğün bir yorgunluk var arkadaşlar ya
bahar yorgunluğumu ne bu böyle
uyusam akşama kadar uyurum yani.

canım o hepimizde var ya bende akşam eve gidiyorum daha dokuz olmadan uykum geliyro yatsam yatarım yani ama zorluyorum kendimi sabahta yataktan kalkasım gelmiyor
kolarım bacaklarım hep ağrıyor sanki yük taşımışım gibi
galiba bahara yorgunluğu işte bu

orası öyle canım
biz ilk aylar pek çıkamadık ama şimdi yavaş yavaş gezmeye başladık,şimdide ev olayı çıktı bakalım,beypazarı,ürgüp göreme,yakın çevreyi gezmek istiyoruz a.s
ayy ne güzel bende çok istiyorum şöyle biyerlere gitmeyi
seyehat etmeyi özledim ya düğün derdine aman biyere gitmeyelim harcamayalım diyoruz
düğünden sonrada aman borçlar bitsin deriz
uzun zaman sonra gideriz artık heralde, bu seferde bebiş olursa hiç gidemeyiz :ecrin_bebek:

orası öyle canım
evet canım.
bizde şimdi öyleyiz.
inş. gidersiniz canım ya.
bu yaz mesela sizinde borcunuz
çok değildi inş. kısmet olur canım

evet sanırım öyle olucak kendimizi düzeltene kadar bir süre

evet canım gönüller bir olsunda
çalıştıktan sonra düzelir birşyler inş.

canım nereye kadar geldin takındın bir anlat bakalım

Allahtan eşimle aynı şehirdeydik,valla zor iş canım :1rolleyes:

evet canım zordu işte bunlarda dolayıda hemen 6 ayda evlendik
eşim biz nişanlandıktan sonrada buraya aldırdı işini mayısta mayıstan temmuza kadarda halasında kaldı zordu yani:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…