Ayyy kusura bakma tatlım,yalnış okumuşum.Çok özür :1hug:
Merhaba arkadaşlar
Ben de 2008 ağustos geliniyim sizin yanınızda biraz eski kaldım ama benide alır mısınız aranıza
mısraaa bu peynirli ekmekleri annem çok yapardı ben orta okuldayken nasılda severdim
canım çekti bak şimdi bizim evde de sürekli bayat ekmek oluyo yapim bende cokacimcoook
Canım hoşgeldin.Sen yaz gelinlerine daha uygunsun ama aramıza şimdilik misafir olarak katılabilirsin.
Bizlerde diğer topiklerde misafir olarak geziniyoruz nede olsa :1hug:
ewli arkadaşlar ben bişey sormak isitiyorum size..
Bissürü paralar saydğınız görüntüsüyle cezbeden yatak örtülerinden muhakkak almışşsınızdır. Acaba aranızda onu hergün kullanan var mı?
Ben nişanlımı ikna edemedim .. Hem pahalı hem kullanımı zor gereksiz diye bana hayıflanıyor.
Gerçekten almasamda olur mu, yoksa almalımıyım? Ya bilemedim bi türlü .. Şu yumaşak battaniye gibi ucuz yatak örtülerinden alsam yeter mi?
Merhaba arkadaşlar
Bende 2008 temmuz geliniyim aranızda olabilriim sanırım?(mısranın torpiline ihtiyacım var:))
Gideceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz :)))))))))
Mandilin cim,bende çok karşıyım 500-600-700 tl lik yatak örtülerine,evliliğin ilk günlerinde birçok arkadaşımız hevesle kullanıyor sonrasında öylece dolaba giriyor.Mesela ben izinliyken evde olduğum için hergün örtüyordum bu hafta işbaşı yaptım,eşim evden benden çok sonra çıkıyor dün gittim ki örtmemiş.Yorganı düzeltivermiş tamam.
Ben ne aldım dersen o pahalı örtülerden almadım,yatak oda perdesinin fon kumaşından gayet makul bir fiyata örü diktirdim.Evimin resimlerine baktıysan görmüşsündür zaten.Bunu bile yaptırmayacaktım ,ama yatağımız japo tarzında olduğu için normal örtüler olmadı yerlerde süründü.Birde ablam eve bakmaya gelenler için bir tane bulunsun dedi.
Sana tavsiyem bütçenizi çok zorlamayacak bir örtü alman yada yaptırmandır cnm.
Ben kullanıyorum.Diğer görüntü gözümü yoruyor benim.Her gün kullanmasanız bile bir misafir geldiğinde kullanmanız şart.Görüntü ve düzen açısından.Pahallılar ,ama en azından bir tane edinin derim.
Gideceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz :)))))))))
Mandilin cim,bende çok karşıyım 500-600-700 tl lik yatak örtülerine,evliliğin ilk günlerinde birçok arkadaşımız hevesle kullanıyor sonrasında öylece dolaba giriyor.Mesela ben izinliyken evde olduğum için hergün örtüyordum bu hafta işbaşı yaptım,eşim evden benden çok sonra çıkıyor dün gittim ki örtmemiş.Yorganı düzeltivermiş tamam.
Ben ne aldım dersen o pahalı örtülerden almadım,yatak oda perdesinin fon kumaşından gayet makul bir fiyata örü diktirdim.Evimin resimlerine baktıysan görmüşsündür zaten.Bunu bile yaptırmayacaktım ,ama yatağımız japo tarzında olduğu için normal örtüler olmadı yerlerde süründü.Birde ablam eve bakmaya gelenler için bir tane bulunsun dedi.
Sana tavsiyem bütçenizi çok zorlamayacak bir örtü alman yada yaptırmandır cnm.
Tamamen katiliyorum sana canim insan belli bi muddet sonra useniyor bile hergun hergun ortmeye ozel gunlerde ortuyor. Cok pahalisina da gerek yok bence 250-350 tl makul bir fiyat bence, heleki yeni evlenecek olanlarin okadar alicaklari var ki yazik olur, eger ilerde durumun daha iyi olursa ve hala heves edersen ozaman pahalisini da alirsin canim ama hele bi evlen sonra daha iyi anliyorsun neyin gerekli neyin gereksiz oldugunu ki insan evlense bile eksikleri bitmiyor surekli birseyler aliyor.
Yani bence herseyin 4-4luk olmasina hic gerek yok, evlenmeden 10 tane nevresim, 10 tane pike takimi, 4 tane yatak ortusu vs vs almaya hic gerek yok zamanla alirsin daha fazla hem surekli yenileri cikiyor heves ediyorsun. Biraz eksiginiz olsun ama evinizde huzur olsun sunun borcu bunun kredisi diye hergun hergun dusunup dert etmeyin inanin o aldiklariniz da size mutsuzluk verir, zamanla olur hersey. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?