neyse ben yeni bir kullanıcı adı alayım o zman yaaa
canım bende en başta kendi ismimle açmıştım sonra değiştirmek istedim olmayıncada yeni isimle tekrar kaydoldum
ancak öle olur
hoşbulduk canım yorgunum ama iyiyim çok şüküreşyalarımın hepsi geldi ama halılarım bugun gelıyo perdelerimde perşembe gelıyo haftasonuda evi yerleştiricez o zaman işimiz bitecek inşallahsen nasılsın canım ? nası geçti haftasonun?haktann cım hoşgeldin cnm nasılsın? Bitti mi işler?
haktancım hoşgeldinn..
nasılsın? ben çok heyecanlıyım ya
hazırlık derdim kalmadı evet bitti ama şimdide dediğim gibi o düğün gününü beklemekten stres olmaya başladı hayırlısıyla bir atlatsak,umarım ikimiz içinde güzel geçerayyy canım benimmmm
heycanlı olman çok normal 5 günün kaldı
hayatım bende heycandan zıyade bi huzur oluşmaya başladı son gunlerde aslına bakarsan her gün değişiyo duygularım:dance:
senin artık hazırlık derdınde kalmadı dımı*
neler yapıyosun son gunlerde?
hazırlık derdim kalmadı evet bitti ama şimdide dediğim gibi o düğün gününü beklemekten stres olmaya başladı hayırlısıyla bir atlatsak,umarım ikimiz içinde güzel geçer
ben bir haftalık evliyken senin düğünün olucak hep aklıma gelirsin o gün
canım benim tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin üzerimdenevet canım son gunler geçmiyo dimikaydirigubbakcemile3
bide ev hazır sizi beklıyoya neler hıssettıgını anlayabılıyorum
inşallah ikimiz için bütün evlenenler için herşey çok guzel olur
bizimde senin düğün günün dualarımız seninle olacak hayatıma.s.
ay dzceel ve haktan benide heyecanlandırdınız tüylerim diken diken oldu vallah
Allah ım sizin yardımcınız olsun
herşey yolunda ve güzel gitsin inşallah
benimde dualarım hep sizinle olcak:Saruboceq:
ve 4 gözle gelmenizi ve anılarınızı anlatmanızı ve resimlerinizi bekliyeceğim canlarım benim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?