• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bol şans cnm kolay gelsin sana

ohh afiyet olsun canım

inş canım özelliklede kordon boyu yürümeyi çok istiyorumalkisalkisalkis

hadi bakalım hayırlısı o zaman cnm

hep bu dirimin yüsünden mısraaadelikafadulden

senağlama

angelcim canım arkadaşım bol bol gez İzmir'i keşke görüşebilme imkanımız olsa.Yüzlerimizi bile görmedik hiç birbirimizin.ben bi dirimi gördüm,o da fotoğrafta. :teytey:

haha angela bu konuyu hatırlatma bence kaydirigubbakcemile3
canım biz angeli da gördük; ama canım arkadaşım teologla tekrar resmini kaldırana kadar ne badireler atlattı :delphin:

angelcim canım arkadaşım bol bol gez İzmir'i keşke görüşebilme imkanımız olsa.Yüzlerimizi bile görmedik hiç birbirimizin.ben bi dirimi gördüm,o da fotoğrafta. :teytey:

ben resmimi yüklemiştim görmedinmi şekercim:((
keşke görüşsek dünde onu dedim jnaz a bigün görüşcez mutlaka diye

angelcim aşağılardan bakma canım gel katıl bize.....

geldim ama burdayım ben
aslında hep açık net ama müşteriler falan geliyor o zaman kapatmıyorumda açık kalıyor

tabi resmini kaldıramıyanlar arasında camdankalpte var.ay muhteşem üçlü gibi oldu kaydirigubbakcemile3

canım biz angeli da gördük; ama canım arkadaşım teologla tekrar resmini kaldırana kadar ne badireler atlattı :delphin:

bende o badireleri atlatanlardanım anamız ağladı bee resimleri kaldırıcass diyee -tatlicadiarzu-

ben resmimi yüklemiştim görmedinmi şekercim:((
keşke görüşsek dünde onu dedim jnaz a bigün görüşcez mutlaka diye

geldim ama burdayım ben
aslında hep açık net ama müşteriler falan geliyor o zaman kapatmıyorumda açık kalıyor

Görmedim canım ben:sm_confused:

ayy evet ya teocumla uğraşdık baya
hatta o uyuyamadı bütün gece
ertesi gün ben bir tesadüf eseri sildim delikafadulden

Back
X