• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım eşimin epeyce morali bozuldu dün ,böyle bir semtte nasıl iş olmaz diye :(
Bence karar vermek için çok erken ama eşimin sıkıntısı banada yansıyor :(

İşyerini açtığı semt şehrin en iyilerinden ama ne ilginçtir ki sokak lambaları bile yanmıyor.Esnaflar kendilerince çözüm üretmişler,projetkör falan taktırmışlar.
İşte böle cnm
canım daha ilk gün hele aradan biraz zaman geçsin canım inşallah işleri açılacak,bugünlerde gelip geçer canım hayırlısıyla :sm_confused:

Bende bayılmak üzereyim resmen ,acaipte uykum var.Bugün hiç iş yapamıyorum ,müdür görev verdi,gidemeyeceğim dedim çokkkkkkkkkkkkkkkkk halsizim

canım aynen bende yavaş yavaş yapıyorum işi benimde pek keyfim yok ne yazıkki :sm_confused:

ay ne biliyim yaa
avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamak istiyorum
delirdim galiba yada delirmek üzereyimkötükedihüso

bende canım aynen öleyim ölcek gibiiyim içim sıkılıyor:sm_confused:
benimde içim daralıyor sanki,bisküvi ile yenmeye çalışıyorum bu durumu :sm_confused:
hepimize bişeyler oldu sanki

ayyyy wallaha hawa sıkıcı desek hepmz ayrı yerlerdeyz we izmrde hawa gzel ama ne bileym

Tubiscim canım merhaba.Nasılsın? Anlamadım canım havalar ısındı iyice kimsenin çalışmak istemiyor sanırırm.

iyiyim canım, sen nasılsın?
sanırım havaların etkisi fazla.
bugün pek işim yok burlardayım ama kızların sesi çıkmıyor.

mısra, dükkan hayırlı olsun. en son açıcak diyordun açılmış bile.
daha yeni açıldığını bilmeyen bile çok fazladır. zamanla olur.

iyiyim canım, sen nasılsın?
sanırım havaların etkisi fazla.
bugün pek işim yok burlardayım ama kızların sesi çıkmıyor.

mısra, dükkan hayırlı olsun. en son açıcak diyordun açılmış bile.
daha yeni açıldığını bilmeyen bile çok fazladır. zamanla olur.

Ben de iyiyim tatlım. Bende bir derdim var bölümüne takıldım,ne çok sorunlu kişiler var.Halimize şükürler olsun valla.:nazar:

Dirimcim evet eve gitsek keşke :( Akşama yemekte yok :delphin:

neden kmse konuşmuyooo
canım benim işim vardı biraz onları hafiflettim,o yüzden yazamadım

Ben de iyiyim tatlım. Bende bir derdim var bölümüne takıldım,ne çok sorunlu kişiler var.Halimize şükürler olsun valla.:nazar:

Dirimcim evet eve gitsek keşke :( Akşama yemekte yok :delphin:
aman boşver :delphin:,bişeyler yaparız,benimde yok kayınvalidem yaprak sarmış göndermiş onu yicez bizde.. yanınada bişeyler hazırlarım artıkın yerimseniben

aman boşver :delphin:,bişeyler yaparız,benimde yok kayınvalidem yaprak sarmış göndermiş onu yicez bizde.. yanınada bişeyler hazırlarım artıkın yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ohhhh ne gzel walla sonra dumba yatağa (yani bn öyle yapcam) :roflol:

Bizde de dün vardı.Anneciğim yapmış.Bugün de menemen yapmaya karar verdik artık.Yarına da enginar yaparım.Perşembe kayınvalidemlere gidicez.Cuma ıvır-zıvır günü.Hafta sonu tatildeyiz zaten.Bitirdim haftayı hihoyyyt

bende eve gitmek istiyorum. yemekte yok evde ne yeriz bilmiyorum.

dirim, aynen bende eve gitmek istiyorum. aslında işyerinden çıksam yeter birde kocişim olsun yanımda tamamdır.

Back
X