• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Maşallah kocişlerinize.Benim eşim yardım etmediği gibi özellikle temizliğe,o evdeyken makineyi falan açarsam kıyametleri koparır.
Geçen gün yardım et yollukları balkona atmaya dedim,öf pöf dedi bir yolunu buldu kaçtı.
Balkona ben attım onu denemek için almadım 2 gün kaldı öylece:(

Yemek konusunu hiç açmayın yemek yemiyor:(
Yoğurt çorbası,mercimek çorbası,yeşil fasülye çok nadir kuru fasülye bu kadar yedikleri
Hayatı pasta börek üzerine kurulu ne yazık ki
canım ya işin çok zormuş senin yemekte seçiyor :sm_confused:,ne güzel yemekler yapıyorsundur kimbilir cokacimcoook:utangac:
bizim ailedeki erkeklerde pek iş yapmaz valla :oklava:

kızlar siz çalıştığınız için mi eşleriniz yardım ediyo size.benim ki öle ev mev süpürmez.ama zaten çalışıyo o ben evdeyim yapmasın zaten.ama bende çalışsam o zaman zaten ederdi sanırım:)ama şu an ufak tefek te olsa yardımları oluyo.sofra kurarken felan
canım biz çalıştığımız için öyle,sabah işe aynı saatte gidip aynı saatte eve geliyoruz,haliyle birlikte yapıyoruz hep
herkes eşinden bahsediyoo bnde istyrum kaydirigubbakcemile

çalış senin de olur :delphin:

Canım pazarda hemen ayıklanmış satıyorlar.Ben poşetiyle koydum dolaba.zaten limonlu su olduğu için kararma yapmıyor enginat.Cmt. almıştım,hala duruyor.Birşey olmadı yani.

tamamdır, bende yarın alsam c.teis yapsam sağlam kalırlar demekki sağol canım Şeniz

offf elime kaynr çay döküldü çok acıyooo

geçmiş olsun, buz koy.

ay ya kıyamam ben ya :utangac::teselli:,sen babanın yanında mı çalışıyordun,atama bekliyordun yanlış hatırlamıyorum dimi

ay kızlar antep'in kare baklavasını yediniz mi bol fıstıklı ?:1rolleyes:
ben çok seviyorum ya şimdi canım çekti

Back
X