canım keşke bende senin kadar becerikli olsaydımda herkese yardım etseydim valla anca kendi kendime yetiyorumBirde bana yardım eden olsa ne hoş olur:)
Tersine ben gidip herkese yardım ediyorum.
Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonu ablama misafir gelecek,mısraaa çalışacak :)
bad :) yeşil mercimek haşlanır soğutulur suyu süzülür içerisine biraz ince bulgur eklenir ılık su eklenerek bulgurn ıslanması sağlanır daha sonra içerisine domates küp küp doğranır yeşillik eklenir baharat eklenerek karıştırılır sulu bişey oluo vee servis tabağına alınıp yaprakla yenio canlar:)ama çokkk güsel bişi
mısracm kayserili değiliz ama annem süper yapar cnm
ellerine sağlık canım yerimsenibenbad :) yeşil mercimek haşlanır soğutulur suyu süzülür içerisine biraz ince bulgur eklenir ılık su eklenerek bulgurn ıslanması sağlanır daha sonra içerisine domates küp küp doğranır yeşillik eklenir baharat eklenerek karıştırılır sulu bişey oluo vee servis tabağına alınıp yaprakla yenio canlar:)ama çokkk güsel bişi
evet yeniyim, guncelledim profilimi bekar degilim,
bad :) yeşil mercimek haşlanır soğutulur suyu süzülür içerisine biraz ince bulgur eklenir ılık su eklenerek bulgurn ıslanması sağlanır daha sonra içerisine domates küp küp doğranır yeşillik eklenir baharat eklenerek karıştırılır sulu bişey oluo vee servis tabağına alınıp yaprakla yenio canlar:)ama çokkk güsel bişi
azeriyim, 2 ay oldu evliliyim, eshim memur
oh cssa acıktık burda biz ya senağlamaayy canım kete istedi çok fena yaaa
sıcacık çayla yerdim şimdi:-((
ay ya mısracığım çok şekersin alkisalkisalkisAyy menim arzu gızım
Ayy menim arzu gızım arzu gızım
Ömrümün yazı gızım
Sevincim nazım gızım
Arzu gızımmm:))))))))))
öğleye hepinizi bekliorum arkadaşlarr gelin tamam mı yemekler benden
ay ya bu topikte ne çok obur arkadaş varkaydirigubbakcemile3
bu iştahla kilo alacak arkadaşlar diye düzelteyim :1no2::sm_confused:İlginç tarafı obur ama zayıf arkidişler var :roflol:
alkisalkisalkisAnderrr gel gell,pusuya yatmış asker gibi ne gözetliyorsun kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?