http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283073-kk-kart-uyelik-formu.html
burda bilimum bilgiler ve kartın tasarımı mevcut kaydirigubbakcemile2
hım bakalım bir alıcakmı herkes bu karttan
yani mağazalarda falandamı geçecekmiş:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283073-kk-kart-uyelik-formu.html
burda bilimum bilgiler ve kartın tasarımı mevcut kaydirigubbakcemile2
hım bakalım bir alıcakmı herkes bu karttan
yani mağazalarda falandamı geçecekmiş:uhm:
canım Allah ailesine sabır versin ya :çok üzgünüm:canm çaresi olmayan hastalıktan kanserden wefat etti
niyekine?bende bir tane hanımeller attım ağzıma,bugün tost yicemikisinde de sıkıyorum canım limonu ama zaten 1-2 damla sadece
çikolatadanda vazgeçtim yemiyorum :teselli:
simit yiycem annem getirdi şimdi sıcak sıcak cokacimcoook
öyle bi niyet ve çalışmalar var bildiğim kadarıyla öncelik sponsorlarda
ama şimdilik yok
canım Allah ailesine sabır versin ya :çok üzgünüm:
niyekine?bende bir tane hanımeller attım ağzıma,bugün tost yicem
öğlen ders çalışmayı düşünüyorumyerimseniben
canım ne güzel annen sana simit getirmiş,şimdi dükkandamısın?ailenle kalıyorsun şimdi değil mi?bende Allah nasip ederse ailemle kalıcam 3 ay sonra felan.haftasonları da kayınvalidemlere gidicem
anladım cnm bakalım konuşalım değerlendirelim sonrada alalım hep beraber-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2
inşallah canım,bizim dükkan eve çok yakında annemde sabah kahvaltı yapmadım diye getirmiş
24 saat ailemle biraradayım yani evlenmeden önce bile daha az görüyodum onları kaydirigubbakcemile3
bi yandan onlarla birlikte olmak güzel elbette ama eskisi gibi de olmuyo tam olarak yani evini ve düzenini arıyo insan
bende yazın gelirse kayınvalidem o zaman evimde kalcaz onu bekliyorum
inş çabucak geçer zaman eşin gider gelir göz açıp kapayıncaya kadar canım
bencede böylece eşimde buranın basit bi site olmadığını kabul eder heralde artık kaydirigubbakcemile3
bizim dükkan eve çok yakında annemde sabah kahvaltı yapmadım diye getirmiş
24 saat ailemle biraradayım yani evlenmeden önce bile daha az görüyodum onları kaydirigubbakcemile3
bi yandan onlarla birlikte olmak güzel elbette ama eskisi gibi de olmuyo tam olarak yani evini ve düzenini arıyo insan
bende yazın gelirse kayınvalidem o zaman evimde kalcaz onu bekliyorum
inş çabucak geçer zaman eşin gider gelir göz açıp kapayıncaya kadar canım
kızlar selaaaaam
artık bu topice uygun olarak yeni evli olmuş durumdayımkaydirigubbakcemile3
muhteşem bi düğünüm oldu bütün ayrıntıları yarından itibaren anlatıcam kaydirigubbakcemile2
bugun son tatıl günümüz oldugu için kısıtlı vakıt bulup geldim
herşey mukemmeldi tek kusur bile yoktu
bu arada sizi özledim
nasılsınız?
dirimcim çok sevındım iyi oldugunuza
ya ben bidaha düğünüm olsun istiyorum herşey mukemmeldi yaa çok eğlendik
ben ve eşim acayip eglendık düğünde daha neler neler fotolar yuklicem sizekaydirigubbakcemile3
bugun nufus cuzdanımızı degıstırmeye gidicez zaten son tatıl gunu eşimin
yarın o işe ben burayakaydirigubbakcemile2
hiçbişeyi yadırgamadım ne evliliği ne yeni bi evi nede yeni bi yaşantıyı sankı yıllardır bu hayatı yaşıyomusum gıbıkaydirigubbakcemile3
kızlar selaaaaam
artık bu topice uygun olarak yeni evli olmuş durumdayımkaydirigubbakcemile3
muhteşem bi düğünüm oldu bütün ayrıntıları yarından itibaren anlatıcam kaydirigubbakcemile2
bugun son tatıl günümüz oldugu için kısıtlı vakıt bulup geldim
herşey mukemmeldi tek kusur bile yoktu
bu arada sizi özledim
nasılsınız?
ben ve eşim acayip eglendık düğünde daha neler neler fotolar yuklicem sizekaydirigubbakcemile3
hiçbişeyi yadırgamadım ne evliliği ne yeni bi evi nede yeni bi yaşantıyı sankı yıllardır bu hayatı yaşıyomusum gıbıkaydirigubbakcemile3
evet acil yapmıştım o gün fazla suda bekletmedim
peki ılıktan biraz sıcak suya koyduğumda ölçüsünde bi değişimlik olucakmı?
canım ben değiştirmeye çalışıyorum ama olmuyo bir türlü yadzcel ve haktana rtık şu evlilik takvimlerinizide yenileyine 0 days yazıyor-tatlicadiarzu-