• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

KOÇ
Sevgili Koçlar saat 10:45 itibariyle Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeninin etkisi altında, fiziksel açıdan canlı ve enerjik görünümünüzle girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. ısteklerinizin peşinden kararlı bir şekilde gidebilmenin mümkün olduğu bugün, görüntünüze özel bir önem verebilir, özellikle karşı cinsin ilgisini ve hayranlığını rahatlıkla kazanabilirsiniz. Ayrıca kimlik duygunuzun herkes tarafından onaylanması sizin için özel bir önem taşıyabilir. Günlük enerjiniz altında diğer burçlarda olduğu gibi, otorite konumundaki bazı kişilerin engellemeleriyle karşılaşmanız mümkündür. Fakat siz, izin vermedikçe üzerinizde baskı kurulması mümkün olmadığından pek büyük bir sorun çıkmadan bu durumu atlatabilirsiniz.

Günlük enerjiler altında, kendinizi veya etrafınızdaki her şeyi keşif duygunuz yükselebilir. Genel anlamda ateşli ve öncü, duygularınızın esiri olmadan ilerlemekten yana bir görüntü çizebilirsiniz. Rahat ortamlar, güzel ve huzur veren yerlerde bulunmak size keyif katabilir. Kendinize düşkün ve yaşamı kucaklarken kontrol duygusunu elden bırakmayan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Selam verdiğiniz her kişi sizdeki aydınlığı ve pırıltıyı hissedebilir ve siz bugün görüştüğünüz insanlara bütün bu ruh halinizi kolaylıkla aşılıyabilirsiniz.

BOĞA
Sevgili Boğalar güne, saat 10:45 itibariyle etkisi hissedilecek, Ay gezegeninin Aslan burcu seyriyle başlamaktasınız. Bugünkü bazı oluşumlar otorite konumundaki kişilerin, üzerinizde baskı kurarak sizi engellemelerine yol açabilir. Bu durumda yapılması gereken moral duygunuzu ayakta tutarak mücadele etmek olmalıdır. ınandıklarınız ve sahip olduklarınızın elinizden kayıp gitmemesi ve yeni kazanımların sağlanması için her şeyden önce moral duygunuzun yüksek olması gerektiğini biliniz. Sizin dışınızda gelişen olaylar karşısında, elinizden bir şey gelmediğini hissettiğinizde doğal akışı takip ederek hoşgörülü bir şekilde beklemede kalmaya çalışmak yararlıdır.

Günlük tempo içinde gözlerden uzak kalmayı tercih etmeniz kimi zamanlarda içinizde gerginliklere sebebiyet verebilir. Gönül ilişkinizden tutun da, sizi oluşturan değerlere kadar hiçbir şeyin zerresine dahi zarar gelmesine tahammülünüz yoktur. Maddi dünyanın tüm gereklerine sıkı sıkıya tutunabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin ailesiyle olan ilişkilerini, bekarsanız nasıl bir kişiyle olmalıyım diye düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki herşeyin önemini algılar ve gerekli düzeltmelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Hayatı oluşturan kurallar, prensipleriniz ve doğrularınız hepsini gözden geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren bütün bu geri çekiliş sona ererek, kendinizi dış dünyada ifade etmek adına istek duyabilirsiniz.

ıKıZLER
Sevgili ıkizler güne Ay Aslan burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji altında, maddi ve manevi sahip olduğunuz herşey hakkında, öncelikle kendinize güvenmek zorunda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Günün enerjileri altında, öncelikle, ne durumda olursanız olun, sizin elinizde olmayan nedenlerden kaynaklanabilecek aksilikler karşısında sağlam bir güvenlik duygusuna ihtiyacınız vardır. Bu kimi zaman duygusal konularda, kimi zaman maddi kazanımlar hakkında olabilir. ışte böyle bir durum oluştuğunda, asla kaybetmemeniz gereken en önemli şey, içsel olarak gücünüzü ayakta tutmanızdır.

Azim ve sabır denilen iki olguya hayatınızda fazlasıyla önem vererek, küllerinizden yeniden var olmayı başaracak kadar güçlü olmalısınız. Kaldı ki bir ıkizler parlak zekasıyla, aktif kimliğiyle, istedi mi herşeyi başarabilecek kadar güçlü ve yenilikçi düşünebilen bir burçtur. ılişkinizle alakalı konularda ise, bugün bazı gerilimli durumlar yaşanabilir. ıkinizin de hayata farklı açılardan bakıyor oluşunuz veya kendi kişisel özelliklerinizi birbiriniz üzerinde baskı unsuru olarak kullanmanız sorunlara neden olabilir. Burada yapmanız gereken günlük bu etkinin bilincinde olarak, gerekli dengelemeyi sağlamanızdır.

YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, saat 10:45 itibariyle Aslan burcunda seyrine başlayacak Ay gezegeni, parasal konularda üzerinizdeki baskılara rağmen pes etmek yerine, disiplinli bir şekilde kendinizi düzenlemeniz gerekir. ısteklerinizin karşılanması ve rahat edebilmek için duyarlılığınızı dengeleyerek ve öncü kimliğinizi kararsızlık göstermeden para kazanmak adına yönlendirmelisiniz. Bugünkü enerji altında parasal meselelerde oldukça ciddi ve duyarlı etkiler altındasınız. Kurduğunuz güçlü ilişkiler maddi anlamda size katkı sağlayıcı olduğundan son derece önemlidir.

ış dünyasındaki kazanımlarınız konusunda daha pratik davranmalı ve kendinizdeki yetenekleri hayata geçirmek için azimli olmalısınız. Gün içindeki diğer enerji ise, yine maddi konularda daha istekli ve hırslı olmanız gerektiğini göstermektedir. Siz isterseniz başaramayacağınız bir şey olmadığını iyi biliyorsunuz. Sadece yapmanız gereken eski alışkanlıklar yerine artık yeniye yer açmanız ve kendiniz adına radikal kararlar alabilmenizdir. Bugünkü Ay Aslan burcu enerjisi özgüven duygunuzun yükselmesi anlamında gayet faydalıdır. Bugüne dek öğrendiklerinizi coşkulu ve kendinizden emin bir halde sergilemeye başlayabilirsiniz

ASLAN
Sevgili Aslanlar güne, Ay gezegeninin saat 10:45 itibariyle burcunuzda başlayacak seyri altında adım atmaktasınız. Bu ve diğer oluşumları göz önüne aldığımızda, varmak istediğiniz hedef ve ele geçirmeyi düşündüğünüz her türlü konuda kendinize olan güven duygunuz gayet yüksek olabilir. Bu güven duygusu, başta iş hayatınız olmak üzere, aşk ve diğer konularda da olumlu bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Hani insan kimi zaman, ne yapacağınıza bir türlü karar veremez veya herhangi bir konuda tam bir netlik sağlayamaz ya, işte bu enerji sayesinde bu durum düzelebilir. Kimileriniz öğrenim hayatınızla ilgili daha zorlu bir yolu tercih ederken, kimileriniz bir yuva kurmak isteğiyle ilişkisine bir boyut kazandırabilir.

Ayrıca günlük aktivitenizde sakin bir yaşamınız varsa, bugün biraz daha aktif olmayı, sosyal yönden ilişkilerinize ağırlık vermeyi tercih edebilirsiniz. Bu enerjinin diğer bir faydası da bilgilerinizi pratik olarak uygulama fırsatı vermesidir. Sizi disiplin altına alarak, abartılı davranışlardan uzak tutar, detaylı bir şekilde düşünmenizi sağlar. ıyi niyetli düşünmekten dolayı yanıldığınız kişi veya olayları daha gerçekçi gözlerle görmenizi sağlar. Böylece deneyimsel olmanın getirdiği tatminsizlikten kurtarır. Günlük enerjinizin bu yönde kullanımı her açıdan sizi rahatlatabilir. Ay gezegeninin pozisyonunu da göz önüne alırsak, kendinizi ifade konusunda rahat ve coşkulu bir gün geçirmeniz mümkündür.

BAŞAK
Sevgili Başaklar saat 10:45 itibariyle Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, toplumsal hayatınızla ilgili konularda güven ve itimat kavramının ne denli önemli olduğunun göstergesidir. Sosyalleşmek ihtiyacınız bugün yoğun olabilir. Ailevi veya mesleki konularda, etrafınızdaki kişilerin otoriter tavırlarıyla karşılaşmanız mümkündür. Hatta bu kişiler tarafından engellenmeye çalışabilirsiniz. Bu durum sizin üzerinizde sınırlandırılmışlık hissi yaratabilir. Öncelikle sakin olmaya çalışmalı ve gündelik temponuzun gereği olan işlerinizi her zamanki gibi kontrollü bir şekilde sürdürmelisiniz.

Geleceğinizi ilgilendiren konularda, öncelikle sabırlı olunuz ve şu anki belirsizliklerin yarattığı sorunların size yeni çıkış yolları bulmanızda ve farklı alanlarda kendinizi ifade edebilmenizde yakın bir zamanda etkili olacağını düşünerek kendinizi rahatlatınız. ıleride bütün bunlara katlanmakla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayabilirsiniz. Bugün ilişkinizle alakalı konularda kendinizi pek güvende hissetmeseniz de, sezgileriniz size rehber olabilir. Benim önerim, umutsuzluğa düşmeden önce yüreğinizin sesine kulak vermenizdir. Bazen dış engeller ne kadar baskın görünse de, içinizdeki sevgi her türlü sorunu aşmanızda size yardımcıdır.

TERAZı
Sevgili Teraziler, saat 10:45 itibariyle etkisi hissedilmeye başlayacak, Ay gezegeninin Aslan burcu seyriyle güne uyanmaktasınız. Günlük enerjiler altında, aşkı yüreğinizin içinde hissetmek ve ateşli bir şekilde ifade etmenez mümkündür. Her konuda hayattan zevk almayı başarabilir, girdiğiniz ortamlarda çekiciliğinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Kalbinizdeki ateşi tutkulu bir şekilde gösterebileceğiniz bugün eliniz attığınız her işi hevesli yaklaşımlarınızla çözüme kavuşturabilirsiniz. Yönetim ve organize işler sanatsal aktiviteler ilgi alanlarınız içinde yer alabilir. Karşı cins üzerinde hakimiyetinizin yüksek olduğu bugün, yüreğinizi bir insana açmak, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışmak sizin için gayet kolaydır.

Bu enerji altında sevgi duygunuz yüksek ve kimi anlarda oldukça coşkuludur. Size göre, hayatın bunca külfeti ve ağır sorumlulukları arasında derinlemesine düşünmek, olur olmaz şeyler için üzülüp sıkılmak yerine yaşanılan zamanın tadını çıkarmak, kıymetini bilmek çok daha olumludur. Hatta bugün bu düşünceniz çok daha ön planda olabilir. ıçtenliğiniz ve risk alabilen halinizle, girişimlerde bulunabilir, arzularınıza erişebilmek için her türlü badireden alnınızın akıyla çıkabilirsiniz. Günün etkili enerjilerinin coşku ve canlılık getiren bu niteliği size kendinizi oldukça keyifli hissettirdiği gibi, girdiğiniz her ortamın renklenmesini sağlayacaktır.

AKREP
Sevgili Akrepler saat 10:45 itibariyle Aslan burcunda seyrine başlayacak Ay gezegeni, iş bağlantılarınızın ne kadar güvenilir olduğunu sorgulamanıza yol açabilir. Sahiplenme arzunuz yüksek olduğu için doğal olarak durumunuzu riske atmaktan çekinebilirsiniz. Gün boyu devam edecek etkiler altında, özgüven duygunuz ön plandadır. Fakat bu durum kolayca risk altına girmeniz anlamına geleceğinden dikkatli olmakta fayda vardır. Ayrıca bugünkü enerjiler altında, dış dünyadaki bazı zorluklar veya birebir iş ilişkisinde bulunan insanların otoriter tavırları can sıkıcı olabilir. Kararlarınız engellenmeye çalışabilir veya öyle durumlarla karşılaşırsınız ki, işin içinden çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Bu gibi durumların bilincinde olarak, hedeflerinize sahip çıkmalı, çatışmak yerine planlarınızı belirli bir çerçeve içinde uygulamaya devam etmelisiniz. Planladığınız işlerin, bazı kişilerin kaprisleri nedeniyle bozulmasına izin vermeyiniz. Bunu sağlamak sizin elinizde. Yalnız bunu yaparken ılımlı bir şekilde tavrınızı koymaya çalışırsanız stres altında kalmazsınız. Günlük aktivite içinde konforlu bir hayat sürmek, duygusal yönden arzuladığınız şekilde ilişki yaşamak ve mesleki açıdan da kendinizi huzurlu hissetmek isteği fazlasıyla yoğundur. Kimseye muhtaç olmamak adına daha çok hırslı bir çalışma arzusu ile dolu olabilirsiniz.

YAY
Sevgili Yaylar, bilinçaltınızdaki sahiplenme isteğinizin yoğun olacağı bugün, geleceğiniz adına belirlediğiniz hedeflerinizle alakalı konularda, her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz, yeter ki kendinize olan güveninizi ayakta tutun. Gün boyu Aslan burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisi altında sizi yakından tanıyan dost diyebileceğiniz insanların gölgesini üzerinizde hissedebilirsiniz. Sizden önce sizin için adım atabilir ve gerekli destekte bulunabilirler. Bu durum sizin gibi hayatı seven kişiler için oldukça önemlidir. Günlük aktivitenizde ortak bir hedef duygusu içinde hareket eden kişilere doğru yönelebilirsiniz.

ınsanlara yardımcı olmak, hümanizm olgusu içinde davranmak ve yine insanların yararına olacak projelere destek vermek günüdür. Çevrenizle alakalı konularda bu olumlu durumlara karşın, kimi anlarda otorite konumundaki kişilerin baskılarıyla karşılaşabilirsiniz. Ilımlı ve her zamanki gibi pozitif bir bakış açısı çerçevesinde olayları değerlendirmeniz gayet yararlıdır. Günlük etkiler altında çevrenizdeki insanlar ne kadar mutluysa kendinizi de o kadar huzurlu hissedebilirsiniz. ılham verici ve hedeflerinizi destekleyici arkadaşlarınızı çevrenizde hissettiğiniz gibi, siz de onlara aynı amaçla yanaşırsınız.

OĞLAK
Sevgili Oğlaklar saat 10:45 itibariyle Ay gezegeninin Aslan burcunda seyrine başlayacak oluşu, arkadaş çevreniz, onlarla olan iletişiminiz ve planladığınız işler adına son derece ciddi bir şekilde düşünmenizi gerektiricidir. Ne yöne gitmek istediğinize karar vermeli, sistemli ve organize olarak ilerlemelisiniz. Özellikle sorumsuzluk göstermek, günlük temponuz içinde ideallerinizden ve kimliğinizden uzak tavırlar içine girmek aleyhinize sonuçlar doğurabilir. Hayalcilik, yapacağınız şeylerin gerçek dünyayla bağlantısı olmaması, sırf hava atmak için yapacakmış gibi ifadeler kullanmak sizin için risk ve sıkıntı doğurucu olabilir.

Bugün, fikirlerinizi uygulama aşamasında bazı engellerle karşılaşsanız bile, pratik düşündüğünüz zaman ve disiplinli hareket ettiğinizde hiçbir sorunla karşılamazsınız. Bugün bireysel düşünmek ve etrafınızdaki kişilere baskı uygulamak gibi tavırlar içinde olabilirsiniz.Yalnız, hedefinizle alakalı konularda ekip halinde çalışmanız gerekiyorsa, başkalarıyla iyi geçinmeniz gerekecektir. ıçlerinden bazıları size karşı muhalif olsa da, böyle bir durumda kesip atmak yerine onlara dürüst bir şekilde amaçlarınızı anlatın ve ne kadar kararlı olduğunuzu gösterin.

KOVA
Sevgili Kovalar, gün boyu Aslan burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisi altında, düşüncelerinizi bir nokta üzerinde odaklamanız mümkündür. Her ne kadar bu enerji bazı burçlarda sorun oluşturucu olsa da, sizin gibi gerektiğinde gayet mantıklı kararlar verebilen kişiler için, olumlu şekilde kullanılması mümkündür. Sadece yapmanız gereken, ön yargılı davranmamak, doğru ile yanlış arasındaki ince çizgiyi dengede tutarak düşünmektir. Bu enerji, duygu dünyanız açısından sabit ve ciddi düşünmenizi sağlar. Böylece birebir ilişki kurarken, nasıl davranmanız ve nerede durmanız gerektiğini iyi bilebilirsiniz.

Sözel olarak iletişim kurmanız gayet kolaydır. Bazı olumsuz durumları, insiyatifi ele alarak kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu enerjiyi arkanıza destek güç alarak, hangi konularda ikilem içindeyseniz o konularda gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Gün içindeki diğer enerjiniz ise, sizi sinirlendiren bir şey olduğunda, kendinizi denetlemenizi, ilişkilerde özgür tavırlar içinde kendinizi ifade etmenizi sağlayıcıdır. Fakat sorunlu bir beraberliğiniz varsa, bu özgür tavırlarınızı belli bir ılımlılıkta sürdürmeniz yararlıdır

B ALIK
Sevgili Balıklar bugün, geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirerek, kendiniz adına yeni bir sayfa açmak niyetinde olabilirsiniz. Arınmak ve yeniden dünyaya gelmek ihtiyacınız belirgin olabilir. Sorumluluklarınızın artışı, sizi birçok konuda zorlasa da, bütün bunları gönüllü bir şekilde kabul etmeniz gerekebilir. Yaşamınızda atılması, temizlenmesi gereken ne varsa biran önce kurtulmak ihtiyacınız yoğun olabilir. Ay gezegeninin Aslan burcunda tüm gün boyu devam edecek seyri altında, duygularınızı cömertçe sunmak yerine, geri planda kalarak hem kendinizi hem de ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz.

Böyle anlarda düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak istemez ve genel olarak ne yapılması gerektiği yönünde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bu etki altında, zihinsel yorgunluklar görülebileceğinden, hızlı düşünmek veya çalışmak zorlaşabilir. Gözlerden uzak kendi başınıza dinlenme isteğiniz yoğun olabilir. Bu durum çevreniz tarafından mesafeli biri olarak görülmenize neden olsa da, kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız o şekilde davranınız. Günlük bu etki nedeniyle çevrenizin size vereceği tepkinin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Son düzenleme:
Günaydın gününüz aydın olsun şekerler

konuştuk ama ses yok :((
boşver ya bıktım zaten artık
iyi akşamlar canım öpüyorum seni
canım hayırlısı şurda iki gün kalmış,sıkma canını artık,bak tatile cuf cufluyosunkaydirigubbakcemile4
herkesler rüyasında oğlan görüo benim bebişi:)bebişte bene gayet iiz çok şükür kılarda iiler sıradan geçeyim
angelim tatile gitcek cuma günü hemde 20 güünn
dirimim aynı ev iş mekik dokuo
mısramın bu aralar biraz canı sıkkın keyfsiz sebebi yok
teo okula gidip gelio az kaldı onunda tayini beli olcak sonrada düğünü olcak inş
dzcl yeni evli havalarda uçuo bugünlerde
haktanda çokk yeni evli bugün bi ara girdi amaa hemen geri çıktı düğünü çok güsel olmuş yarın gelip anlatacak resimleride göstercek
aşkım aynı okulla uğraşıo
tubiş var sen tanımıo olabilirsin oda ii:)
yaralım tatilde
jnaz temizlik yapıo habire:)
çakır arazi hiç uğramıo:)
yasminde ii iş güç uğraşıo hafta sonu evlilik yıldönümü koçişi çeşmeye götürcek onu:)
başka kim vardı ya unuttum haa
unuttuklarım kusura bakmasın lütfennn
süpersin canım,hepimizide nasıl özetlemişsin öyle :1rolleyes:

bu arada mülakata girdim cssa söylemiştim sanırım..üç hafta içinde belli olacak bekliyoruz bakalım
made made günaydın nasılsın şeker kaydirigubbakcemile2
mülakatın nasıl geçti, hihoyyyt
kociş göreve gitmiş yine,benimkide gidecek sanırım haziranın ortası gibi :oklava:

alkisalkisalkisayy cssa cım süpersin yaaalkisalkisalkis

slm made hadi bakalım hakkında hayırlısı

günaydın canımcım
inş tuttuğum bi dilek var bakalım gerçekleşecekmi:delphin:

günaydın fıstıklar bugünde duruşmam var ama allahtan öğleden sonra:)bende bir dilek tuttum bakalım olacakmı:)
heheh inşallah kabul olur kızlar hadi bakalım :dance:

aman aman herkes burdaymış:)angelım canın neden sıkıldı canım?dirimcim bu son göev diyo her zaman ama ben artık inanmıyorum:(

aman aman herkes burdaymış:)angelım canın neden sıkıldı canım?dirimcim bu son göev diyo her zaman ama ben artık inanmıyorum:(
canım seninki yine son görev diyor,bizde öyle bir durum yok,yazın sürekli geziyor :oklava:
hayırlısı canım belkide bu son görevi olur,gitmez artık dimi ama hihoyyyt

benim burcuma da sevgili kovalar diye başlamış:)))
günaydın mısracım bugün nasılsın,canım hamilelik olayı ne zaman belli olacak,ayın sonuna geldikte :utangac:-tatlicadiarzu-

Ay napmışım ben yavs toptan kontrol edeyim bari.
Canım dayanamayıp erkenden-geçen hafta-kan testi yaptırdım 1,57 çıktı.Yani negatif,ancak bende aynı belirtiler devam ediyor.
Dün gece mide bulantısından ölüyordum eşim şok oldu.
Normal regl tarihim 30'u,ancak benim düzenli değil.Birkaç gün daha sabredeceğiz anlayacağınız.

Gerçekleşecek angelcım hemde 2 ay içerisindekaydirigubbakcemile2

ay yani daha 2 ay para alamayacakmıyım:1shok:
ama olsun senin dediğinde olur hemde bi an önce inş.:Saruboceq:

günaydın fıstıklar bugünde duruşmam var ama allahtan öğleden sonra:)bende bir dilek tuttum bakalım olacakmı:)

günaydın madecim

Günaydın gününüz aydın olsun şekerler

canım hayırlısı şurda iki gün kalmış,sıkma canını artık,bak tatile cuf cufluyosunkaydirigubbakcemile4

süpersin canım,hepimizide nasıl özetlemişsin öyle :1rolleyes:

made made günaydın nasılsın şeker kaydirigubbakcemile2
mülakatın nasıl geçti, hihoyyyt
kociş göreve gitmiş yine,benimkide gidecek sanırım haziranın ortası gibi :oklava:

heheh inşallah kabul olur kızlar hadi bakalım :dance:

günaydın dirimcim nasılsın yine enerji dolusun maşallah
hiç bişeyi kafama takmamaya çalışıyorum ama fazla malda göz çıkarma dimikaydirigubbakcemile2

iyiyim canım ya yarın yıllık izne ayrılıyorum izmireee didiyommkaydirigubbakcemile4
20 gün yokum buralarda
onun dışında bişi yok
sen yoğunmuşsun baya kolay gelsin cnm

Ay napmışım ben yavs toptan kontrol edeyim bari.
Canım dayanamayıp erkenden-geçen hafta-kan testi yaptırdım 1,57 çıktı.Yani negatif,ancak bende aynı belirtiler devam ediyor.
Dün gece mide bulantısından ölüyordum eşim şok oldu.
Normal regl tarihim 30'u,ancak benim düzenli değil.Birkaç gün daha sabredeceğiz anlayacağınız.

hayırlısı bakalım cnm
ama bence hamişsin:))

günaydın güzelleerrr...

günaydın cnm nbr

canım seninki yine son görev diyor,bizde öyle bir durum yok,yazın sürekli geziyor :oklava:
hayırlısı canım belkide bu son görevi olur,gitmez artık dimi ama hihoyyyt

inşallah dirimcim çok sıkıldım çünkü,herkes bi müddet sonra alışırsın merak etme diyor ama bilmiyorumsenağlama

Back
X