Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım ben birazdan çıkıyorum,annemlere gideceğim ablamın kızınıda koklaya koklaya öpeceğim :)
Hepinizi çok öpüyorum
jnaz ve mısra hoşçakalın.
angel, senmi ameliyat olmuştun yoksa senin eşinmi olmuştu. hatırlayamadım.
bebek sen sitiyordun dimi.
dirim, benim adet günümle ilgili sorunum yok.
bir tek geçen ay 2 gün uzadı. ben içtiğim düzenleyicedendir diye düşündüm.
belki de kistten dolayı öyle olmuştur. doktora sormakta aklıma gelmedi.
bu ay aynı döngüde başladı ve bitti.
çok ii geçti cnmm beni hiç kaldırmıolar ayağa herkes seferber saolsunlar:)sadece ben giremiyorum sanıyordum,hayret yani
cssa canım dün nasıl geçti,misafirlerin gelecekti
başım çatlıyor resmen tatlımyaa
tabiki paylaşırım mısracımm zaten bi sizinle paylaşıyorum herşeyimi
bu ay artık bi bebişimiz olsun istedik eşimle baya umutlanıyordum açıkçası daha reglime 3 gün var ve o günü bekliyorum sabırsızlıkla. ama sabahtan beri felaket karnım ağrıyor ve şişkinliğim var galiba hasta olacağım testte yaptım negatifti![]()
canmm seni çook i anlıorum ama rahat ol düşünmemeye çalış ve dikkat etmen gereken şeyleri yap tamam başka elden bişi gelmez cnmm karşılaşırsak yine konuşuruzne bileyim tatlım çok hazırlamıştık kendimizi nedense helede eşim
cssa nında 4. ayında olduğunu bilmiyordum canım moral oldu bu bak bana dediğin ibi hakkımızda hayırlısı
şişştt kimsecikler uğramamış
nerdesiniz fıstıklar![]()
evet cnm bende az önce gördüm izlemiodum ben onu bitsiinn:)
teo nerde bu akşam yaa
canmm seni çook i anlıorum ama rahat ol düşünmemeye çalış ve dikkat etmen gereken şeyleri yap tamam başka elden bişi gelmez cnmm karşılaşırsak yine konuşuruz
biz geldikkk teyzesii