ya malzeme çoğu şey var aslında evde bişey harcanmıyoki doğru dürüstHımmm o zaman evdeki malzemeleri söyle bir yemek bulalım :)
ya malzeme çoğu şey var aslında evde bişey harcanmıyoki doğru dürüst
iki kişi nekadar yersen ye biteremiyoruz kaydirigubbakcemile3
aslında zeytinyağlı fasulye düşünüyorum ama çorba ne yapsam acaba?
mısracım tşk ederim canımSeçenekler;:))))))))
Tarhana/Mercimek yada Ezogelin/Fasülyenin yanına pilav yapmayacaksan yoğurtlu pirinç çorbası
nerdeydin angelim hem gidiceksin bugün hem yoksun ortalıkta yasakkelimenaber şekerler
ben varım ya şeker sadece biraz problem var ağır işliyo site ya benden yada siteden kaynaklanıyor anlayamadımburdayım ama kimseler yokki
ben varım ya şeker sadece biraz problem var ağır işliyo site ya benden yada siteden kaynaklanıyor anlayamadım
tamam ikiside bildiğim gibiymiş bazılarıda un kavuruyo yağda onuda katıyolar çorbayaBugün doğru dürüst konuşamadık noldu bu kk ya böyle
Mercimek çorbası iki şekilde yapılır canım;
Birinci;Mercimeği yıkarsın iyice,düdüklüye koyup su eklersin,pişince istersen blendırla iyice ezersin,üstüne tavada tereyağını iyice kızdırdıktan sonra altını kapatır,pul biber koyarsın.Bunuda çorbanın içine dökerek birazda tuz ekleyerek 1-2 taşım kaynatırsın
2.seçenek(benim tercihim);1 patates,1 havuç,10 soğan rendelersin,1 çorba kaşığı pirinç ve 1 su bardağı kadar k.mercimeği yıkayıp tencereye (düdüklüye)koyarsın.Suyunuda ekleyerek tabi :)Bunlar ortalama 10 dk da iyice pişerler,blendırla iyice karıştırdıktan sonra tereyağını tavada iyice kızdırıp biber ve nane eklersin
evet canım aynen bende öyle sinir oldum yeniliyorum ama sayfa çok geç geliyorsitede var sorun ya bende deli oldum(
tamam ikiside bildiğim gibiymiş bazılarıda un kavuruyo yağda onuda katıyolar çorbaya
o da güzel oluyo aslında yemiştim bi kez
bu aksam yapayım bakalım ben bile merak ediyorum çorbam nasıl olacak diyeEvet öylede olabilir cnm,tamamen damak tadınıza bağlı bir durum
ütümü dedin :bbo: benimde var ütüm ya kaldıda kaldı bi yapamadım :1no2:iş çok sıkıcı bugün son günüm ya vakit geçmiyor(
kk da sıkıcı herkes bi yerlerde(
ev de sıkıcı bi sürü ütü var(
bu aksam yapayım bakalım ben bile merak ediyorum çorbam nasıl olacak diye
birazcıkta sevgimi katarım içine mis gibi olur
ütümü dedin :bbo: benimde var ütüm ya kaldıda kaldı bi yapamadım :1no2:
ay benimkinin ucu kaçmadan bu akşam yakalamalıyım o zamanbak işte o zaman süpper olur gerçekten:))
önemli olan sevgini katmak:))
ay canım benim zaten ütünün ucu bi kaçarsa yakalamak zor
bende ilk zamanlarda o kadar zorlanıyordumki anlatamam sana
şimdide ara ara oluyor ama genelde planlı programlı yapıyorum yanikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?