nihayet bende gelebildiiim oleeey
ilk gelir gelmez yaralımın evini gezdim çok şirin maşallah güle güle otur tatlımmm kendinizde öylesiniz hiçte bile şişko olmamışsın bikereee
dirim cim sende üzme kendini hayırlısıyla olsun bebişinizde hamileyken bile fikri değişir eşinin seni öyle şirin şirin gördükçe kıyamaz istediğini yapar :)
mısraa cım yaptım ben peynirli ekmeği sabah süperr oldu bayıldım tadı damağımda kaldı hala yapıp yiyesim var ama sabaha saklıyorum iştahımı :)
eveet ben naptım bugün tabikide sabah erkenen kalktım akhvaltıya havuçlu kek ve peynirli ekmek yaptım ikiside harika olmuştu ama ben havuçlu kekime sadece yarım çay bardağı yağ kullandım daaha güzel oldu ceviz veya fındıkta kullanmadım benim kek pek ekonomik oldu komşunun birinede götürdüm sonra alt kattaki kız az önce tarif almaya geldi hemen ona tattırdım kekimi onunda hoşuna gitti :) bide düşündümde sürekli tarif almaya geliyo kız bana pasta tariflerimi sanırım beğeniyo yaptıkalrımı şımarsammı ne :)
sonra biraz temizlik yaptım sonada uyudum kapı çalınca eşim uyandırdı alt kattaki kzıın eşi geç geliyomuş gelsene biraz oturalım dedi tarif almaya gelmiş hem ama eşim izin vermedi gönülsüz olur dedi bende gitmedim.. vel hasılı sornada nohut yemeğim vardı yanına pilav yaptım daha yemdik yaprak dökümünede bakamıycam eşim nefret ediyo şimdi sinir edip bide onla uğraşmayım dimi :)
işte böyleee kızlarrrr :teytey: