Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ayy şımarıcaz şimdii :) iyi olmaya çalışıyoruz canım ya ben ve iki meleğimmm .. sadece geceleri çok korkuyoruz korkarak uyanıyoruz o bizi endişelendiriyorsen napıyosun şekercim hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bekliyoruz sizdende güzel haberlerii
canım çok önemli birşey değil aslında
benim kistim vardı haliyle doktor bana doğum kontrol hapı verdi
kist çıkmadan önce eşim korunuyordu,hem hap hem o işte
![]()
Kızlar selam...Benim diğer üyeliğimi maalesef eşim buldu ve iptal etti kızlar.Takip ediyorum sizi :) Ama eskisi gibi olmayacağım mafoldumben Çok kötü günler geçirdim kızlar...
ya arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum evlenmeden kaç ay önce jinekoloğa gitmem gerek,bazıları 2 bazıları 1 ay yazmışta..bide bana o konuda bilgi verin nasıl derim :) ??
alinyazimsln canımcım cevabın için sağol ama peki bu korunma haplarını kullanmak için geç kalmış olmam mı 1 hafta önce gidersem ??
komşuyuz sızınle bende soğanlıktayım
canım hapa 2 ay önceden başlamanı tavsiye ediyorlar,daha çok koruyormuş.ama 1 ay önceden de başlayabilirsin,garanti olsun diyorsan 2 ay,düğünden iki ay önce gidiyorsun doktor kan,hormon tahlili yapıyor,ona göre hap veriyor,ya arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum evlenmeden kaç ay önce jinekoloğa gitmem gerek,bazıları 2 bazıları 1 ay yazmışta..bide bana o konuda bilgi verin nasıl derim :) ??
canım ya kaçgündür giremiyordun okadar merak ettim ki?inşallah çözersininz,sonuçta kötü birşey yapmıyoruz ama :sm_confused:Kızlar selam...Benim diğer üyeliğimi maalesef eşim buldu ve iptal etti kızlar.Takip ediyorum sizi :) Ama eskisi gibi olmayacağım mafoldumben Çok kötü günler geçirdim kızlar...
canım ya kaçgündür giremiyordun okadar merak ettim ki?inşallah çözersininz,sonuçta kötü birşey yapmıyoruz ama :sm_confused:
evet dirimcim kötü bişi yapmıoruz ki burda sadece muhabbet ve paylaşımda bulunuoruz ama olayı tam bilemediğimiz için fazla konuşmak istemiorum bu konuda inş düzelir araları inş
inş çözerler ya, ben valla eşime demiyorum üyeyim falan diye.bikaç kere dedim ne işin var senin öyle sitelerde boşver dedi.bazen burda öğrendiğim şeyleri eşimle paylaşıorum nerden biliyosun diyo, demiyorum.çünkü bi kaç defa dedim taktı.arkadaş bu erkeklere böyle şeyde fırsat vermiceksin saçmalıyolar sonra...