Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haktancım maşallah çok güzel olmuşsun, darılma ama eşinden daha güzelsinallah bi yastıkta mutlulukla kocaltsın inş
![]()
Haktancım Allah bir yastıkta kocatsın canım.Gerçekten çok;ama çok güzel olmuşsun canım...
canım seni çok iyi anlıyorum :teselli:Girmemeye çalışıyorum canım zaten. Şuan çok iyiyiz canım.
Mısraacım benim eşim çok ama çok iyidir.Ben de öyle sanıyorum ve okuduğu haberlerden çok çabuk etkilenir. Beni herkesten sakınır..Anlamadım gerçekten bende tanıyamadım onu bu hareketleriyle....
Dirimcim biliyorum sizin erkek olmadığınızı ama gel de anlat anlamadı.Şu an iyiyiz canım.
biz gördük zemuszemuszemuszemusHaktannnnnnnnnnnn tamam saçım çok kısada başım kel mi,ben neden göremiyorum halaklava:
canım benim saol yok darılmam çok yakışıklı koca olmaz yoksa elimizden alırlarkaydirigubbakcemile3
Haktannnn şu dakkeden itibaren seninle tüm yollarımı ayırıyorum.Bilgilerine
dimi kaydirigubbakcemile3 ama bak bu erkekler evlenince acayip bi yakışıklı oluyolar.benide eşimden daha çok beğenirlerdi evlenene dek, kızlar faan pek bakmazdı öyle.şimdi kızlar içine düşçek gbi bakıyo vede eşinde pek yakışılıymış anlayamamışız diyolar hem sinr oluyorum hem mutlu.ama ben onu pek çok seviyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
![]()
alınyazımsın sizde bi tartışma çıksa ki inş olmaz konunun boyutu değişmiş oluo sen bi bakıma onu kandırmış oluosun yani sizin tartışmanız buraya üye olman yüzünden deil kandırman yüzünden büyük olabilir...dilerimki olmaz hiç bir zaman tartışmazsınız inş
kaydirigubbakcemile3canım benim saol yok darılmam çok yakışıklı koca olmaz yoksa elimizden alırlarkaydirigubbakcemile3
görüşürüz canımaz işim var kızlar grş yarım saat sonra
dimi kaydirigubbakcemile3 ama bak bu erkekler evlenince acayip bi yakışıklı oluyolar.benide eşimden daha çok beğenirlerdi evlenene dek, kızlar faan pek bakmazdı öyle.şimdi kızlar içine düşçek gbi bakıyo vede eşinde pek yakışılıymış anlayamamışız diyolar hem sinr oluyorum hem mutlu.ama ben onu pek çok seviyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
![]()
bende bende çok sevıyorum:asigim:
kaydirigubbakcemile3
görüşürüz canım
bende bende çok seviyorumopuyorumnanaktan