bende tam 32 gun sonra kısmetse evlencem inş 12 temmuzda hem şehir dışına gidiyorum ailemden uzak gurbete

hemde işimden cevremden uzak kalmanın huznu var

neler yapmalıyım orda bilemiyorum
bende seninle aynı durumdaydım tatlım evleneli 7 ay oldu . alışıyorsun zamanla hatta bir süre sonra annenlerde kalmak bile zor geliyor evini özlüyorsun
canım allah mesut bahtiyar etsin bi yastıkta huzurla mutlulukla kocaltsın inş.gerçekten o dönemler zor, ayrılma hüznü bi başka, helede şehir değişimide varsa cidden zor.
canım eşimin kuzeninin çocuğu yandı yoğun bakımda yatıyo daha 4 yaşında, ondan çok etkilendim göremediğim halde
canımyaa çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
kızlar kayınpederimi ameliyata alıyolarmış, beli çok ağrıyodu fıtık çıktı.yürüyemiyodu bile.hastane işyerime yakın ama şefim yok yalnızım izinde alamam napsamki, kayınvalidemle beraber annem babam gidecekler hastaneye şimdi
geçmiş olsun canımm
eşim göreve gidiyor uzağa yaklaşık 1 ay mafoldumben
ben yanında gidemiyorum,çünki şefim aynı tarihlerde 2 hafta izin almış mafoldumben
dirimcim Allah kavuştursub tatlım benim eşimde gidecek askere ama tarih belli değil
cnm üzüldüm senin adına ama belki de özlemek ii gelir size.eşim de beni ankara da 1 hafta onsuz kalmama önce izin vermişti caydı sonra.meğerse seni özlüeyeceğimi dayanamayacağımı anladım ondan caydım dedi:)beraber gider geliriz dedi.
birsamcım hani bende gidecektimya istanbula bu cuma benim eşimde 15 gün için tamam demişti şimdi vazgeçti ben sensiz ne yaparım dedi bende erteledim tarihi
En jet hızıyla evlenen benim sanırım.
Tanıştığımız gün evlenme teklif etti,yaklaşık 2 ay sonra nişanlandık,3 ay kadar sonrada evlendik :):asigim:
maşallah size mısraaa cım bizde çıkmaya başladıktan 3 gün sonra evlilik teklifi oldu ama 2 yıl çıktık 6 ay sözlü , 1 yılda nişanlı kaldık ve 7 aydırda evliyiz:)