canım hoşgeldin aramıza
hayırlı olsun öncelikle inşallah çok guzel geçer herşey istediğin gibi olur
doğm kontrol hapı bazılarına kilo yapıyo diyolar ben 1 senedir kullanıyorum ginera benım ılacımın adı ama kilo yapmıyo keşke yapsa hattakaydirigubbakcemile3
ama bu bizim tavsiyemızle olacak bişey değil doktora gitmelisin
doğum kontrol hapı karaciğer enzimleri etkileyen bişeydir kan testi yaptırıp karaciğer enzimlerinin uygun olup olmadıgına nakılarak doktorun tavsıye etmesi gerekiyo
bence biranonce doktora git ve onun kontrolunde al bu ilacı
hoşbulduk.haktann.inşallah canım.zor işlermiş.kız olarak ölsem ama evli olsam yaaa.doğum doktoruna gıttım bugun.reglı olmadan gıdımde bılgı alım ılacı alır reglı ıken başlarım dedım.1 ay önceden.doktora sordum ben kan ıdrar testıne göremı verıosunuz hangısı kılo yapmaz dıe.deneyerek anlarsın dedı.akıntı için idrar tahlili yaptı temız çıktı.
doğum kontrol hapları genelde vücutta şişkinlik yapıyor.ama çakırgözlünün dediği gibi herkeste değil,yediklerine dikkat et,bol su iç,
birde yasmin dianaya göre biraz daha hafif bir ilaç.[/QUOTE]
bol su içiyorum zaten dıyette yapıyorum.sağol canım.
canım 2.gün başlasan olur.içinde 21 draje var.ilacı bıraktıktan 2-3 gün sonra regli oluyorsun zaten.
evet nettede okudum zaten.doktorda dedı.valla nettekı uzmantv doktordan ıı bılgı verıo.hıçgişey demedı doktor.göya doktora gıttım.