ay ay günaydın kızlar hihoyyythihoyyytben geldim,bugün nasılsınız,topik bayağı bir kalabalıklaşmış ya 2 günde,hepiniz hoşgeldiniz hihoyyyt
gelinaysea canım inceledim siteyi,güzel şeyler var,bu siteyi nasıl önceden keşfetmemişim hayret.gelinlik için dünya kadar siteyi dolaştım kaydirigubbakcemile3
hoşçakal canım bizde kasaya koyduk 1-2 ay,sonra bozdurup bankaya yatırdık.biraz zararımız var aslında.altın çok yükseldi :çok üzgünüm:,bilezikleri bir kere bile koluma takmadım.geçen nişana gitmiştik.benim dışımda 2 gelin daha vardı yeni evlenen.baktım kollarında birsürü bilezik,eşime dedim bak yeni gelin gibi halim mi var,hiç bilezik kalmadı kolumda

klava:

klava:şaka tabi,olsada takmazdım zaten,ortalık bukadar karışıkken yerimseniben,
PapiBJK canım bencede teklif etmeli,eşim unutmuştu mesela,ben hatırlattım.haftasonu ailem gelsin mi istemeye demişti,önce bir evlenme teklifi et değil mi

klava:
çakırgözlüm haftasonu burdada çok güzel bir hava vardı.daha doğrusu pazar günü,eşimle biraz çıktık dolaştık.kaydirigubbakcemile3
kızlar haftasonu havuçlu kek yaptım,sanırım tam soğumadan kalıptan çıkardığım için kalıba yapıştı,kekin altı parçalandı azcık.20dk beklettim mutfakta tam soğumadı altı.tadı çok güzedi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
mısracım peynirli ekmeklere eşim bayıldı kaydirigubbakcemile3,çok güzel oluyor yahihoyyyt,
sensicim yağlamayı haftasonu yapıcaz annemle,hamurunu açıcaz birlikte yerimseniben
kızlar infanta işten ayrılmış,oyüzden internetnete giremem artık,arkadaşlara selam söyle dedi.fırsatı olursa girebilecekmiş.hakkında hayırlısı,biraz üzüldüm infanta aramızdan ayrıldı,bir ara mızmız vardı oda gitti,şimdide infanta,iyi alışmıştık.inşallah istediği gibi bir iş bulur.