• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hi kızlar :) ha evlendık ha evlencez dıye evlenelı 5 ay olacak,evlılık asaması cok guzel yaw:) bız 1 yıl ugrastık hazırlıklar ıcın ne hafta sonumuz kaldı ne bıseyımız ama olsun...ışler ustu uste evı satın aldık snr mobılyaları sec yerlessın gelınlık damatlık duğun yerı vs derken dıle kolay onlarca para harcandı bır gece ıcınde 5 saatte her sey bıttı valla sımdıde albumlere bakıp dvd yı ızleyıp duruyoz :) herkese allah kolaylık versın.

Biz henuz dusunmuyoruz canim, sadece son zamanlarda cok duyuyoruz ya bebegi olmayan o bakimdan korkuyorum ama sirf korku ugruna da istemiyorum. Hayirlisi olur ins.

slm.herkes nasıl bakalım.ben iyi sayılırım.azcık yorgunum.eşim dışarda arkadaşlarıyla playstatıon oynamaya gitti bende o yokken kışlıkları kaldırdım.yazlıkları çıkardım.başlamadan önce hemen 2 dk biter diyodum ama öle olmadı tabi:)

slm.herkes nasıl bakalım.ben iyi sayılırım.azcık yorgunum.eşim dışarda arkadaşlarıyla playstatıon oynamaya gitti bende o yokken kışlıkları kaldırdım.yazlıkları çıkardım.başlamadan önce hemen 2 dk biter diyodum ama öle olmadı tabi:)[/QUOTmrb birsam cım nasılsın uzun zamandır görüşemiyorduk senle bnm portaif gardobum vardı yıkıldı sil baştan herşeyi tekrar kurdum yerleştirdim bir hafta sonra yin eyıkıldı artık attım onu kışlıkları kaldırdım ama yazlıkları nereye koyacam bilmiyorm gerci 11 gün sonnra cıkıcamevden ama yazlıklar ortada bu da canımı sıkıyor

benim salonda ki koltuklar altı baza gibi yatağımda bazalı bide kanepe var oralara tıkıştırdım napıyım:)cnm 11 gün sonra çıkıcaksın nasıl olsa 11 gün daha dursun ortalıkta.nolcak sanki.ya da bavul gibi bişi varsa oraya koy .

benim salonda ki koltuklar altı baza gibi yatağımda bazalı bide kanepe var oralara tıkıştırdım napıyım:)cnm 11 gün sonra çıkıcaksın nasıl olsa 11 gün daha dursun ortalıkta.nolcak sanki.ya da bavul gibi bişi varsa oraya koy .

bavullara kışlık doldurdum malesef memlekete götürcem bu arada evinin resimlerini gördüm banyo ve yatak odana bayıldım özellkle gardrobuna hangi marka aldığını öğrenebilirmiymi birde hangi modeli:1rolleyes:

belli bir marka deil cnm.görümcem beğendi eşiyle banada soruldu tabi:)hatta bir model beğenip onda da bir iki ufak değişiklik yaptılar ve eşinin mobilyacı tanıdığına çizip orda özel yaptırdılar.banyom ufak ama güzel.gerçi ev kira banyo büyük olsa ne olmasa ne:)inş.alcaz en kısa zaman da.bi ev

Allah size iyi bir ev nasip eder inşallah cnm size ait aslında kredi çekip alabilirsiniz kira vereceğinize bankaya verirsiniz olmaz mı

cnm zaten biz ödemiyoruz kirayı.eşimin ailesi ödüyo.yani eşimin aldığı maaş anca bize yettiği için.zaten evide onlar alcaklar.artık ne şekilde alırlar bilmiyorum.bu arada senle kalıp sohbet etmek çok isterdim ama eşim geldi acıkmış.çıkmam lazım yani.kusura bakma olur mu.görüşürüz cnm...

cnm zaten biz ödemiyoruz kirayı.eşimin ailesi ödüyo.yani eşimin aldığı maaş anca bize yettiği için.zaten evide onlar alcaklar.artık ne şekilde alırlar bilmiyorum.bu arada senle kalıp sohbet etmek çok isterdim ama eşim geldi acıkmış.çıkmam lazım yani.kusura bakma olur mu.görüşürüz cnm...

aaa nekusuru cnm olur mu güle güle

Kimse yokmuuuuuuuuuu?
Ben bugün izinliydim ama bir türlü dinlenemedim :(
Yarında eşimin doğumgünü,ne yapsam diye düşündüm komik şekilli ama bizim için anlamlı bir pasta yaptım pek beğenmedim :(
Gerçekten herşeyin başı sağlık,zorla ayakta durduğum için istediğim gibi olmadı neyse yapcak birşey yok artık nede olsa,bugün saat 12 den sonra süpriz yapıp getireceğim eşime:)
Nasıl birşey derseniz işte burada arkadaşlar
my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ben varım mısraa cım sakın bugün çıkma
kimse var mı diyorsun ben varım diyorm ama gidiyorsun benyalnız kalıyormyerimseniben

Back
X