• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oh ne güzel,kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile
teolog canım güzel haberlerini bekliyoruz,canım sen sözleşmeli mi kadrolu mu öğretmensin?
ay yine burda birine gıcık oldum

evet çok güzel hehehhh
aman ya kalabalık ortamlarda birilerine gıcık olmamak elde değil zaten şekercim

gunaydın arkadaşlar

günaydın gultr nasılsın
düzeldimi moralin

kadrolularla sözleşmelilerin farkı yok cnm maaş olarak da aynı hakları da aynı sadece biz emekli sandığına bağluı onlar ssk ya baglı
canım ben ozaman karıştırdım.bende öğretmenlik çıkışlıyım da,bir zamanlar öyleydi.değişti sanırım.

TŞK İYİM DİRİMCİM SEN NASILSINa.s.
canım iyilik nolsun sen nasılsın.moralin mi bozuktu senin,neden

evet çok güzel hehehhh

günaydın gultr nasılsın
düzeldimi moralin
evet iş hayatı ne yazıkki,mecbur katlanıyorsun,keşke hiç büyümeseydim diyorum,annem babamın yanında oh mis,bazı insanların kaprisini çekmek zorunda kalmazdım :sm_confused:

gülter cnmmsen nerlerdeyin daha doğrusu senle hiç görüşemiyoz sanırım sen sabahları geliyorsun neler yapıyorsun anlat bakaılm

canım ben ozaman karıştırdım.bende öğretmenlik çıkışlıyım da,bir zamanlar öyleydi.değişti sanırım.

evet iş hayatı ne yazıkki,mecbur katlanıyorsun,keşke hiç büyümeseydim diyorum,annem babamın yanında oh mis,bazı insanların kaprisini çekmek zorunda kalmazdım :sm_confused:

evet dirimcim kocişle tartıştıksenağlama

aman dirimim oda mümkün değilki mecbur katlanıcaz bazı şeyleri
en güzeli evd eotur çocuk bakdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

evet çok güzel hehehhh

günaydın gultr nasılsın
düzeldimi moralin
gormedım kı kocışı düzelsin aynı yanısenağlama

niye canım gelmedimi eve kocişin:1closedeyes:

niye canım gelmedimi eve kocişin:1closedeyes:

yok ben gıtmedım bılıyorsunuz soylemıştım annem mefat etı bıtane kardeşim var haftanın 1 2 gunumu ona ayırıyorum .akşamda oraya geçtım hazır dedım tartışmışken kaçım kardeşıme .en azından ben daha çok sinirlenmem

GULTR canım her evlilikte oluyor malesef,geçen hafta bizde tartıştık geri barıştık,kavgayı sevmiyorum ben ya,evde suspus bir kere canım sıkılıyor,çatlıyorum.
canım inşallah sorunun çözülebilecek birşeydir,de barışırsınız.yerimseniben
angel doğru söyledin en iyisi evde durup çocuk bakmak valla kaydirigubbakcemile3,bu seferde evde bunalıpta çıldırmayız inşallah

GULTR canım her evlilikte oluyor malesef,geçen hafta bizde tartıştık geri barıştık,kavgayı sevmiyorum ben ya,evde suspus bir kere canım sıkılıyor,çatlıyorum.
angel doğru söyledin en iyisi evde durup çocuk bakmak valla kaydirigubbakcemile3,bu seferde evde bunalıpta çıldırmayız inşallah

duzelicek bır konuda onun burnunu surtuyorum bıraz anlasın.kötükedihüso

yok ben gıtmedım bılıyorsunuz soylemıştım annem mefat etı bıtane kardeşim var haftanın 1 2 gunumu ona ayırıyorum .akşamda oraya geçtım hazır dedım tartışmışken kaçım kardeşıme .en azından ben daha çok sinirlenmem

evet birazcık uzak kalmak iyi gelir canım
düzelirsiniz inş. kısa zamanda çünkü diriminde dediği gibi evde sus pus oturup kaş çatmak çok gıcık ve can sıkıcı bir durum

bu seferde kocişlere çatarız dirim
geleceği saat 5 dk geçse nerdeydin sen nerde kaldın ben zaten sabahtan akşama kadar evdeyim yemek yap çocukla uğraş hiç benimle ilgilenmiyosun falan filandelikafaduldendelikafadulden

evet birazcık uzak kalmak iyi gelir canım
düzelirsiniz inş. kısa zamanda çünkü diriminde dediği gibi evde sus pus oturup kaş çatmak çok gıcık ve can sıkıcı bir durum

bu seferde kocişlere çatarız dirim
geleceği saat 5 dk geçse nerdeydin sen nerde kaldın ben zaten sabahtan akşama kadar evdeyim yemek yap çocukla uğraş hiç benimle ilgilenmiyosun falan filandelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamamen katılıyorm

Back
X