- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resmen bağımlılık yapıyorsunuz bana kızlaryaa hatta bazen eşim yanımda olursa takıldın kaldın diye sitem ediyor:)
kızlar bir haftaya kalmadan evi boşaltıyorm sizlerle artık bu kadar sık görüşemem o yüzden içimden sizi çok seviyorm demek geldi
angelcım bi diyet gruplarına giriyorum ben o kadar:)
bide şu gerçek dost kısmına aynen katılıyorum sizinle paylaştığım şeyleri kimseyle paylaşmadım şimdiye kadar ve kendimide çok rahat hissediyorum yanınızda
angelım hiç sorma canım takıldım kaldım yine bide geçen hafta hiç yürüyemedim onunda etkisi var galiba![]()
inşallah tatlım veremesen bile yüzme sayesinde sıkılaşırsın zaten bide yazlıkta genelde ızgara tarzı şeyler yeniyor. aslında eşim gelene kadar hiçbir problem yok ama ona eşlik etmemi isteyince sorun oluyor malesef. hoş kendi elimde herşey bunuda biliyorum az buz değil 7 ayda 7 kilo almışım![]()
aynen tatlım
valla önceden hele bi kilo vereyim ondan sonra bebek diyordum ama vazgeçtim biliyorsun bebek önceliğim haline geldi:)
bende bildiğin gibiyim işte tatlım özel bişey yapmıyorum ev kurs arasında mekik dokuyorum bu aralar
Ben geldim kızlar.Kociş hazır içede bende sizlere bir bakayım dedim..