• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

resmen bağımlılık yapıyorsunuz bana kızlaryaa hatta bazen eşim yanımda olursa takıldın kaldın diye sitem ediyor:)

hehehh benimkide öle diyor
burdakiler benim gerçek dostum
hepsiyle tek tek içten konuşuyoum yalansız samimiyetle

kızlar bir haftaya kalmadan evi boşaltıyorm sizlerle artık bu kadar sık görüşemem o yüzden içimden sizi çok seviyorm demek geldi

eh hayırlısı canım
napıcan şimdi öğretmenevinemi yerleşiyosun

ama siz hep başka sayfalarada bakınıyosunuz
nerelere takılıyorsunuz
bakalım
ben hiç başka topike bakıp yazışmıyorum:)))

angelcım bi diyet gruplarına giriyorum ben o kadar:)
bide şu gerçek dost kısmına aynen katılıyorum sizinle paylaştığım şeyleri kimseyle paylaşmadım şimdiye kadar ve kendimide çok rahat hissediyorum yanınızda

angelcım bi diyet gruplarına giriyorum ben o kadar:)
bide şu gerçek dost kısmına aynen katılıyorum sizinle paylaştığım şeyleri kimseyle paylaşmadım şimdiye kadar ve kendimide çok rahat hissediyorum yanınızda

heh bende sana onu soracaktım
nasıl gidiyor diyet
ay ben hala 1 kg bile veremedim bide 15 gün sonra tatile gidicem deniz kenarlarında dolanıcam:(((

angelım hiç sorma canım takıldım kaldım yine bide geçen hafta hiç yürüyemedim onunda etkisi var galiba:(

angelım hiç sorma canım takıldım kaldım yine bide geçen hafta hiç yürüyemedim onunda etkisi var galiba:(

ben hep burdayım valla bi yere ditmiyomm:)))
ben de hiç yürüyemiyorum yaa böle kalıcam belli belki denizde veririm biraz iki hafta sonra bugün izmirde olucam inş. görümcemin düğünü varya izmirde ben önden gidicem kocişle annem abimde cuma akşamı gelicekler c tesi düğün pazar sabahıda izmirden hopp özdereye yani yarım saat uzaklıkta dayımın yazlığı var orada kalıcaz
deniz ev arası 15 20 dk. yürürüm belki o aradada bişiler veririz bakalım-tatlicadiarzu-

inşallah tatlım veremesen bile yüzme sayesinde sıkılaşırsın zaten bide yazlıkta genelde ızgara tarzı şeyler yeniyor. aslında eşim gelene kadar hiçbir problem yok ama ona eşlik etmemi isteyince sorun oluyor malesef. hoş kendi elimde herşey bunuda biliyorum az buz değil 7 ayda 7 kilo almışım :(

inşallah tatlım veremesen bile yüzme sayesinde sıkılaşırsın zaten bide yazlıkta genelde ızgara tarzı şeyler yeniyor. aslında eşim gelene kadar hiçbir problem yok ama ona eşlik etmemi isteyince sorun oluyor malesef. hoş kendi elimde herşey bunuda biliyorum az buz değil 7 ayda 7 kilo almışım :(

evet işte bende tam 7 kg aldım veremedim:(((
nese napalım bizde biraz balık etli oluruz
eh bde hamiş kalırsak 2 3 aya artık veremeyiz zaten:))

eee tatlış başka neler yapıyosun

aynen tatlım
valla önceden hele bi kilo vereyim ondan sonra bebek diyordum ama vazgeçtim biliyorsun bebek önceliğim haline geldi:)
bende bildiğin gibiyim işte tatlım özel bişey yapmıyorum ev kurs arasında mekik dokuyorum bu aralar

aynen tatlım
valla önceden hele bi kilo vereyim ondan sonra bebek diyordum ama vazgeçtim biliyorsun bebek önceliğim haline geldi:)
bende bildiğin gibiyim işte tatlım özel bişey yapmıyorum ev kurs arasında mekik dokuyorum bu aralar

evet canım ya boşver kiloları
bu aralar topikimizde herkesin önceliği bebek zaten
dua ediyorum hepimiz için ezan okunuyor dışarda içimi huzur kaplıyor:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kusura bakmayın ya elektrikler gitti cok güzel yagmur yagıyor şimdi angel cnm arklarr saolsunlar bende kal filan diuorlar bakalım yarın babam gelecek kara verceğiz

aynen tatlım e malum artık zamanıda gelmeye başladı değil mi:)
rabbim arattırmasın hiçbirimize . inşallah kabul olur dualarımız

evt cnm ya cok şükür az kaldı zaten takmıyorum şu an düşündüğüm tayinim nereye cıkacak bişekilde 15 gün kalacak bir yer bulurum hayırlısıyla ama sizlerden baya bir uzak kalcam bikaç ay kadar:a015:

Back
X