• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben hayatımda gercek mutluluğu evlenerek yakaladım tabıkı her hayatta boyle olmaz.Kendını tanıt derken ? Bende yenı evlıyım 5 ay olacak bu ayın sonunda,Okuyorum ayrıca kendı sırketımızde trade and commerce bağlantıları yapıyorum git gel vs.Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur :) Önemlı olan kalbın yüce ve temız olması.

tamam tatlımm sağolasın bekleriz her zaman topicimize

ben hayatımda gercek mutluluğu evlenerek yakaladım tabıkı her hayatta boyle olmaz.Kendını tanıt derken ? Bende yenı evlıyım 5 ay olacak bu ayın sonunda,Okuyorum ayrıca kendı sırketımızde trade and commerce bağlantıları yapıyorum git gel vs.Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur :) Önemlı olan kalbın yüce ve temız olması.

Biraz yüksek yaşantım var ama genede herkesle dostumdur demişsinde zaten öyle olması gerekmiyomu başka ne olabilirki? trade and commerce kelimelerininde neden Türkçe kullanmadın anlayamadım cnm :uhm:

iilik cnm koçişi nöbete gönderdim bende ona hediye bakıorum işim çok zor haziranda doğum günü var on gün sonra evlilik yıldönümümüz vee az önce aklıma geldi bide haziranda babalar günü var napcam ben yaa:)

iilik cnm koçişi nöbete gönderdim bende ona hediye bakıorum işim çok zor haziranda doğum günü var on gün sonra evlilik yıldönümümüz vee az önce aklıma geldi bide haziranda babalar günü var napcam ben yaa:)

delikafaduldendelikafadulden
bu konularda fikir özürlüyümdür şekercimkafamçokkarıştı

ama sen yaparsın güzel bişiler napsan güzel olur zaten sen ona en büyük hesiyeyi verdin:emir_bebek::ecrin_bebek:

ya tam karar veremedim amaa doğum günü için ayakkabı ve kemer takım,evlilik yıldönümü için şu belki görmüşsündür tişörtler var çok tatlı kendin hazırlıosun baskıda ne olacağını falan o tiörtlerden bi ona bi bana yaptırmayı düşünüoorum babalar gününe karar veremedim ne zamandı ki babalar günü tam olarak şekerim

$ciftekumrular_20_on.webp

$ciftekumrular_22_on.webp

$ciftekumrular_38_on.webp

işte bunlar gibi cnm

ya tam karar veremedim amaa doğum günü için ayakkabı ve kemer takım,evlilik yıldönümü için şu belki görmüşsündür tişörtler var çok tatlı kendin hazırlıosun baskıda ne olacağını falan o tiörtlerden bi ona bi bana yaptırmayı düşünüoorum babalar gününe karar veremedim ne zamandı ki babalar günü tam olarak şekerim

ooo o baskılılara bayılıyorum hele hamiş mağazalarda tam oraya bebek koyuyorlarya ondan yaptırcam kendime:)))
güzel düşünmüşsün cnm hediyeleri ama hepsinede tek tek almana gerek yok sanki-tatlicadiarzu-
babalar günüde haziiranın 2.pazarıdır herhalde:uhm:

çok yakın cnm ya 15 gün içinde hepsi

tamam o zaman cnm bence ayakkabı kemer ve tişörtler yeter
devir ekonomi devri şekercim eh bide bebiş geliyor birikim lazımyerimseniben
ama tabi sen bilirsin yineden canım benimkaydirigubbakcemile5

Back
X