• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın güzellikler
CSSA nbr canım san bişi sorcam ya,bugün sabahtan beri bulantım var çok kötüyüm sendede ilk başlarda olmuşmuydu böyle bişii

Huuuuuuuuu herkesler nerede geziyor musunuz daha yorulmadınız mı bakiyim.Sizi beklemekten ağaç oldum buralarda:oklava:

kılzar ben geldimm tayinim afyon a cıktı o yüzden bikaç gündür yoktum sizler ne yaptınız bakim sanırım yine kimse yok

yok cnm ya artık nişanlım afyona gelecek iş arayacaz hayırlısıyla 11 veya 18 temmuz düşünoyruz hem daha iyi oldu bnm aileme 45 km uzakta hem kiralar uygun hemde ucuz bir şehir öteki türlü olmuş olasaydı ist da 70 80 kişlik sınıflarda ders anlatacaktım yinede hayırlısı neyse cnm babaannemlere gideceğiz biz öpüyorm cnm 2 veya 3 saat sonra gelirim mucx

benimde aklımda bugün die kalmıştı demek gelmedi ha aa hadi bakalım hayırlısı cnmm benim yarın plano yapsan çıkar cnm ya ne dersin yapsan mı Allahım inş bebiş geliodurrr

hmm olabilir çıkmayabilir cnm ayrıca belki bilgin vardır bazı hamilelerde idrar testini isterse 20 gün sonra yapsın regl gününde çıkmayabilio belki ölede olabilir..
ha diyelim olmadı öbür ay olur inş daha yeni başladın cnmm stres yapma yeter bide folic içmeyi unutma:)

Back
X