• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

arkadaşlar i,nternetimi afyona naklettirdim şimdi afyondayım tekrar ankaraya gideceğim 15 ine kadar anlkarada kalacağım bu süre zarfında sizinle eskisi gibi görüşemeyebilirim 15 inden sonra afyıona geldiğimde sizinle tekrar buluşu inşallah düğün hazırlıklarımı bende paylaşırım sizlerle hepinizi öpüyorm kendinize iyi bakın

Günaydın cssa cım ve teologcum.
Cssa cım folik asite devam ediyorum .

Teologcum herşey gönlünce olsun inşallah cnm.

günaydıınkızlar nasılsınız???
dün benimde dini nikahım kıyıldı:)))
artık hem resmi hemde dini bakımdan evliyim hahahah:)))
teologcuğum gelişmlerden haberim yok... afyona mı çıktı tayinin???

aaa çok sevindim çok canını sıkıyordu bu konu hayırlı uğurlu olsun inş:))) gönlüne göre olur umarım...

selam canlarım nasılsınız bakalım
teocum hayırlısı olmuş hakkında canım sende sevinmişsin o zaman bende sevindim:))
mısracım sanada günaydın canım dostum evdesin bugün demek çok yorma kendini işlerle
bebiş hakkında da hepimiz için hayırlısı canım bekliyoruz hep beraber bakalım ne zaman gelecekler
cssa cım nastasia cım sizede günaydın canlarım
bugün bizde temizlik var annem bizde şimdi bi sosyete pazarına gidip gelicem sonra işşşşşş
hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize

merhaba merhaba kzıalr valal dün bugün az konuşmuşsunuz okuyabildim :)

mısra mısra ne çıktı ne çıktı testte hayırlısı inşallahhh..

angel cım sosyete pazarı enrde varki buralarda merak ettim şimdi sanki gidebilecek gibi soruyorum bide yerimden kalkıcak halim varda sanki sengözlerimebaksanab ama tuttu alışveriş çılgınlığım yine cokacimcoook

Pamuğum ,regl olmadım cnm,birkaç gün daha bekleyip tekrar kan testi yaptıracağım.
Cuma gün sabah bir arkadaşım aradı,rüyamda seni gördüm ikiz bebeklerin vardı karnında ,hamile misin dedi.Amanınnnn dedim,bugünde çalıştığı yere uğradım nasıl bebişler demesin mi ,kaderdaş mı olacağız ne ,çok korkuyorum :(
Senin yada eşinin ailesinde ikiz var mıydı cnm?Bizde yok olmaz diye düşünüyorum ama............

mısracımm inan senin için açtım haber varmı die cnmm sevindim regl olmamana yarın kan tahlili yaptırsan ya cnm nasıl bekliceksin

Cssa cım daha öncede ifade etmiştim tatlım normaldede benim regl tarihlerim düzenli değildir,sizlerinki gibi şaşmıyor olsa hemen yarın yaptırırdım.Birkaç gün beklememde fayda var canım benim.ılgilendiğin içinde tşk ederim

merhaba merhaba kzıalr valal dün bugün az konuşmuşsunuz okuyabildim :)

mısra mısra ne çıktı ne çıktı testte hayırlısı inşallahhh..

angel cım sosyete pazarı enrde varki buralarda merak ettim şimdi sanki gidebilecek gibi soruyorum bide yerimden kalkıcak halim varda sanki sengözlerimebaksanab ama tuttu alışveriş çılgınlığım yine cokacimcoook

sosyete pazarları süper oluyor pamuğum aradığın herşey var
en pahalısı da en ucuzuda
ben bugün gittim bi sürü şey aldım yazlık
sen nasılsın canım biraz rahatsızmışsın galiba bebişler yoruyor seni dimi:))

günaydın kızlar,
heheh bu seferde angel kapatıp,cssa açmış topiği kaydirigubbakcemile3
tam tersi yane kaydirigubbakcemile2
günaydın cssa canım nasılsın
geçmişi okuyup bi geleyim bari

Back
X